ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> еТърговия >> Пазаруване >> Компютри >>
Софтуер
 

  сайтове

Електронен магазин на ГоГо Нет ЕООД
Електронен магазин за компютри, монитори, принтери, скенери, копирни машини, плотери, цифрови камери и фотоапарати, CD ROM, CD RW, ZIP, JAZ, MO, клавиатури, мишки, тонколонки, твърди дискове, мрежови продукти, консумативи, софтуерни продукти...
URL: http://www.GoGo-bg.net
Добавен: 15.09.2000

ЕДА Интернет Магазин
ЕДА Интернет Магазин е напълно завършен продукт за електронна тъговия, поддържащ цялата функционалност, необходима за всяка фирма, която е решила да създаде и използва свое търговско пространство в Интернет.
URL: http://ecom.edabg.com
Добавен: 17.04.2003

Licenzi.com - бизнес портал за подбор и лицензиране на софтуер
Чрез Лицензи.ком опитните потребители могат лесно да открият, изтеглят и закупят предлаганите от Софткей продукти. Процеса на покупка е максимално автоматизиран, не се изисква предварителна регистрация на клиента, в процеса на създаване на поръчката автоматично се издават проформа фактура и платежни документи в зависимост от избрания начин на плащане.
URL: http://licenzi.com/
Добавен: 29.08.2007

печелете пари от дома си
Kenitrade.com е лидер в дигиталните онлайн магазини.Богат избор на дигитални продукти- скриптове,графики,темплейти,програми,музика и много други!Незабавно сваляне на заплатения продукт!Сигурно плащане!
URL: http://kenitrade.com
Добавен: 5.11.2009

Summer Cart Блог за електронна търговия и онлайн магазини
Безплатна информация за настоящи и бъдещи собственици на онлайн магазини. Вижте какво и как се търгува успешно в интернет, научете повече за онлайн плащанията в електронните магазини и как да повишите продажбите си.
URL: http://blog.summercart.bg
Добавен: 30.08.2010

Софтуер – софтуер оферти и цени, последни версии софтуер | Euromall.bg
Виж последни версии софтуерни приложения и намери подходящия софтуер за теб.
URL: http://www.euromall.bg/software
Добавен: 10.02.2011

Онлайн преводач от 10 езика на български
Софтуер-преводач,който превежда на български текстовете от уеб-страниците,които отваряте.Възможност за превод от английски,немски,френски,италиански,испански,японски,корейски,португалски и руски на български.
URL: http://livetranse.hit.bg
Добавен: 27.03.2003

Пазар.bg
Онлайн търговия с музика (дискове, касети, винил), книги, подаръци, GSM апарати, софтуер и хардуер. Плащане при доставка или чрез дебитни карти БОРИКА (ePay.bg). За продукти които нямаме предлагаме доставка от Amazon и CDNOW без комисионна .
URL: http://www.pazar.bg
Добавен: 27.07.2000

Пауър Партнер
Търговия и асемблиране на компютърни системи, софтуер и следгаранционен сервиз. "Пауър Партнер" е директен доставчик на широк кръг от специализиран компютърен хардуер, софтуер и аксесоари.
URL: http://ppartner.all.bg
Добавен: 26.07.2001

Walter Bressert Stock Indices & Futures OnLine
Почти всички търговски системи е възможно да бъдат подобрени с "cycle timing and trading" инструменти, които Walter Bressert разработва повече от 30 години като аналитик, търговец и консултант.
URL: http://www.walterbressert.com
Добавен: 16.02.2004