ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> еТърговия >> Пазаруване >> Книги >>
Стр. 3
 

  сайтове

Издателство "Общество Дуло"
Е-магазин на Издателство "Общество Дуло", предлагащо книги на историческа, философска и поетична тематика.
URL: http://e-mag.o-f.com
Добавен: 25.04.2003

Интернет книжарница Книготека
Зад името Книготека стоят група хора, които обичат книгите. Ето защо за нас работата е удоволствие. Екипът на нашата онлайн книжарница поема отговорно своето призвание: да доставяме на вас, читателите, любимите ви произведения в най-кратък срок.
URL: http://knigoteka.com
Добавен: 25.09.2006

Книжарницата
Книжарницaта разполага с хиляди заглавия на български език - тематично подредени, с възможност за търсене по различни показатели. Те са свързани помежду си и с центъра на фирмата чрез Internet в оn - line режим, за да реагират всекидневно на заявки и поръчки.
URL: http://bg-book.com/
Добавен: 11.04.2006

Книгопоща
Книгопоща. Доставка на икономическа литература до работното Ви място.
URL: http://www.rconsult.info
Добавен: 24.02.2004

Издателска къща "КИВЕЛИ"
Наука и изследвания, духовност, езотерика, философия и гностицизъм. Издателска къща "КИВЕЛИ" Ви предлага книги за Вашето здраве, ум и душа. Посетете ни и поръчайте своята книга on-line!
URL: http://www.kyveli-bg.com
Добавен: 16.06.2006

Лекс Магазин
Лекс-магазин - on-line книжарница, специализирана в продажбата на най-новата и най-търсената юридическа литература, учебници, съдебна практика, правно-информационни продукти и др.
URL: http://buy.lex.bg
Добавен: 15.07.2004

Мобилис
Онлайн поръчки на книги, учебници, детски играчки, офис консумативи, музика и видео, софтуер, учебни пособия, икони и др. Изгодни отстъпки - средно 18% за художествената литература. Предлагат се над 8500 заглавия книги, учебници и помагала. Доставка на адрес, заплащане на място или чрез e-pay.
URL: http://www.mobilis.bg/
Добавен: 2.03.2004

MyBooks
MyBooks - Българската интернет-книжарница за научна литература. Тук ще откриете учебници, научна и популярна литература от областите Икономика, Право, Информатика. Всички заглавия се предлагат с 10% отстъпка. Цената за доставка в цялата страна е 1 лв. Заповядайте!
URL: http://mybooks.hit.bg
Добавен: 23.09.2001

Учебник по Паскал - безплатна доставка в рамките на страната
Учебник по език за програмиране Паскал с над 500 задачи, много от които решени и предоставени на дискета. Въведение в алгоритмите и структурите от данни, необходими за реализирането им. Ползува се и в школи по Компютърна Информатика и като самоучител.
URL: http://wglit.pu.acad.bg/hdk/NewBook.htm
Добавен: 18.02.2002

knigi.bim.bg
Онлайн книжарница с безплатна доставка в цяла България
URL: http://www.knigi.bim.bg/
Добавен: 12.06.2012

Интернет книжарница Bukvara.com
Посетете новата интернет книжарница Bukvara.com! В нея ще намерите голям асортимент от учебници, учебни тетрадки и помагала, сборници и речници за ученици от 1-ви до 12-ти клас по всеки учебен предмет. В книжарница Bukvara.com има учебници и помагала, както за ученици от средно образователни училища, така и от профилирани технически и икономически гимназии.
URL: http://www.bukvara.com
Добавен: 16.08.2010

Облага
Он-лайн закупуване на книга "Облага", съдържаща ваучери с отстъпки до -50% от цените в хотели, ресторанти, кафенета, нощни клубове, атракциони и СПА. Ваучерите важат за цялата календарна година!
URL: http://oblaga.shopmania.biz/
Добавен: 17.06.2013

Устройства за четене на електронни книги
Онлайн магазин за продажба на четци на електронни книги
URL: http://readerbg.com
Добавен: 18.11.2010

Електронна книжарница Интересна книга
Електронна книжарница "Интересна книга" - Подбрани заглавия интересни и съдържателни книги. Доставка по пощата с цена от 2 лв за цялата страна. Допълнителна отстъпка от 5% за трета и повече книги за срок от 10 дни. Безплатна доставка за книги над 39 лева.
URL: http://www.interesnakniga.com/
Добавен: 18.05.2016

Книгосвят
Електронна книжарница: художествена литература, наука, учебници и помагала, речници, детска литература, книги за дома, себеизрастване... Отстъпка 5% за книги над 10 лв., 10% - над 30 лв., 15% - над 60 лв.
URL: http://knigosviat.net
Добавен: 28.07.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 [>>]