ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Транспорт >> Превози >>
Стр. 7
 

  сайтове

Миг-Транс
"МИГ-ТРАНС"-ООД е една от основните автотранспортни фирми извършващи услуги на територията на България със собствени транспортни средства. Предлаганите услуги са на достъпни цени и високо качество.
URL: http://www.mig-trans.net
Добавен: 29.08.2006

Мирамар ООД
Осигуряваме международна спедиция на товари, групажни услуги до/от различни дестинации, корабен брокераж и чартъринг, транспорт с контейнери (FCL/LCL), вътрешен транспорт и дистрибуция, митнически формалности, митническо представителство, застраховане.
URL: http://www.miramar-bg.net
Добавен: 1.09.2008

Миртън ООД
Вътрешен и международен транспорт
URL: http://mirton.webs.com
Добавен: 19.03.2009

Митч и Ко Травел – Транспортни услуги, Трансфери, Рент-а-кар, Такси
Компания Mitch & Co – Travel Ltd извършва всякакъв вид транспортни услуги. Тези услуги включват: таксиметрови услуги, всякакви видове трансфери на пътници от и до България, рент а кар и VIP транспорт.
URL: http://mitch-transferbg.com
Добавен: 12.10.2007

Митев Такси
"Митев TAXI" направи сериозна стъпка към следващото ниво в амбицията да предлага елитно обслужване на своите клиенти - цялостно решение за управлението на таксиметровите услуги, съобразено с европейските стандарти за транспортна политика.
URL: http://www.mitev-taxi.com/
Добавен: 20.11.2008

Хамали и хамалски услуги в София.
Студенти със собствен транспорт предлагат хамалски услуги в София, изгодна цена, качествено бързо и коректно.
URL: http://premesti.me
Добавен: 6.03.2009

Хамали, хамалите, хамалски услуги от Хамалогия ООД
ХАМАЛОГИЯ ООД предлага пренасяне, преместване, хамали, хамалски услуги и транспортни решения за вашия дом и вашия бизнес. Ние координираме работата на специално подбран и обучен екип от хамали, които пренасят вашите мебели, бяла и черна техника, компютри, пиано, печка или матрак – и всичко останало.
URL: http://www.hamalite.bg
Добавен: 24.05.2009

Хамали
Хамали Нет е фирма за преместване и хамалски услуги на територията на София. При заявката на хамалски услуги от нас Вие получавате опитни и квалифицирани хамали и надежден транспорт, както гаранции за успешно изпълнени премествания.
URL: http://www.hamaly.net
Добавен: 25.11.2009

Хамалски Услуги
Хамалски Услуги. Нашите хамали (студенти) пренасят каси, пиана, мебели и офис оборудване на ниски цени. Предлагаме и допълнителни услуги!
URL: http://www.nosach.com/
Добавен: 19.06.2009

Международен транспорт и спедиция, Преместване на офиса и дома
Международен транспорт. Групажни линии от и до всяка точка на Европа, Балканите, ОНД. Международни премествания на лично имущество "от врата до врата". Транспорт до всяка точка на България. Преместване на офиса и дома в България. Хамалски услуги. Доставки на мебели, офис- и домакинско обзавеждане
URL: http://mymovers.biz
Добавен: 12.03.2007

НАДЕЖДА 76 - сухопътни транспортни услуги
Вътрешен и международен транспорт - Италия, Германия, Холандия, Белгия, Франция, Испания и др. Въэможност за проследяване на вашия товар.
URL: http://www.n-trans.com
Добавен: 7.09.2003

'Навибул холдинг' АД
Транспорт и ж.п. спедиция в България, ОНД и Европа. Чартиране и брокераж. Контейнерни превози "врата-врата", до всички континенти. Спедиция на транзитни товари, пристанищна спедиция, складиране и митнически услуги. Туризъм и почивно дело. Дървообработване и производство на изделия за мебелната промишленост. Проектиране и строителство.
URL: http://navibul.resourcez.com
Добавен: 2.07.2001

Николай 61 - Международен Транспорт и Спедиция
“Николай 61- Николай Кръстев” е фирма с дългогодишен опит в сферата на транспорта. Основната и дейност е международен превоз на товари от / за Европа и Азия.
URL: http://m-transbg.com
Добавен: 2.07.2009

Нордиск - железопътен транспорт, автомобилен транспорт, логистика
Транспортни и спедиторски услуги – сухопътен, морски, речен, железопътен и комбиниран транспорт.Комплексно обслужване на клиенти, разработване на оптимална транспортна схема, съобразена с естеството на превозваните товари.
URL: http://nordisk.bg
Добавен: 20.03.2009

Атлант ЕООД
Транспорт с камион-мебеловоз 3.30м/2м/2.2м - 1.5 т. и камион закрит 6.10м/2.05м/2.40м - 4 тона. * Цялостно или частично преместване на жилища и офиси * Демонтаж и монтаж на мебели и климатици * Разтоварване на тирове и контейнери * Специализиран пренос и превоз на метални каси, машини и съоръжения www.atlant.cc 0893 60 11 60 ДЕНОНОЩНО
URL: http://www.atlant.cc
Добавен: 8.03.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [>>]