ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Транспорт >> Превози >>
Стр. 15
 

  сайтове

Drink and Drive
услугата drink & drive за гр. велико търново и областта предлага на ваше разположение квалифицирани шофьори, които да ви откарат до всяка точка, както на велико търново и околността, така и в цялата страна. за повече информация се обадете на телефон 0889 582 580
URL: http://drink-and-drivebg.com/
Добавен: 28.07.2010

Хамалски услуги от Хамал Експрес ЕООД.
Услуги от хамали на ниска цена. Качествени хамалски услуги - преместване на домове и офиси, пренасяне на багаж, съхранение на вещи, превоз и транспорт, карго услуги, товаро-разтоварване и др. услуги от хамали.
URL: http://www.hamalski-uslugi.wuslugi.com
Добавен: 5.11.2010

Хамали Перфект
Преместване на дома и офиси (Безплатни огледи и консултации). Пренасяне на мебели, багаж, кашони, офис документация. Преместване на пиано, роял, сейфове, каси, офис техника, медицинска апаратура, машини. Опаковане, монтаж – демонтаж. Товарене и разтоварване на/от Тирове, камиони, контейнери. Транспортни услуги за София и страната. Извозване на строителни и битови отпадъци. Почистване на дворове, мазета, тавани, жилища, гаражи, складове.
URL: http://hamali.ovo.bg/
Добавен: 11.02.2016

Пътна помощ Пловдив 0877 565 888
Лицензирана фирма за Пътна Помощ на територията на град Пловдив и страната.Цени по договаряне.
URL: http://patnapomosht-plovdiv.com
Добавен: 27.05.2017

СИС ЛОГИСТИКС
СИС ЛОГИСТИКС ООД организира товарен международен и вътрешен транспорт на цели и групажни пратки. Тел. 00359 2 975 83 83, e-mail: office@sislogistics.bg , cargo@sislogistics.bg
URL: http://www.sislogistics.bg
Добавен: 30.01.2010

Хамали и хамалски услуги
Представяме Ви фирма за хамали и хамалски услуги Хамалски Ком. Нашата фирма се занимава от седем години с преместване на офиси и домове. Пренасяме и местим тежки предмети и предлагаме транспорт в София и на територията на страната.
URL: http://www.hamalski.com
Добавен: 19.12.2009

Професионални услуги Drink and drive в Пловдив
Забавлявайте се и се доверете на Drink and drive Пловдив за сигурното предвижване на Вашата кола.
URL: http://www.drinkanddrive-plovdiv.info
Добавен: 18.03.2010

Чистене на мазета, тавани, дворове
Чистене на мазета, тавани, дворове, Почистване, Извозване на строителни отпадъци, Изхвърляне на стари мебели от жилища.
URL: http://hamalisofia.eu/blog/
Добавен: 21.04.2017

Taxi Bucharest Ruse
The best taxi service between Ruse and Bucharest. Arrange your travel, business trips and vacation with us!
URL: http://www.taxi-bucharest-ruse.com
Добавен: 29.01.2013

"ФЕЪР ПЛЕЙ" - международни транспортни услуги и спедиция
Дейността на "Феър Плей" обхваща цялата гама от транспортни и спедиторски услуги като международен контейнерен транспорт ( FCL / LCL), автомобилен (комплектен и групажен), въздушен и железопътен транспорт, деконтейнеризация и претоварни операции, митническа обработка на товарите, складиране и митническо складиране, изготвяне на транспортни и митнически документи, консултиране, прогнозиране, карго застраховки и други услуги, свързани с транспортната дейност.
URL: http://www.fairtransport.net
Добавен: 19.07.2012

въздушен и морски транспорт от Китай до целия свят
BGCARGO е компания, която е специализирана в подпомагането на български фирми при директното закупуване от завода производител и транспортиране на различни видове стоки от Китай. Ние искаме да предложим на нашите бизнес партньори още една врата към тази невероятна страна и още един избор за бизнес потенциал без граници.
URL: http://bgcargo.com
Добавен: 16.11.2010

Транспортни услуги, наем на автобуси и микробуси
Транспортни услуги, наем на автобуси и микробуси, лицензиран превозвач за екскурзии в България и чужбина. Категоризация за превоз на деца и ученици
URL: http://transportnibg.com/bg/
Добавен: 25.10.2015

УниЛог ООД - международен и вътрешен транспорт и спедиция
УниЛог ООД предлага комплексни логистични решения адаптирани към индивидуалните нужди на всеки клиент. Фирмата организира международен и вътрешен превоз на комплектни и групажни пратки. Допълнителни услуги: митническо представителство, складиране и застраховане при преференциални условия. За подробна информация относно предлаганите услуги посетете нашата интернет страница!
URL: http://www.unilog-bg.com
Добавен: 22.11.2010

Хамали София
Хамали софия е фирма специализирана в товаро-разтоварните услуги. Ние ви предлагаме качествени хамалски услуги на добри цени. Благодарение на опита, който притежаваме, ние сме на пазара от дълги години и продължаваме да се развиваме и усъвършенстваме.
URL: http://hamali-sofia.in/
Добавен: 23.06.2012

Извозва Ово
Изхвърляне на строителни отпадъци Извозване на стари мебели в София. Чистене на мазета, тавани, жилища, дворове, гаражи, покриви, складови помещения.
URL: http://izvozva.ovo.bg/
Добавен: 18.02.2016
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [>>]