ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Транспорт >> Превози >>
Стр. 15
 

  сайтове

Извозва Ово
Изхвърляне на строителни отпадъци Извозване на стари мебели в София. Чистене на мазета, тавани, жилища, дворове, гаражи, покриви, складови помещения.
URL: http://izvozva.ovo.bg/
Добавен: 18.02.2016

Пътна помощ град Пловдив
Превоз на аварирали или катастрофирали автомобили.Цени по договаряне.
URL: http://patnapomo6t.run-bg.com
Добавен: 27.05.2017

Професионални услуги Drink and drive в Пловдив
Забавлявайте се и се доверете на Drink and drive Пловдив за сигурното предвижване на Вашата кола.
URL: http://www.drinkanddrive-plovdiv.info
Добавен: 18.03.2010

Act Logistics
Акт Лоджистик - доставчик на логистични услуги и Ваш партньор в бизнеса. Групажни превози от и до страните от ЕС и Турция, текстилна логистика, дистрибуция на малки пратки в цяла Европа.
URL: http://act-logistics.com
Добавен: 17.01.2010

Пътна помощ
Пътна помощ
URL: http://qbigroup.bg
Добавен: 30.05.2010

Хамали Студенти пренасят багаж, мебели от жилища и офиси
Хамали Студенти пренасят багаж, мебели от жилища и офиси, товарен транспорт, надеждност в преместване на каси, пиана, рояли, апаратура, машини, продажба на кашони, опаковане на вещи, складиране на стоки, товаро разтоварна дейност, Почистване и извозване на строителни отпадъци, мебели от тавани, мазета, дворове.
URL: http://studentihamali.eu/blog/
Добавен: 21.04.2017

превоз на товари софия
фирма предлага превоз,транспорт на всякакви товари в СОФИЯ и СТРАНАТА на ниски цени!!! товарен превоз до 2 тона с обени закрити бусове,транспорт на: мебели,багаж,обзавеждане,имущество,превоз на битова техника,машини,палета,стоки,строителни материали и други,доставки на лични вещи от врата до врата и превози от А до Я хамалски услуги,преместване на жилища и офиси,частично и цялостно преместване на вашето обзавеждане и пренасяне на вашето имущество
URL: http://prevoznatovari.dir.bg
Добавен: 30.01.2013

Ранобудник-транспортни услуги
Фирма “Ранобудник” е над 20 години вътрешен и международен превозвач с товарни автомобили. Транспортираме комплектни и групажни товари. Фирмата има автопарк с разнообразни габарити на колите, благодарение на който осъществяваме транспортиране на разновидни по тонаж и високообемни композиции – от 1 до 24 т., включително и цистерна за горива.
URL: http://www.ranobudnik.net
Добавен: 12.08.2012

Международен транспорт, преместване, пренасяне на офис, хамали.
Лицензиран транспорт в България и Европа на стоки, лични вещи, дипломатически багажи, произведения на изкуството, концертно оборудване.
URL: http://jts.my.contact.bg
Добавен: 24.11.2010

Пътна Помощ
Денонощна пътна помощ за леки и лекотоварни автомобили за София и цяла България. Транспорт на всякакви товари до 10 тона.
URL: http://www.patna-pomosh.com/
Добавен: 24.11.2015

Кърти всичко, извозва отпадъци, почиства мазета и тавани
Фирма, занимаваща се с предремонтна дейност на строителни обекти и подготовка на строителни обекти за реконструкция и обновяване. За удобство на клиента, предлагаме извозване на отпадъците, както и доставка на строителни материали.
URL: http://karti-izvozva.pozvanete.eu/
Добавен: 29.11.2010

Бизнес пътуване и внос на стоки от Китай
Бизнес пътуване и екскурзия до Китай, транспорт от Китай, въздушно и морско карго от Китай, внос от Китай на Китайски стоки
URL: http://www.naskochina.com
Добавен: 17.07.2012

Хамали Мастър
Преместване на Дома и Офиса, Хамалски и транспортни услуги, Пренасяне на Багаж, Мебели, Пиана, Каси. Как се определят цените за преместване на багаж и мебели в София? Цени за хамалски услуги и пренасяне се оформят Хамали 10 лв/час, Транспортни услуги 25 лв/час в София и 0,60 лв/км в страната.
URL: http://hamalimaster.dir.bg/
Добавен: 18.02.2016

Хамали Пловдив
Професионално преместване на жилища, офиси и др. Товаро-разтоварни услуги. Надеждно пренасяне на каси и пиана.Транспортни услуги с камион с падащ борд 8t, мебеловоз и микробус. Най-ниски цени!
URL: http://hamali-plovdiv.alle.bg
Добавен: 30.03.2012

Чистичко еу
Извозване на строителни отпадъци, почистване на битов боклук, изхвърляне на стари мебели и ненужни вехтории от мазета, тавани, жилища, дворове.
URL: http://chistichko.eu/
Добавен: 25.10.2016
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [>>]