ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Транспорт >> Превози >>
Стр. 14
 

  сайтове

Хамали Примък Отмък
Хамали и Хамалски услуги Примък Отмък за град София и страната
URL: http://primakotmak.com/
Добавен: 31.05.2011

превоз на товари софия
фирма предлага превоз,транспорт на всякакви товари в СОФИЯ и СТРАНАТА на ниски цени!!! товарен превоз до 2 тона с обени закрити бусове,транспорт на: мебели,багаж,обзавеждане,имущество,превоз на битова техника,машини,палета,стоки,строителни материали и други,доставки на лични вещи от врата до врата и превози от А до Я хамалски услуги,преместване на жилища и офиси,частично и цялостно преместване на вашето обзавеждане и пренасяне на вашето имущество
URL: http://prevoznatovari.dir.bg
Добавен: 30.01.2013

Хамалски услуги София
Преместване на багаж, мебели, дома, офиси, пиана, рояли, каси, сейфове, апаратура, машини. Опаковане на домакински прибори, мебели, багаж, архив и документация, де/монтаж, Продажба на кашони и опаковъчни материали. Товаро разтоварни услуги, товарене или разтоварване на стоки на/от ТИР-ове, контейнери, вагони. Транспортни услуги в София и страната. Извършваме безплатни огледи на офиси и жилища.
URL: http://hamalskiuslugi-sofia.alle.bg/
Добавен: 18.02.2016

Ранобудник-транспортни услуги
Фирма “Ранобудник” е над 20 години вътрешен и международен превозвач с товарни автомобили. Транспортираме комплектни и групажни товари. Фирмата има автопарк с разнообразни габарити на колите, благодарение на който осъществяваме транспортиране на разновидни по тонаж и високообемни композиции – от 1 до 24 т., включително и цистерна за горива.
URL: http://www.ranobudnik.net
Добавен: 12.08.2012

Студенти хамали Херкулес ЕООД
Студенти хамали Херкулес ЕООД - една от най-популярните фирми за хамалски услуги, преместване на жилища, офиси, магазини, апартаменти, складове и други обекти.
URL: http://xamali.com
Добавен: 18.01.2011

Изхвърляне на мебели, стари вехтории от апартаменти
Изхвърляне на мебели, стари вехтории от апартаменти, къщи, офиси, вили, извозване с всякакви превози и осигурени работници.
URL: http://chistichko.eu/deinosti/izvozvane-na-mebeli/
Добавен: 21.04.2017

Чистене на боклуци от мазета, тавани
Чистене на боклуци от мазета, тавани, дворове, складове, гаражи, разчистване, сортиране, подреждане, изнасяне с превоз и изхвърляне на депо.
URL: http://chistichko.eu/deinosti/pochistvane-mazeta-tavani/
Добавен: 21.04.2017

Трансфер от летище София до Банско с услугата "шатъл"
Евтин и комфортен трансфер от летище София до Банско и обратно.
URL: http://sofia-airport-shuttle.co.cc/bg.html
Добавен: 28.10.2010

Такси Бургас | Трансфери на ниски цени от Аерогара Бургас София Варна
Такси Бургас - Слънчев Бряг - летни морски курорти на черноморското крайбрежие в България. Трансфери от Аерогара Бургас до зимни курорти: Банско, Боровец, Пампорово.
URL: http://taxi-burgas-transfer.ru/bg/index.html
Добавен: 17.01.2013

Пътна Помощ София
Пътна помощ София за леки и лекотоварни автомобили за град София и цяла България. Транспорт на всякакви товари до 10 тона.
URL: http://xn--80aqlcgbaccxe6a3dg1g.bg/
Добавен: 20.04.2016

Извозване БГ
Фирма "ИзвозванеБГ.дир" е специализирана в следните услуги: Извозване на строителни отпадъци, Изхвърляне на стари мебели. Почистване на мазета, тавани, дворове, жилища, офиси, гаражи, складове, магазини, покриви и много други обекти. Контейнери, бусове, самосвали, натоварване, извозване и изхвърляне на депо смет. Предлагаме безплатни огледи.
URL: http://izvozvanebg.dir.bg/
Добавен: 21.02.2016

Хамали Мастър
Преместване на Дома и Офиса, Хамалски и транспортни услуги, Пренасяне на Багаж, Мебели, Пиана, Каси. Как се определят цените за преместване на багаж и мебели в София? Цени за хамалски услуги и пренасяне се оформят Хамали 10 лв/час, Транспортни услуги 25 лв/час в София и 0,60 лв/км в страната.
URL: http://hamalimaster.dir.bg/
Добавен: 18.02.2016

Drink and Drive
услугата drink & drive за гр. велико търново и областта предлага на ваше разположение квалифицирани шофьори, които да ви откарат до всяка точка, както на велико търново и околността, така и в цялата страна. за повече информация се обадете на телефон 0889 582 580
URL: http://drink-and-drivebg.com/
Добавен: 28.07.2010

Хамалски услуги от Хамал Експрес ЕООД.
Услуги от хамали на ниска цена. Качествени хамалски услуги - преместване на домове и офиси, пренасяне на багаж, съхранение на вещи, превоз и транспорт, карго услуги, товаро-разтоварване и др. услуги от хамали.
URL: http://www.hamalski-uslugi.wuslugi.com
Добавен: 5.11.2010

Хамали Перфект
Преместване на дома и офиси (Безплатни огледи и консултации). Пренасяне на мебели, багаж, кашони, офис документация. Преместване на пиано, роял, сейфове, каси, офис техника, медицинска апаратура, машини. Опаковане, монтаж – демонтаж. Товарене и разтоварване на/от Тирове, камиони, контейнери. Транспортни услуги за София и страната. Извозване на строителни и битови отпадъци. Почистване на дворове, мазета, тавани, жилища, гаражи, складове.
URL: http://hamali.ovo.bg/
Добавен: 11.02.2016
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [>>]