ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Транспорт >> Превози >>
Стр. 13
 

  сайтове

Хамалски услуги София от Хамали Престо
Хамали Престо е фирма за хамалски и транспортни услуги базирана в София. Ние предлагаме преместване на имущество, превоз на обзавеждане и оборудване от жилища и офиси на достъпни цени.
URL: http://hamali-presto.com
Добавен: 25.08.2015

TovarniPrevozi.BG – товарен транспорт и транспортни услуги
TovarniPrevozi.BG предлага транспортни услуги и товарни превози в София и България на всякъкъв вид товари. Също така предлага и хамалски услуги при местене на дома или офиса, чистене и извозване на стари мебели и отпадъци от жилищa, офиси и мазета.
URL: http://tovarniprevozi.bg
Добавен: 4.09.2012

Преместване
Предстои голямо преместване и не сте сигурни дали ще се справите сами? Ние можем да предложим нашите услуги и гарантирано ще се справите с наша помощ без проблем.
URL: http://xn--80adiac2bkkjnl.net/
Добавен: 2.05.2011

Пренасяне и товаро-разтоварни услуги
Пренасяне и товаро-разтоварни услуги, транспорт на пиана, мебели, багаж, каси, Премества офиси, апартаменти и складиране на вещи, стоки, продажба на кашони, почистване на тавани, мазета, дворове и извозване на строителни отпадъци.
URL: http://hamaligroup.bg/drugi-uslugi/
Добавен: 21.04.2017

Хамали София
Хамали и Хамалски услуги София Преместване на мебели, багаж, офиси, жилища, складове, магазини. Пренасяне на пиана, рояли, каси, сейфове, офис техника, медицинско оборудване, апаратура, машини. Товаро разтоварни услуги. Продажба на кашони, опаковане. Транспортни услуги в София и страната с падащ борд, транспорт на всякакви стоки и товари до 5т. Изхвърляне на строителни и битови отпадъци. Почистване на мазета, тавани, дворове, жилища, складове, гаражи, покриви. Къртачни услуги.
URL: http://hamalisofia.eu/
Добавен: 11.02.2016

Лицензирана транспортна фирма
Ви Ви Транс транспортни услуги, транспортно обслужване на фирми.
URL: http://transportniuslugi.net
Добавен: 4.11.2010

Пренасяне на Пиано, Роял
Професионално пренасяне и транспорт на пиана и рояли. Основно се занимаваме с пренасяне, опаковане, акордиране, продажба на пиана и рояли. Разполагаме с нужната техника и инструменти. Спечелили сме доверието на много институции и частни клиенти. Много наши клиенти вече се възползваха от услугите ни и не сбъркаха. Доказали сме се като водещи в бранша не само в качество, но и в цени на услугите. Позвънете и се уверете!
URL: http://piano-roql.ovo.bg/
Добавен: 21.02.2016

Регулярни трансфери/шатъл/ от летище София
Регулярни трансфери/шатъл/ от летище София до Банско за периода 1 декември-14 април.
URL: http://sofia-bansko-shuttle.co.cc/bg.html
Добавен: 10.10.2010

Фреш енд фууд лоджистик
Складова обработка в софия,Наем на палетомясто в софия, Транспорт на охладени стоки в софия,Транспорт на охладени стоки в страната,Съхранение на стоки в хладилна камера,Хладилен транспорт,Логистичен център в софия,Палет мениджмънт,Управление на палета,Транспорт на бързооборотни стоки,Съхранение на бързооборотни стоки
URL: http://www.fflogistic.bg/
Добавен: 23.02.2012

Куриерски и пощенски пратки от и до всяка точка на Страната
Куриерски и пощенски услуги от Тип Топ куриер, Офис Варна-Чаталджа Ви предлага най-ниските цени на пазара, високо качество на услугата, удобство и бързо обслужване! - Куриерски услуги - Пощенски пратки - Колети - Индивидуална оферта - услуга Врата - Врата, Офис-Врата/Врата-Офис или Офис-Офис. Над 70 офиса на територията на Страната и доставка за 1 работен ден до над 500 населени места.
URL: http://www.max-express.net
Добавен: 24.05.2013

Такси Бургасе|Трансферы из аэропорт Бургас Солнечный берег Несебр Равда
Такси Бургасе - Солнечный берег - черноморских и горнолыжных курортов Болгарии: Святой влас, Созополь, Лозенец, Банско, Пампорово. Низкие цены на такси. Забронируйте Ваш трансфер от аэропорта Бургас до всех городов Болгарии.
URL: http://taxi-burgas-bg.ru/
Добавен: 6.03.2016

Taxi Ruse Bucharesht
Транспорт до летище Хенри Коанда Букурещ Отопени
URL: http://stanitaxi.com
Добавен: 21.09.2015

Пътна Помощ
Денонощна пътна помощ за леки и лекотоварни автомобили за София и цяла България. Транспорт на всякакви товари до 10 тона.
URL: http://www.patna-pomosh.com/
Добавен: 24.11.2015

Извозване строителни отпадъци от жилища
Извозване строителни отпадъци от жилища, двор, гаражи, доставка на контейнери, самосвали, събиране в чували и изхвърляне на сметище.
URL: http://chistichko.eu/deinosti/izhvarlyane-na-stroitelni-otpadatsi...
Добавен: 21.04.2017

Пътна помощ
Пътна помощ
URL: http://qbigroup.bg
Добавен: 30.05.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [>>]