ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Транспорт >> Превози >>
Стр. 12
 

  сайтове

Извозване БГ
Фирма "ИзвозванеБГ.дир" е специализирана в следните услуги: Извозване на строителни отпадъци, Изхвърляне на стари мебели. Почистване на мазета, тавани, дворове, жилища, офиси, гаражи, складове, магазини, покриви и много други обекти. Контейнери, бусове, самосвали, натоварване, извозване и изхвърляне на депо смет. Предлагаме безплатни огледи.
URL: http://izvozvanebg.dir.bg/
Добавен: 21.02.2016

Джош Транспорт
Фирма Джош Транспорт предлага транспортни и хамалски услуги – пренасяне на дома и офиса.
URL: http://josh-transport.com
Добавен: 8.12.2011

ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ АД – Велико Търново
Автобусен транспорт в страната и чужбина. Автогарови услуги, годишни технически прегледи, сервиз.
URL: http://pprevozi.com
Добавен: 12.10.2010

цени-транспортни услуги-софия
фирма прелага транспортни и хамалски услуги в София и страната на разумни цени,товарен транспорт до 2 тона на всякакви товари,превоз на: мебели,багаж,лични вещи,обзавеждане,преместване на дома и офиса,пренос на имущество,покъщнина,транспорт на битова техника,машини,палета,строителни материали и други без почивен ден!!!
URL: http://softransport.dir.bg
Добавен: 30.01.2013

Студенти хамали Херкулес ЕООД
Студенти хамали Херкулес ЕООД - една от най-популярните фирми за хамалски услуги, преместване на жилища, офиси, магазини, апартаменти, складове и други обекти.
URL: http://xamali.com
Добавен: 18.01.2011

ЕТ Хепи тур - Ив.Стефанов
ЕТ Хепи тур - Ив.Стефанов е транспортна фирма, основана през 2004 г в гр. Ст.Загора. Основна дейност на фирмата е автобусен транспорт в страната и чужбина.
URL: http://happy-tour.eu
Добавен: 24.08.2010

Хамали цени
Търсите хамали, които да не взимат безбожно скъпо? Елате в сайта на Примък Отмък и вижте техните хамали за какви цени работят. Освен това, работата им е качествена и за още по-сигурно застрахована.
URL: http://xn--80aayld6c.eu/
Добавен: 2.02.2012

Хамали София
Хамали софия е фирма специализирана в товаро-разтоварните услуги. Ние ви предлагаме качествени хамалски услуги на добри цени. Благодарение на опита, който притежаваме, ние сме на пазара от дълги години и продължаваме да се развиваме и усъвършенстваме.
URL: http://hamali-sofia.in/
Добавен: 23.06.2012

Наван ЕООД – Транспорт и Спедиция на товари
Фирма Наван се занимава с транспортиране на товари по суша, въздух и вода. Специализирана е в областите спедиция и транспорт на групажни товари, опасни стоки, хладилен транспорт.
URL: http://www.navanbg.com/
Добавен: 4.12.2009

транспортни услуги
превози и товарно-разтоварна дейност до всяка точка на България.
URL: http://transportm.com
Добавен: 8.02.2013

Транспортни услуги в София и страната
Транспортни услуги в София и страната, Транспорт до 2 тона с падащ борд, обем 15 кубика, Палетна количка, Транспорт Цени - 25 лева на час в София или 40 - 50 лева на курс, в страната - 0,60 лв./км. в зависимост от дестинацията, заплаща се в двете посоки, времето през което се товари и разтоварва не се заплаща. Товарен превоз на мебели, багаж, машини, палета, каси, пиана, медицинска апаратура, техника, строителни материали, осигурени хамали.
URL: http://hamalisofia.eu/transportni-uslugi-sofia.html
Добавен: 21.04.2017

превоз на мебели софия
фирма предлага превоз на мебели,багаж,имущество в София и страната на разумни цени,превоз-пренос на лични вещи и обзавеждане,хамалски услуги,преместване на дома и офиса,транспорт на машини и строителни материали без почивен ден.
URL: http://softrans.dir.bg
Добавен: 16.01.2013

Транспортна фирма GS Travel
Микробусите за трансфери на компания GS Travel са точното решение при нужда от превоз от хотел или летището в София до почти всички курорти и забележителности в западна България. През лятото фирмата предлага и летищни трансфери до Черноморието на много изгодни цени.
URL: http://gstravel-bg.com/
Добавен: 27.03.2018

Пътна помощ Пловдив 0877 565 888
Лицензирана фирма за Пътна Помощ на територията на град Пловдив и страната.Цени по договаряне.
URL: http://patnapomosht-plovdiv.com
Добавен: 27.05.2017

Пътна Помощ АМ Тракия
За изпадналите в нужда на пътя, ние предлагаме денонощна професионална Пътна Помощ – АМ Тракия. Имаме капацитет на товар до 6т. и шестима пътници. Независимо дали сте аварирали на пътя или извън него, дали имате нужда от превоз, теглене, транспорт, ремонт или сервиз.
URL: http://roadassistance.bg/putna-pomosht-prevoz/
Добавен: 24.03.2017
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [>>]