ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Транспорт >> Превози >>
Стр. 10
 

  сайтове

Пътна помощ Пловдив 0887 90 55 88
Денонощна пътна помощ за град Пловдив и страната.Цени по споразумение.
URL: http://carhelp.eu
Добавен: 27.05.2017

Пътна Помощ Пловдив
Лицензирана Пътна Помощ за град Пловдив и цялата страна.Повече информация за предлаганите от нас услуги можете да получите като разгледате нашият сайт на адрес:http://patnapomo6t.alle.bg
URL: http://patnapomo6t.alle.bg
Добавен: 19.04.2013

Професионална компетентност
Провеждане на курсове и издаване на сертификат за Професионална компетентност, за Карта за квалификация на водач
URL: http://profesionalnakompetentnost.com
Добавен: 23.02.2016

Транспортни услуги
Транспортни услуги за град София, района на цяла България и Европа. Предлагаме превоз на товари от 50 килограма до 30 тона. Специализиран транспорт на предмети и товари със камиони, които са снабдени с фургони, падащи платформи и падащи бордове.
URL: http://www.xn----7sb1bbhbbdx1fc.bg/transportni_uslugi
Добавен: 26.09.2015

Пиана БГ
Пренасяне на пиано Преместване на роял от Пиана БГ Пиана БГ е водеща фирма за преместване и транспорт на всички видове пиана и рояли. Занимаваме се професионално с преместване, опаковане и транспортиране на пиана и рояли от 1999 година. Зарадвали сме с качество и достъпни цени много клиенти които и до ден днешен ни търсят и препоръчват. Точни и коректни служители се трудят в нашата фирма. Избирайки Пиана БГ Вие получавате качествени услуги на конкурентни цени.
URL: http://piana.dir.bg/
Добавен: 21.02.2016

Авиокарго - Кей Джи Карго
Кей Джи Карго ЕООД е българска спедиторска компания предлагаща пакет от спедиторски, транспортни и логистични услуги. Организиране на международен въздушен превоз – от и за България, организиране на международен въздушен превоз – от и за трети страни. Шосеен транспорт и специализирани логистични услуги.
URL: http://kgcargo-bg.com/bg/
Добавен: 9.10.2015

ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ АД – Велико Търново
Автобусен транспорт в страната и чужбина. Автогарови услуги, годишни технически прегледи, сервиз.
URL: http://pprevozi.com
Добавен: 12.10.2010

Хамалски услуги София-цени
Хамали Оникс е фирма с дългогодишен опит в областта на транспортните и хамалски услуги базирана в София.Наш основен преоритет са ниските цени и доброто качество на нашите услуги,които ни помогнаха да се утвърдим като една от добрите фирми за преместване в София.Това което ни отличава е рзличният начин за ценообразуване на нашите услуги в преместването.
URL: http://hamali-onyx.alle.bg
Добавен: 3.04.2013

Услуги от хамали. Транспорт, пренасяне на багаж. Хамали за дома и офиса.
Хамалски услуги ор Хамал Експрес ЕООД. Пренасяне на жилища и офиси, опаковане, превоз и товаро-разтоварване на багаж, монтаж и демонтаж на мебели, разчистване на мазета, тавани, сгради и др.
URL: http://www.uslugi.hamali.ws
Добавен: 11.11.2010

Транспортни Услуги
Ние от Носач предлагаме удобен, лесен,бърз и сигурен транспорт. С нас можете да транспортирате своите вещи до всяка точка на страната и страните от ЕС по всяко време и при това на достъпни цени.
URL: http://www.nosachi.com/
Добавен: 24.12.2009

Хамалски услуги в София
Фирмата Хамали орг предлага качествено преместване и хамалски услуги в София.
URL: http://www.hamaly.org
Добавен: 4.12.2009

Транспортни услуги за Варна и страната
Извършвам транспортни услуги за град Варна и цялата страна с микробус, с размери на товарното помещение дълъг 3. 40, широк 1. 80, висок 1. 90. Превоз на обзавеждане, мебели, лично имущество, офис оборудване и други. Транспорт от складове и магазини. Подходящо укрепване на товара при превоза. Без почивен ден.
URL: http://varnatransport.alle.bg
Добавен: 28.11.2017

транспортни услуги софия
фирма предлага транспортни услуги в София и страната на ниски цени,хамалски услуги,транспорт на всякакви товари до 2 тона с обемни закрити бусове,лекотоварен транспорт-превоз на:мебели,багаж,лични вещи,имущество,стоки,битова техника,машини,палета,оборудване и други
URL: http://tovarni-taxita.alle.bg
Добавен: 16.01.2013

Бизнес пътуване и внос на стоки от Китай
Бизнес пътуване и екскурзия до Китай, транспорт от Китай, въздушно и морско карго от Китай, внос от Китай на Китайски стоки
URL: http://www.naskochina.com
Добавен: 17.07.2012

Преместване на дома, офиси, мебели, багаж
Преместване на дома, офиси, мебели, багаж Пренасяне каси, сейфове, апаратура, апарати, машини, Товаро разтоварни услуги, Хамалски услуги и хамали Цени 10 лв./час, Превоз 50 лв./курс, Продажба на Кашони, опаковане, товарене, разтоварване, складиране и съхранение на вещи, стоки.
URL: http://hamalisofia.eu/blog/
Добавен: 21.04.2017
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [>>]