ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Транспорт >> Под наем >>
Стр. 18
 

  сайтове

Top Rent A Car - Bulgaria, Varna, Sofia, Albena
Фирма “Модул” ЕООД гр.Варна е специализирана в отдаването на автомобили под наем и е една от водещите фирми в този вид дейност.
URL: http://www.toprentacarbg.com
Добавен: 20.10.2005

ТОП РЕНТ-А-КАР
TOP RENT-A-CAR БЪЛГАРИЯ е национална компания за отдаване на автомобили под наем. С цени от 11 евро на ден за нови автомобили, ние предлагаме най-добрите условия за наем на автомобили в България и най-доброто съотношение между цена и качество за рентакар услуги. Направете лесно своята он-лайн резервация на www.TOPRENTACAR.bg и ще се убедите сами!
URL: http://www.TOPRENTACAR.bg
Добавен: 9.11.2008

Трансгеомар ООД
Коли под наем на разумни цени. Без ограничения.
URL: http://www.transgeomar-bg.com
Добавен: 9.01.2008

Universal Car Rent - Компания за автомобили под наем в София - България.
Universal Car Rent - Компания за автомобили под наем в София/България. Евтини трансфери до Банско, Разлог, Боровец, Златни Пясъци, Пампорово и други морски и планински курорти. Луксозни автомобили за абитуриентски бал, сватби, празненства
URL: http://uni-carrent.com/
Добавен: 31.05.2008

Варна Мобил Рент
автомобили под наем във варна и страната, фирмата предлага безплатни доставки в рамките на град Варна и обслужва цялото черноморие
URL: http://www.varnamobilerent.com
Добавен: 23.08.2007

Варна Рент – автомобили под наем.
Kоли под наем и настаняване от “Боги” ООД. Ние сме един от лидерите в отдаването на автомобили под наем, сигурни и комфортни на добри цени, с възможност за настаняване на своите клиенти. Сервизно обслужване на леки и лекотоварни автомобили.
URL: http://www.bogicars.com
Добавен: 21.10.2004

Веда – автомобили под наем
ВЕДА коли под наем, предлага своите услуги за България и чужбина, при най-изгодни условия. Автомобилите са нови, оборудвани с климатик. Mожете да направите резервация от нашият сайт. Доставката до избран адрес в София и до летище София е безплатна.
URL: http://www.veda-rent.com
Добавен: 22.12.2003

Автомобили под наем с шофьор – София.
Коли под наем в София, България. Мерцедес 124 и Ауди. Англоговорящ шофьор.Туристически и бизнес маршрути навсякъде в страната и извън нея.
URL: http://www.viprentacar-driver.net
Добавен: 5.04.2007

Витал Транс Ауто.
Витал Транс Ауто,супер бързи автомобили под наем с и без шофиор,не губете време а се обадете....!
URL: http://www.vitalsuperfast.com/
Добавен: 10.04.2006

ВВС - Рент-а-кар
ВВС ООД предлага разнообразна гама автомобили от различни класове и марки.Услугите ни се ползват в краткосрочен и в дългосрочен план,цените са гъвкави.Услуги: доставка,прибиране и трансфер,Автомобил под наем с шофьор.Колите са оборудвани с всичко необходимо.Клиентите ни могат да разчитат на 24-часова връзка с представител на фирмата.
URL: http://www.vvs-car.com
Добавен: 8.02.2007

Яхта под наем - Клеопатра. Наем на яхта. Разходка с яхта.
Ако търсите яхта под наем в нашия уеб сайт ще намерите много оферти за наемане на яхта. В този сайт ще Ви покажем, как с яхта под наем, можете да отбележете значимо за Вас събитие или просто да разпуснете.
URL: http://www.cleopatrayacht.com
Добавен: 12.05.2009

Сайт за продажба на Яхти нови и втора употреба
RIKON INCORPORATION е създадена с единствената цел, за внос и продажба на нови и използването на яхти и лодки за риболов от Съединените щати. Ние ви предлагаме лодки които работят перфектно. Гордеем се със нашата почтеност.
URL: http://www.bgyacht.net
Добавен: 8.10.2008

Йелоу Такси.
Таксиметрови услуги с нови луксозни и комфортни автомобили. Коли по наем с всички екстри на достъпни цени. Качество и сигурност.
URL: http://yellow333.com
Добавен: 16.06.2005

Жота Груп ООД – нашите автомобили на Вашите цени
ЖОТА ГРУП ООД – RENT A CAR, разполага с автомобили от всички класове, лимузини, луксозни микробуси и миниванове, като за всяко избрано превозно средство осигуряваме по желание и шофьор. Осъществяваме трансфери от и до всички аерогари и точки на България.
URL: http://www.jotarentacar.com
Добавен: 1.06.2008

Mоторкаравани под наем.
Наемете моторкаравана от ЗОТИ ООД и подарете на семейството и приятелите си прекрасна почивка! Опознайте природата, нови места и хора с нашите каравани.
URL: http://zotimotorhomerental.com
Добавен: 13.06.2005
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [>>]