ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Охрана >>
Стр. 5
 

  сайтове

е-Магазин САТ-24
е-Магазин за системи за сигурност и електроматериали
URL: http://www.sat-24.info/
Добавен: 29.01.2008

ЕЛАКС ЕООД.
Системи са сигурност и охрана, Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, Контрол на достъп, Аудио и видео домофони, Телекомуникации, Ел. инсталации , Компютърни конфигурации.
URL: http://elaks.hit.bg
Добавен: 29.06.2005

ЕЛИТКОМ 95 Дружество за охрана
Дружество за охрана "ЕЛИТКОМ 95" АД осъществява охранителна дейност и противопожарно обследване и профилактика на обекти на юридически и физически лица.
URL: http://www.elitkom95ad.com
Добавен: 13.05.2007

Федералнa служба за безопасност
Физическа въоръжена и невъоръжена охрана на обекти, СОТ, Монтиране на противопожарна сигнализация, Инсталиране на системи за видео-наблюдениие, Детективска дейност,Събиране на информация за граждански дела,Разработване на планове за гражданска защита.
URL: http://www.fsb.s5.com/index-FSB.htm
Добавен: 19.02.2002

Форс Груп -5 ООД
Агенция за охрана на физически лица и обекти, проектиране и монтаж на охранителни системи, пожароизвестителна техинка, детективски услуги и други
URL: http://force-group.hit.bg
Добавен: 4.11.2006

Гама Инвестигейшън-Детективска агенция
Детективска агенция предлагаща наблюдение,проучване на обстановката,проучване на база данни,тайни операции,установяване на идентичност,разследване на бизнес дейности,злоупотреби,измами,кражби,откриване на изчезнали лица,съпружеска изневяра.
URL: http://www.freewebs.com/gammainv/
Добавен: 27.07.2003

Геовижън ЕООД-Изграждане на компютърни системи за видео наблюдение и охрана
Цялостно наблюдение на обекта заедно със запис на събитията за период от около 1 месец. Отдалечено наблюдение на обекта със запис на събитията чрез модем и/или интернет и LAN, запис само когато в наблюдавания обект има събитие, възможност за моментна снимка, високо качество на изображението, MPEG-4 съвместимост, запис на звук, ниска себестойност! Охранителни платки, видеокамери, auto-iris обективи, кожуси, стойки и др. Системите ни са одобрени от Техническия съвет при НСОД на МВР.
URL: http://www.geovision-bg.com
Добавен: 21.10.2002

Златните Маркери
Златните маркери е една уникална система, разработена от нас с мисъл за вас и за вашето спокойствие. Инвестирайте във вашата сигурност.
URL: http://zlatnitemarkeri.com/
Добавен: 2.08.2008

БОС "ГАРД", София: Охрана на обекти и на физически лица.
Въоръжена и невъоръжена охрана на физически лица и обекти - недвижимо и движимо имущество.
URL: http://www.bos-gard.com
Добавен: 23.12.2008

ИГБ Електроникс
Фирмата разработва и монтира за специфични нужди на клиента алармени и оповестителни системи, информационни, оповестителни,рекламни и други табла.
URL: http://www.electronics.i-g-b.com
Добавен: 4.01.2007

24Ч ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ, ДИСКРЕТНОСТ, КОРЕКТНОСТ,
10 години професионален опит,дискретност и коректност.Тясно специялизирани екипи работят за вас в следните направления :ИЗНЕВЕРИ НАБЛЮДЕНИЕ, РАЗКРИВАНЕ ИЗМАМИ, ЛИЧНА, ВЪОРЪЖЕНА ОХРАНА, ЕСКОРТ, ИНКАСО,
URL: http://www.vipsecurity.hit.bg
Добавен: 29.11.2006

Интеза Импорт Експорт ООД
Италиански заключващи системи. Касови брави, бронирани патрони и кантари. Сейфове и каси за дома и офиса. Луксозен месингов обков. Автомати за врати, автоматики за гаражни и портални врати, брави и аксесоари за алуминиева дограма, антипаник брави, врати хармоника, ключарси услуги. Официален представител на над 20 италиански фирми: Viro, Potent, Corbin, Ghidini.
URL: http://intesa.dir.bg/
Добавен: 17.03.2003

Инвекс секюрити ЕООД- Професионализъм и коректност
Инвекс секюрити - Лицензирана охранителна дейност.Консултант по ADR. Транспорт и логистика на опасни товари.Логистика на стоки с възможна двойна употреба. Консултации на системи за управление на качеството, околната среда, безопасността на труда.
URL: http://www.invekssecurity.com
Добавен: 29.10.2008

ДЖАЗ ЕООД-системи за сигурност и охрана.
ДЖАЗ ЕООД е фирма, която предлага проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на широка гама системи и апаратура за сигурност от различни производители, за домашно, бизнес и др. приложения. ДЖАЗ ЕООД има опит във вземането на мерки срещу всякакви рискове, предлагани от заобикалящия ни свят. Ние винаги се стараем да постигнем целите и да задоволим очакванията на нашите клиенти с минимално изразходвани средства.
URL: http://jaz.bg
Добавен: 10.02.2006

Картел - детективски и охранителни услуги
Картел е една от основните фирми специализирани в Детективската и охранителната дейност/изневери, длъжници,охрана, инкасо и т.н/
URL: http://kartel.free.bg
Добавен: 21.01.2007
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [>>]