ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Охрана >>
Стр. 12
 

  сайтове

Лична Охрана
Професионална въоръжена охрана на физически лица, охрана на частни партита и бизнес мероприятия.
URL: http://bgpersonalsecurity.com
Добавен: 6.06.2008

Писсат ООД - Стара Загора
пожароизвестяване пожарогасене контрол на достъпа видео наблюдение сигнално-охранителна техника интегрирани хотелски системи Проектиране, доставка, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз, преустройство и обновление на : пожароизвестителна техника; пожарогасителна техника; системи за контрол на досръпа; сигнално охранителна техника; системи за видео наблюдение интегрирани хотелски системи.
URL: http://www.pissat.hit.bg
Добавен: 4.04.2002

Пресиян ООД - Охрана
Охрана на имущество на физически и юридически лица, персонална охрана и охрана на масови мероприятия на конкурентно атрактивни цени.
URL: http://best-ohrana.com/
Добавен: 22.11.2008

детективска агенция Сола
детективска агенция
URL: http://bgagencyinv.tripod.com
Добавен: 1.03.2007

Частен детектив
Детективска агенция НАС Груп осъществява разнородни детективски услуги в сферата на личния и корпоративния живот, основавайките се на принципите - бързина, отговорност и дискретност. Посетете сайта ни за повече информация.
URL: http://nas.detectiv-bg.com
Добавен: 29.01.2009

Частен Детектив Кръстьо Панеков
Професионален опит-Наблюдение и доказване на съществуващи извънбрачни връзки,издирване на лица,събиране на информация,изясняване на биографични и други данни.
URL: http://panekov.detectiv-bg.com
Добавен: 29.11.2007

Детективско бюро"Ташев-Драганов"
Детективски услуги-проучване на юридически и физически лица,проверка на служители за лоялност,снимка на работното време,установяване на изневери,проучване на среда на непълнолетни и пълнолетни лица,консултации по фирмена и лична сигурност.
URL: http://detectives.hit.bg
Добавен: 20.05.2004

Проектиране и изграждане на системи за сигурност
Обслужване, чрез предлагане на съвременни, технологични, цялостни решения, които оптимизират разходите и носят максимална възвращаемост на инвестициите на нашите клиенти.Контрол на работния процес, с цел отстраняване на дефекти, нередности и липси. Видеонаблюдение от всяка точка на света. Абонаментно обслужване. Продуктова гама, включваща най-добрите иновационни достижения на водещите в системите за сигурност, световни производители.
URL: http://www.comeo-bg.com/
Добавен: 22.02.2009

Професионална компютърна поддръжка, компютърен сервиз Стара Загора
Системи за видеонаблюдение проектира изгражда поддържа за Стара Загора и региона
URL: http://csvbg.com
Добавен: 12.05.2011

Равена секюрити системс
Алармени системи за автомобили и съпътстващите ги аксесоари (пейджъри, антирадари, обемни датчици, моторчета за централно заключване и др.), застраховки "каско", охранителни системи за домове и офиси.
URL: http://ravena.hit.bg/
Добавен: 18.03.2004

РОНИТА - сигнално-охранителни системи
Фирма "Ронита" извършва проектиране, доставка и тестване на сигнално-охранителни системи за сгради и автомобили, пожароизвестителни системи, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа както и на системи за логистика и навигация.
URL: http://ronita-bg.com
Добавен: 2.03.2007

НИКОР ООД - надежна охрана | порфесионална охрана НИКОР
НИКОР ООД предлага голямо разнообразие от охранителни услуги - лична охрана, физическа охрана, охрана на масови мероприятия, сигнално охранителна технита, въоръжена и невъоръжена охрана на обекти.
URL: http://www.ohranitelni-sistemi.com
Добавен: 12.06.2007

Саламандър Груп Холдинг
Основният предмет на дейност на дружеството е охрана на обекти на държавни и частни организации. "Саламандър-ДАС" ООД успява да се нареди сред лидерите в бранша в страната, както и да си спечели международно признание
URL: http://salamander-bg.com/
Добавен: 8.11.2006

ЕС БИ АЙ Груп
Ес Би Ай Груп произвежда и монтира охранителни ролетки, гаражни и промишлени врати, антипаркинг решения. Изпълняваме поръчки на територията на цялата страна. Пълен цикъл дейности - професионална консултация, снемане на размери, производство и монтаж.
URL: http://sbigroup-bg.com
Добавен: 28.04.2009

Сектрон - Системи за сигурност и комуникации: Решения за вашата сигурност
Сектрон е най-големият дистрибутор на охранителна техника в България. Фирмата предлага системи за сигнално-охранителна дейност - алармени системи
URL: http://www.sectron.com
Добавен: 19.03.2008
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [>>]