ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Информационни услуги >>
Стр. 23
 

  сайтове

Румен Гочев Студио - интериорен дизайн
Румен Гочев - автор и изпълнител на стенописи, декоративни пана, декоративни мазилки, епоксидни подови покрития с подчертана арт визия, авторски проекти.
URL: http://www.rumengochev.com/
Добавен: 23.09.2009

Сикс инериор - Идеи за интериора и екстериора!
Идеи за интериора, екстериора, дизайн и архитектура, декорация и оформление, мебели, последни тенденции и новости в областта на интериора и екстериора, аксесоари, осветление.
URL: http://www.sixinterior.com
Добавен: 25.02.2009

„МБ покриви” - летни бани със слънчеви колектори
Изработва и монтира самостоятелни летни бани със слънчеви нагреватели на водата
URL: http://www.clients.ttm.bg/kermit/slba.htm
Добавен: 29.03.2006

Стелажи
Търговско оборудване. Доставка и монтаж на стелажи SPIDER крайстенни стелажи, островни стелажи (гондоли)- супермаркети, дрогерии, аптеки, книжарници. Стелажи за вестници, списания и книги. Аксесоари: куки, ценови лайсни (ценници), кошове за промоционални стоки, телени рафтове, пазарски колички и кошници. Намерете ни на: 0878 RETAIL
URL: http://www.retail-oborudvane.com
Добавен: 1.05.2009

СТИЛ СТРОЙ ООД
Алуминиева и PVC дограма, иноксови парапети от неръждаема стомана, алуминиеви парапети, окачени фасади, стъклени врати и витрини, стъклопакет, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.
URL: http://www.stilstroy.com
Добавен: 16.05.2007

Опънати тавани DECOMAT.
Проектиране, изработка и монтаж на опънати тавани DECOMAT. Неограничени декоративни решения в плоскост и пространство, над 100 цвята (гланцови, матови, сюжети, огледален, полупрозрачен), 10 години гаранция, бърз и качествен монтаж от 1 ден.
URL: http://decomatbg.com
Добавен: 27.04.2006

Студен метал
Ателие за проектиране и изработка на декоративни и функционални изделия от стомана, неръждавейка (инокс), алуминий, месинг, мед и благородни метали в комбинация със стъкло, дърво и камък
URL: http://www.studenmetal.com
Добавен: 18.08.2007

Студио АртКовер - дизайнерски килими
Дизайнерско студио АртКовер, е специализирано в проектиране и изработка на ръчни килими от естествена вълна с висок влас и голяма плътност. Килимите се изпълняват по индивидуален проект и могат да бъдат с произволна форма, размер, цветове и дизайн подходящи за интериора на всеки модерен дом.
URL: http://www.artcover.hit.bg/
Добавен: 14.08.2005

Студио Даел Ландшафт, озеленяване, настилки, градини, паркове
Фирма "Студио ДАЕЛ" - Дизайн, Архитектура, Екология, Ландшафт е създадена през 1995 г. и е една от първите български фирми в сферата на ландшафтния дизайн - проучване, проектиране, изграждане и поддръжка на открити и закрити пространства.
URL: http://studiodael.hit.bg
Добавен: 26.01.2007

Студио Г и Д стил, стъклени уникати
STUDIO G&D style предлата изработка на уникати - мебели за дома и офиса от стъкло,стъклени врати,бар-плотове, тунинг на автомобили-роубари,брони,прагове,а така също и слънчеви колектори. Безброй нестандартни решения за вашия дом, работна среда и автомобил, неповторими изделия от стъкло и хром-никел. Уникално присъствие на нашите продукти превръщат Вашия свят във вълнуващо място, заредено с положителна енергия.
URL: http://gdstudio.hit.bg
Добавен: 5.01.2009

студио Ел оод интериор и дизайн
интериорен дизайн и дизайн на мебели, обществен и жилищен интериор
URL: http://studioldesign.net
Добавен: 26.11.2008

Студио Норд - вътрешен дизайн.
Фирмата е специализирана във: вътрешен дизайн и декорация на домове, хотели, заведения; производство на заложените в проекта мебели; извършва строително-ремонтни работи, свързани с проектите. Нашият екип реализира всяка ваша идея.
URL: http://studionord.hit.bg
Добавен: 26.04.2006

Студио за интериорен дизайн
Студио за интериорен дизайн и декорация. Екстравагантни, атрактивни и достъпни интериорни решения.
URL: http://extravagancedesign.com/
Добавен: 30.11.2009

Стил ЕООД
Основен предмет на дейността на фирмата е производството на широк асортимент изделия от естествени скали, скалоподобни материали и монтаж на облицовки и настилки.
URL: http://www.styleeood.com
Добавен: 16.05.2007

Чушкарчето - производител на чипровски килими и черги
Класически и модерни Чипровски килими,черги,сувенири.Тук можете да изберете своя килим и да направите поръчка от самия сайт.
URL: http://www.tchukilim.com
Добавен: 3.12.2003
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [>>]