ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Информационни услуги >>
Стр. 2
 

  подкатегории
База данни, Справочници/Каталози (64)
Речници/Преводи (64)
Финансова информация (21)
Стоки/Цени (4)
Информационни услуги (113)
Карти и схеми (11)
Статистика (4)
TV програми (1)
Времето (5)
  подобни категории
Бизнес и Финанси : Фин. информация

  сайтове

Полиция в близост до обществото
Сайтът предоставя разнообразна информация за модела Полиция в близост. Чрез посочване на населеното място, всеки гражданин може да научи къде да намери своя районен инспектор, както и телефон за връзка. На сайта има и актуална информация за проекта Гражданско наблюдение в софийските РПУ. Целта на портала е да разпространи информация за модела Полиция в близост до обществото, който предполага, че полицията про-активно решава проблемите на сигурността в партньорство с всички заинтересовани групи.
URL: http://www.vBlizost.org
Добавен: 23.05.2006

Credendo Vides - Който вярва - вижда
Онлайн книга за похвали и оплаквания от НАП. Закони, писма, становища, наредби и указания на НАП
URL: http://credendovides.info
Добавен: 30.11.2006

Деск Технолоджис - Google маркетинг и решения за връзка с клиентите
Деск Технолоджис е компания, специализирана в областта на информационните и комуникационните технологии, която предлага ключови решения за повишаване ефективността на работа и връзката с клиенти.
URL: http://www.desktechnologies.com
Добавен: 29.06.2009

ДИА 911 - Денонощна информационна агенция
Информационни услуги 24h в денонощието на телефон 088 911. Всичко, което Ви интересува и искате да знаете. Цялата информация сега! Достъпна за всички, бързо и ефективно винаги когато Ви е необходима. Надеждната информация е гаранция за ВАШИЯ УСПЕХ.
URL: http://www.m-tel.info
Добавен: 19.04.2002

Справочник за работа в България и чужбина
Тук можете да намерите пълен списък с порталите за работа в България, както и много чуждестранни. Постоянна актуализация.
URL: http://rabotabg.eu/
Добавен: 23.04.2007

Е-сертификат
Ние от "Е-СЕРТИФИКАТ" се специализирахме за да Ви ... - помогнем направите избора си - консултираме по всеки един върпос, на който все още нямате отговор, подготвим всички документи - направим необходимите инсталации - съдействаме при регистрациите в електронните системи държавните институции - покажем и заедно с Вас да направим първото изпращане на електронни данни и подписване на електронен документ.
URL: http://www.e-certificate.bg
Добавен: 20.03.2007

Енастрон
Първата част от проекта включва създаване на интерактивна информационна система за българските градове, тяхната икономика и администрация, чрез специализирания информационен портал
URL: http://bgpolis.eu
Добавен: 9.11.2006

ФИНД БГ
FindBG е сайт, който съдържа данни в Интернет за съхранение и търсене на единна информация за фирми, регистрирани и действуващи в България, с данни за техните производства, стоки и услуги. Уникалната структура на сайта позволява ONLINE достъп до ежедневно обогатяваща се информация за действащи фирми и организации в България, подредени според дейността.
URL: http://www.find-bg.info/front/index.php
Добавен: 1.09.2008

Питанка.НЕТ - Намерете отговорите, Отговори на всякакви
Питанка.НЕТ - Намерете отговорите, Отговори на всякакви въпроси, задайте своите въпроси тук, за да получите бърз отговор и точен отговор
URL: http://www.pitanka.net
Добавен: 7.08.2007

Фирми ОРГ - Бизнес каталог
Фирми ОРГ - Бизнес каталог - добавяне на фирми онлайн
URL: http://www.firmi.org
Добавен: 26.04.2009

firmitebg.com - българският фирмен каталог.
Най-големия в България бизнес каталог. Ако търсите популярност, партньорство, нови клиенти или искате да завладявате нови пазари. Ако търсите услуги, стоки или продукти. Над 40 000 публикувани фирми, място за Вашата реклама и още...
URL: http://www.firmitebg.com
Добавен: 5.09.2004

Фортис ВЕЛ ООД - Консултантски и бизнес услуги
Консултации за ефективното участие на фирми в панаири и изложби в страната и чужбина. Бизнес кореспонденция, преводачески услуги. Съдействие в процеса на преговори с чуждестранни партньори, кетъринг.
URL: http://fortisvel.com
Добавен: 21.11.2009

От А до Я за Булката
Всичко, от което се нуждаете или ви е интересно за Булката. Традиции, булчински рокли, модни тенденции и много аксесоари за най-страхотните сватби. Разгледайте нашите галерии. Дано ви бъде интересно.
URL: http://brides.50webs.com
Добавен: 31.01.2007

Онлайн Секретарски Услуги и Преводи
Ако не ви достига квалифициран персонал в офиса или секретарката ви е в отпуск, решението е да ползвате услугите на Г.А.Б.И. Върчуъл Асистанс!
URL: http://www.freelancer-bg.com
Добавен: 25.08.2008

Глобален Информационен Електронен Бизнес Каталог на българските фирми
Глобален Информационен Електронен Бизнес Каталог на българските фирми. Бизнес каталог България София Варна Пловдив Бургас Плевен Хасково Русе Стара Загора.
URL: http://www.giebc.com
Добавен: 8.11.2006
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [>>]