ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Домакинство >>
Стр. 5
 

  сайтове

Аварийно отпушване и видеодиагностика на канали
Де Марко разполага със специализирано техническо оборудване за видеонаблюдение, с което веднага се локализира мястото на запушване в канал, тоалетна, мивка, сифон или шахта. С помощта на съвременни, дистанционно-управляеми електронни камери, информацията се документира и архивира в цифрова форма и се извършва изследване на широко разклонените системи от тръбопроводи. След диагностика на канализацията се анализират откритите запушвания
URL: http://videodiagnostika.alle.bg
Добавен: 27.08.2011

БГ Домоуптавител, Професионален домоуправител
Предлагаме цялостни решения за управление, стопанисване, поддръжка и отдаване под наем на апартаменти, къщи, офиси и други частни имоти.
URL: http://housemanagerbg.com
Добавен: 12.09.2010

Климаент груп ЕООД
Дружеството е специализирано в: изработка и монтаж на стоманени конструкции, монтаж на тръбопроводи от въглеродна и неръждаема стомани, монтаж на резервоари за вода, светли и тъмни нефтопродукти, изграждане на силози и монтаж на техологично оборудване за фуражната и хранителна промишлености, изграждане на промишлени газови инсталации, монтаж на покривни и фасадни панели, толоизолация и обшивка по тръбопроводи, арматура и съоръжения.
URL: http://klimavent-group.com/
Добавен: 9.02.2016

Хладилен сервиз за София и близките села 02/8971272
Хладилен сервиз за всички марки познати на пазара в България, ремонт с оригинални части включително и НО-ФРОСТ системи др.
URL: http://www.coolzona.free.bg
Добавен: 25.10.2012

Касиер за Вашия вход - събираме месечните такси на Етажната Собственост
Електронен касиер/домоуправител за Вашия вход. Касова книга, отчети, плащания. Безплатен контрол на достъпа в асансьора. Събираме таксите в Етажната Собственост.
URL: http://www.kasier.bg
Добавен: 4.10.2019

Галан-БГ - икономични котли за парно отпление
Ефективни и икономични системи за отопление ГАЛАН. Разхода на енергия за котлите ГАЛАН е до 70% по-нисък в сравнение с другите топлонагреватели при същия топлинен ефект и позволява на потребителите да икономисват значително средства.
URL: http://www.galan-bg.com
Добавен: 26.05.2010

Бонели Консулт ЕООД
Предоставяме надеждна грижа за възрастни хора. Агенцията е регистриран в МТСП доставчик на социални услуги. Извършваме и управление на частни имоти, поддръжка, набор и подбор на обслужващ персонал, частен домоуправител.
URL: http://www.bc-hr.com
Добавен: 10.02.2011

Пречистване, омекотяване и обработка на вода.
ФОНИК ЕООД е компания с основен предмет на дейност – пречистване и обработка на вода с над 15 годишен опит. Партньори сме на най-голямата компания в света за производство на уреди за третиране на вода – ECO WATER Systems
URL: http://www.fonik-water.com
Добавен: 25.09.2011

Борба с вредители
100% ефект, лицензирано, борба с вредители, ддд, най-ниски-цени
URL: http://www.ddd-guard.bg
Добавен: 19.01.2016

Дърва за огрев
Продажба и доставка на дърва за огрев. Транспортни услуги.
URL: http://darva-ogrev.hit.bg
Добавен: 2.03.2011

Свежест 2012
Услуги: 1. Абонаментно, еднократно основно почистване на домове и офиси, с висококачествени почистващи препарати. 2. Поддържане на домакинството - Пране, гладене, сортиране на дрехи - измиване на съдове - пазаруване - плащане на битови сметки - зареждане с почистващи и санитарни материали- химическо чистене
URL: http://svejest2012.net/
Добавен: 4.07.2012

ДДД12 – твоят верен съюзник в борбата с вредителите!
ДДД 12 е специализирана фирма за ДДД услуги, създадена за да предпази Вас, Вашето семейство и Вашия бизнес от вредители.
URL: http://ddd12.bg
Добавен: 18.10.2012

Фотоепилация Nomasvello - фотоепилация с пулсираща светлина
Фотоепилация Nomasvello. Фотоепилация с интензивна пулсираща светлина - IPL метод за трайна фотоепилация и обезкосмяване | Nomasvello.
URL: http://www.epilatciya.com
Добавен: 5.03.2011

Анти Слип защита от подхлъзване и Нано решения на вечните проблеми
Анти Слип продукти, Сейф Грип и Грип Кот за защита от подхлъзване по мокри и влажни повърхности и широка гама от продукти и услуги базирани изцяло на нано технологиите.
URL: http://www.nvgroup.eu/
Добавен: 8.01.2011

Фурната - фурни, пекарни, сладкарски цехове и мелници
Фурните, пекарните, сладкарските цехове и мелници за брашно в България. Информация за производителите на брашно, хляб и хлебни продукти, торти и сладкарски изделия.
URL: http://www.furnata.eu
Добавен: 27.11.2016
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 [>>]