ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Дограма >>
Стр. 2
 

  сайтове

Янис Пласт - Производство на Ал. и PVC дограма
Фирма Янис Пласт се занимава с производство, изработка и монтаж на АЛУМИНИЕВА и PVC дограма, външни щори , комарници.
URL: http://www.qnis-plast.free.bg
Добавен: 1.12.2011

Здрави Метални Райбери за Дограми и Врати
Изключително здрави райбери направени от метал и тествани от нас в продължение на 2 години.Не се разбиват,не получават луфтове и не драскат дограмата ,прахово боядисани за по голяма издържливост на цвета.
URL: http://www.raiberi.technohands.net
Добавен: 3.01.2016

Алуминиева и ПВЦ дограма
"ТИДИЕМ ПЛАСТ" - ООД е съвременна фирма адаптирана в сферата проектирането, изработката, доставката и монтажа на алуминиева и ПВЦ дограма, стъклопакети и щори. Фирмата произвежда и дограма на ишлеме.
URL: http://tdm-plast.com/
Добавен: 18.05.2016

Фирма за дограма Варна - КОМФОРТ ПЛАСТ ЕООД
КОМФОРТ ПЛАСТ ЕООД e Фирма за дограма Варна - AL и PVC профили, цени от вносител на TROCAL, вертикални и хоризонтални щори,окачени фасади, обшивки от BOND. Ние сме официален и единствен вносител на ТРОКАЛ за Варна и Варненска област. Предлагаме ниски цени за дограма, ниски цени за монтаж и демонтаж на старата дограма.
URL: http://www.komfort-plast.com/
Добавен: 13.12.2010

ДОГРАМИ СОФИЯ качество на разумни цени
Изработка на дограми, комарници и первази. Работим с PVC профили Aluplast® - Германия и Viva Plast® - България, с немски обков Siegenia®. Стъклопакетите могат да са с две или три стъкла. Алуминиевите профили, с които работим са Lenox® и Altest® - България.
URL: http://dogrami-sofia.eu
Добавен: 31.12.2017

Евмогруп ООД
Монтаж на топлоизолация,хидроизолация,шумоизолация, гипсокартон, преградни стени, окачени тавани, скрито осветление, Алуминиева и ПВЦ-дограми, полагане на венециански мазилки, шпакловки, замазки, бои и луксозни покрития. Проектиране на интериорни решения, 3D-визуализация, кухни и мебели по поръчка. Нестандартни решения за вашия дом.
URL: http://www.evmogroup.com
Добавен: 13.12.2009

Инста ООД Пловдив - алуминиева и ПВЦ дограма, прахово боядисване
Инста ООД - Пловдив е създадена през 1991 г. и работи в областта на алуминиевата дограма, окачените тавани, металните изделия, праховото боядисване, услуги на граждани и фирми. От 1994 г. фирмата заменя обикновеното боядисване на металните изделия, алуминиевата дограма и търговското обзавеждане с електростатично праховото боядисване, гарантиращо високо качество и дълготрайност на изделията при тежки експлоатационни условия.
URL: http://insta-ltd.com/
Добавен: 14.05.2012

Щори Информация
Информация за всички видове щори
URL: http://shtorite.com
Добавен: 10.09.2016

Дървена дограма
Предлагаме дървена стъклопакетна дограма, интериорни и входни врати, зимни градини и окачени фасади.
URL: http://adverso-bg.com
Добавен: 1.02.2012

Качествена ПВЦ дограма от Алумин дизайн
Безплатен оглед и консултация!Телефони за бърза поръчка: 0877 128 676, 0892 472 290. Поръчай качествена немска ПВЦ дограма сега!Вземи безплатни комарници за всяка позиция!
URL: http://www.aldograma.com/
Добавен: 10.05.2018

Дограма-алуминиева и пвц,щори,окачени фасади,вътрешни и външни ремонти
ЕЛИТ Бургас ЕООД предлага изработка,доставка и монтаж на алуминиева дограма,ПВЦ дограма,щори,окачени фасади.И още-къртачни услуги,зидария,шпакловка,боядисване,замазки,фаянс,теракот,външни и вътрешни изолации,ЕЛ. и ВиК,гипскартон,художествено осветление.
URL: http://www.elit-burgas.com
Добавен: 4.05.2010

Дограма, Врати, Щори от ЛИМА
Изработка на дървена дограма със стъклопакет, PVC и Алуминиева дограма. Интериорни врати. Вътрешни венецианки, вертикални, роло и плисе щори. Външни ролетни щори. Гаражни врати и ролетки. Мрежи против насекоми. Мебели от ПДЧ и МДФ.
URL: http://limabg.com
Добавен: 23.03.2013

ПВЦ и АЛУМИНИЕВА дограма на ниски цени от БГ ПЛАСТ ВАРНА
БГ ПЛАСТ ВАРНА ЕООД е специализирана фирма в производството, доставката и монтажа на ПВЦ И АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА. Фирмата предлага изработка и монтаж на: - ПВЦ и алуминиеви прозорци - входни и интериорни врати - остъкления на тераси За произведените от нас Врати и прозорци ние се доверяваме на доказалите се през годините български ( Weiss Profil, Алтест) и немски (KBE ) производители на профилни системи! Варна бул.Сливница 191 (сградата на Изчислителния център) тел: 052/502-979
URL: http://www.bg-dograma.net
Добавен: 8.08.2011

Ремонт на ПВЦ и АЛ дограма, външни щори и стъклени врати
Отстраняваме възникнали повреди и привеждаме изделието в състояние на нормална експлоатация
URL: http://bul-profil.com/
Добавен: 9.05.2017

светъл и топъл свят
Изработка ,доставка и монтаж Алуминиева и pvc дограма, врати ,прозорци, ,стъклопакети , окачени фасади и еталбонд, комарници. Ремонт на дограма, врати и прозорци. Изработка на стъклени витрини и стъклени врати , плъзгащи стъклени врати, интериорни стъклени врати и душ кабини от стъкло. Уплътнение и ремонт на стъклени врати
URL: http://obelixrr.alle.bg
Добавен: 30.06.2012
Страници: [<<] 1 2 3 4 [>>]