ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Комуникации >> Телекомуникации >>
Стр. 2
 

  сайтове

ИнтернетФакс
Услугата ИнтернетФакс превръща вашия компютър във високотехнологична факс машина, изпращайки факсове на изключително ниски цени.Не се изисква да разпечатвате документа, както при Oбикновените факс апарати.Спестявате пари и време. Таксуват се САМО успешно изпратените факсове.
URL: http://www.xtel-fax.com
Добавен: 12.06.2001

Интертел - Международни разговори и Интернет Телефония
Компанията предлага евтини международни разговори, както и разговори БТК - Мобилтел, Мобилтел - БТК
URL: http://www.intertel.ws
Добавен: 18.11.2002

Интраком България.
ИНТРАКОМ България изгражда и подържа технологични проекти и проекти до ключ в сферата на телекомуникациите, информационни технологии, мобилни мрежи, електронно правителство и държавна администрация, банков и финансов софтуер, софтуер за туризъм, данъчна администрация, здравни системи,също осигурява обучение и поддръжка на доставените системи и приложения.
URL: http://www.intracombg.com
Добавен: 4.02.2005

Кей Би Ай Консулт
Мениджмънт, одит и оптимизация на телекомуникационните разходи на Юриди1ески лица
URL: http://www.kbiconsult.com
Добавен: 4.08.2008

Куката Монтаж
Куката Монтаж предлага услуги във всички области на монтажната, инсталационната и височинно-монтажната дейност, както на лесно, така и на труднодостъпни места. Монтаж на телекомуникационно оборудване, структурно окабеляване.
URL: http://www.kukata-mounting.com
Добавен: 1.03.2009

Логикол - Контактен център, кол център услуги, Входящи и изходящи проекти
Логикол България АД е контактен център, предоставящ набор от специализирани услуги свързани с обслужването на клиенти по различни комуникационни канали – телефон, email, fax, sms, директна поща.
URL: http://www.logicall.bg
Добавен: 8.10.2008

MC Telegroup
международни телекомуникационни услуги
URL: http://www.mctelegroup.com
Добавен: 21.02.2001

Микс Контрол ООД - комуникационни системи
Партньор на SIEMENS Enterprise, за комуникационни системи изградени с HiPath Архитектура. Тя е базирана на нови технологии, свързвайки IP (Internet Protocol) и АТМ (Asynchronous Transfer Mode) мрежи, в контраст на традиционните телекомуникационни системи.
URL: http://www.mix-bg.com
Добавен: 19.06.2009

Некском България - Новото измерение в комуникациите
Некском е телекомуникационна компания от ново поколение, донасяща чрез своите услуги свободата на избор за потребителите на българския телекомуникационен пазар. Некском е първата компания, предлагаща висококачествени и икономични услуги за международни разговори и факс съобщения на бизнес и индивидуални потребители чрез уникална Интернет базирана телекомуникационна мрежа.
URL: http://www.nexcom.bg
Добавен: 11.12.2001

Ниски цени за разговори със страната и чужбина от Некском.
Всеки клиент на услугата получава висококачествена телефонна връзка на достъпни цени. 1010 е подходяща за потребителите на телефонни услуги, които имат нужда от намаление на разходите си за международни и междуградски разговори. Чрез добавяне на 01010 пред търсения номер, клиентите пренасочват техните разговори през мрежата на Некском.
URL: http://www.1010.bg/
Добавен: 11.04.2007

Всичко за мобилния ви телефон
Всичко за мобилния ви телефон - Nokia, Siemens, Motorola, Alcatel, Sagem, Panasonic, Sony Ericsson - Програми, Игри, Теми, Мелодии и други...Заповядайте!
URL: http://s60mobile-bg.org
Добавен: 22.11.2010

безплатна web програма за разговори през Интернет.
Най-евтината услуга за разговори от компютър до стационарни и мобилни телефони от цял свят. web-calls.net е web базирана програма достъпна през Internet Explorer
URL: http://web-calls.net
Добавен: 22.03.2010

С-Тех ООД, гр.Бургас.
С-Тех ООД е компания, развиваща своята дейност в областта на комуникациите и технологиите. Предлагаме Ви ниски цени за телефонни разговори в България и в чужбина,завършени и функциониращи технически решения за изграждане на телефонни кабини, софтуер, индивидуални решения.
URL: http://www.s-techbg.com
Добавен: 21.06.2005

Телефонен сервиз НОФЕЛЕТ
Сервизиране на радиотелефони,стандартни телефони,факсапарати и телефонни централи.Доставка и монтаж на офистехника от Panasonic.Абонаментно сервизиране на телефонни централи.
URL: http://www.nophelet.com
Добавен: 22.05.2004

Ало България !Обаждаме се от СаЩ
4.00¢ в САЩ, 15.00¢ до България и също толкова невероятно ниски до останалия свят съчетано с Високо качество на връзката
URL: http://www.bgcalls.com
Добавен: 19.07.2002
Страници: [<<] 1 2 3 4 [>>]