ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Почистване >>
Стр. 5
 

  сайтове

Кафф ЕООД професионално почистване
Професионално почистване на дома и офиса. Kaff предлага почистване с мерак и принципи.
URL: http://www.kaff.bg
Добавен: 9.01.2008

Канал Експерт - отпушва канали
Канал Експерт - професионално отпушване на канали, мивки, сифони, тоалетни със специализирана техника
URL: http://www.kanalexpert.com
Добавен: 13.10.2010

Kanali.info - Професионално отпушване на канали
Основната дейност на нашата фирма е отпушване на канали, изпомпване, отводняване и профилактика на септични ями и шахти.
URL: http://www.kanali.info
Добавен: 10.01.2008

Кърти Чисти Извозва Къртачи.Бг
Ние сме фирма занимаваща се основно с къртене, събаряне, пробиване, демонтаж, почистване и извозване до сметище. Млад екип къртачи работещ с професионална техника ще отговори на всяка поръчка свързана с ”кърти, чисти, извозва”.
URL: http://www.kartachi.bg
Добавен: 2.11.2008

Кърти Пробива ВиК
Качествени, професионални къртачни и ВиК услуги в гр. София. Фирмата е една от водещите в областта на къртачните и водопроводни услуги за столицата.
URL: http://www.kartene-vik.com
Добавен: 24.07.2009

Кърти Бургас почиства
Кърти Бургас,къртене Бургас,кърти бетон бургас,къртачни услуги Бургас,кърти бани Бургас, кърти комини Бургас,кърти панели бургас,кърти чисти извозва Бургас,кърти бетон Бургас И областа,кърти Бургас черноморието, почиства строителни отпадъци бургас,извозва
URL: http://www.kartiburgas.hit.bg
Добавен: 28.02.2009

Кърти Бургас,Къртене Бургас
фирмата ни се занимава с професионални къртачни услуги за град Бургас и Бургаска област. Кърти, чисти, извозва, къртене на бетон, къртене на бани, демонтаж конструкции, пробиване на всякакъв вид дупки, демонтаж топло и хидроизолация, събаряне на сгради.
URL: http://www.kyrtiburgas.dir.bg
Добавен: 16.02.2009

Кърти Чисти Извозва
Къртенето на бетон камък, тухла, стоманобетон, замазка, мазилка и др. е познато с една определяща фраза, Кърти Чисти Извозва. Нашата фирма се придържа към къртачните стандарти и предлага най лесно запомнящата се фраза под формата на уеб сайт Кърти Чисти Извозва.ком.
URL: http://www.kartichistiizvozva.com
Добавен: 7.12.2008

Кърти Варна почиства
Кърти Варна,къртене Варна,кърти бетон Варна,къртачни услуги Варна,кърти бани Варна, кърти комини Варна,кърти панели Варна,кърти чисти извозва Варна,кърти бетон Варна И областа,кърти Варна черноморието, почиства строителни отпадъци Варна,извозва.
URL: http://www.kartivarna.hit.bg
Добавен: 28.02.2009

Кико-професионално почистване
Професионално почистване на домове, офиси, административни сгради, хотели, пране на меки и твърди настилки, измиване на прозорци и др
URL: http://kikobg.com
Добавен: 28.03.2008

Кърти, почиства, извозва, пробива ! Веднага ! Ниски цени !
Кърти по-уникален начин : тухли, фаянс, теракот, бетон с изключителна прецизност и точност ! Пробива, почиства и извозва отпадъци.Всеки ден ( Понеделник – Неделя ) на най-ниски цени получавате перфектно качество, лоялност и коректност.За нас е чест за Вас удоволствие да работите с нас !
URL: http://www.kurtach.hit.bg
Добавен: 20.11.2007

Кърти Чисти Извозва "ЕТ Лагуна"
Кърти Чисти Извозва "ЕТ Лагуна"
URL: http://laguna-bg.net
Добавен: 24.07.2008

Ларока ЕООД
Специализирано абонаментно почистване на офиси и домове/домашна помощница/. Американска техника и технология за здравословно почистване!
URL: http://laroka-bg.com
Добавен: 17.03.2009

Левъл Сървис
Левъл Сървис е специализирана фирма в сферата на услугите по подръжка и управление на недвижими имоти. Ние разполагаме с екип от специалисти извършващи разнообразни консултански и ремонтни услуги, имащи за цел максимално да улеснят клиентите ни.
URL: http://www.levelservice.eu
Добавен: 23.11.2007

Лиценз РИОКОЗ-унищожава хлебарки с ефикасни препарати за хлебарки,гризачи.
IM Control е с лиценз да унищожава хлебарки с ефикасни препарати за хлебарки,бълхи,мравки,комари,обработки срещу мухи,оси,дървеници, кърлежи,молци и борба с гризачи, дератизация на плъхове,мишки,къртици.ДДД услуги по унищожаване на хлебарки,насекоми и гризачи в обекти,паркове,обществени места,цехове,заведения,без прекъсване на работния процес - точкуване.Издава протокол по изискванията на РИОКОЗ/ХЕИ, МЗ и ДВСK. Опит,одобрени от МЗ качествени препарати, консултация,информация, снимки.
URL: http://ddd-control.hit.bg
Добавен: 26.03.2009
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [>>]