ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Почистване >>
Стр. 15
 

  сайтове

Чистене и извозване на отпадъци и боклуци 088 701 7001
Чисти дворове, тавани, мазета, апартаменти, гаражи, къщи. Фирмата ни извършва почистване на труднодостъпни места (тесни пространства, труднодостъпни и неравни терени, силно замърсени помещения, стръмни и тесни стълби, много тежки предмети и др.).
URL: http://chistene-izvozvane.alle.bg
Добавен: 5.12.2015

Блясък Сървиз - Професионално почистване на домове и офиси
"Блясък Сървиз" е фирма, задоволяваща най-високите изисквания по отношение на чистотата на Вашия дом, oфис, заведение за обществено хранене, производствен цех или обществена сграда.Фирмата работи с техника на лидера в областта на pрофисионалното почистване. "Блясък Сървиз" разполага с екип от професионалисти, перфектно обучени и запознати с всички тънкости, необходими за извършването на едно перфектно почистване!
URL: http://www.pochistvane-bg.biz
Добавен: 13.11.2010

Санита Варна ООД - унищожаване на вредители
Санита Варна ООД е специализирана фирма за унищожаване на вредители. Извършваме първоначален оглед, ДДД обработки и текущ мониторинг. Ползваме професионална техника.
URL: http://sanitavarna.com/
Добавен: 15.10.2019

Отпушване на тръби евтино
Имате запушени канали и тръби? Не можете да се справите сами? Значи имате нужда от нас. Ние предлагаме отпушване, което гарантира безпроблемно бъдещо ползване.
URL: http://vzwq.com
Добавен: 30.03.2011

Аквариус Ен Ди- Пречиствателни станции за отпадни и питейни води
Проектиране и изграждане на пречиствателни станции за отпадни - битови, промишлени и питейни води.Проектиране на водоснабдителни системи и канализационни мрежи за населени места. Аквариус Ен ДИ ООД! GSM: 0886 472 697
URL: http://www.aquariusbg.com
Добавен: 6.03.2011

Mrs.Clean „Чисто, Свежо, Икономично”
Mrs-Clean предлага на нашите клиенти: почистване на домове, почистване на офиси, почистване след строително-ремонтни дейности, готвене, охрана.
URL: http://mrs-clean.eu
Добавен: 8.10.2010

Канали отпушване за София
Ефикасно и професионално можем да отпушим проблемните места. Ефективно и качествено ще се справим с проблема, с който Вие не можете
URL: http://qgoj.com
Добавен: 30.03.2011

Детски лагери от Варна
Екскурзии тръгване от Варна
URL: http://alinatourbg.com
Добавен: 11.03.2019

Пране на килими и дамаски
Професионално почистване Основната ни дeйност е свързана изцяло с професионално почистване и хигиенизиране на административни и обществени сгради, търговски и промишлени обекти, офиси и домове. Ние извършваме цялостно почистване, включващо машинно изпиране на меки подови настилки и мебели чрез комбинирани методи, измиване на прозорци, дограми, щори, витрини и др., както и почистване на цялостното вътрешно обзавеждане.
URL: http://clean.alle.bg/
Добавен: 19.10.2012

почистване на жилища офиси варна
почистване на жилища,офиси,входове почистване основно абонаментно преди нанасяне,след ремонт,след наематели
URL: http://pochistvane.xn--80aaaaaaiex7atoubdfcs7ayw4i.eu/
Добавен: 23.04.2012

Професионално почистване на домове и офиси
cleaning-bg.com - професиоално почистване на домове и офиси, професионално почистване със системата "Рейнбоу", професионално почистване на килими, мокети и др., високи стандарти в почистването, наемане на детегледачки и домашни помощници
URL: http://www.cleaning-bg.com
Добавен: 22.02.2010

Професионално почистване
Основно и абонаментно почистване на апартаменти, офиси, хотели, банки, административни сгради, складове,търговски обекти и други.
URL: http://maxclean.alle.bg
Добавен: 10.07.2011

Компания за услуги „Нова” – пране на килими и професионално почистване
Компания за услуги „Нова” предлага професионално почистване на домове и офиси, търговски обекти и хотели. Работи с модерна мощна техника и биоразградими препарати, които не нанасят щети на природата. Разполага с добре подготвен, квалифициран екип.
URL: http://novacompany.org/
Добавен: 16.09.2015

ХоумКлийнърс ООД - Професионално почистване
Фирма ХоумКлийнърс ООД предлага комплексно професионално почистване на домове, офиси, апартаменти, басейни, както и почистване след строителство и ремонт.
URL: http://www.xn--80aafkdobxqcdcceagjivkv4a4f.eu
Добавен: 8.08.2011

Clean Zone – верига aтелиета за химическо чистене
Предимството ни е разнообразие от услуги. Ателиетата са с европейско ниво на обслужване. Поддържаме най-добри цени в бранша. Имаме единствената в България машина, щадяща околната среда, за почистване на най-скъпите материи. Работи с Хидрокарбон.
URL: http://cleanzone.info
Добавен: 12.02.2012
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [>>]