ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Почистване >>
Стр. 14
 

  сайтове

Почистване на дома и офиса
Почистване на дома и офиса - ежедневно поддържане на хигиената, почистване на меки и твърди настилки, прозорци и фасади, дограми и щори, основно почистване след строителство и ремонт и др.
URL: http://www.pochistvane-aiuta.com
Добавен: 2.06.2011

Почистване с Рейнбоу
почистване на жилища,офиси,вили,хотели и заведения с Рейнбоу.Абонаментно и еднократно почистване.Пране на мека мебел,килими и матраци на място.Почистване и пране на леки автомобили.
URL: http://plamito81.wix.com/cleanhome
Добавен: 17.09.2012

iCare
iCare предлага почистване на дома и офиса в избран от Вас от ден и часови диапазон,почасова грижа за деца и възрастни хора
URL: http://www.icare.bg
Добавен: 24.04.2017

Топ Клийн ЕООД - София
Фирма Топ Клийн ЕООД - София е специализирана в почистване, пране, дезинфекция и сушене на килими. Извършваме целогодишно пране на килими с безплатен транспорт за гр.София и София област. Вземане,пране,сушене и доставяне на адрес. С висококачествените професионални препарати, които използваме, се постига фиксация на цветовете, като се избягва риска боядисване и избелване на тъканите.
URL: http://prane.promocena.com
Добавен: 7.04.2016

Дозатори, хартиени кърпи за ръце, тоалетна хартия и хигиенни консумативи
Бориван наскоро откри нов отдел в компанията. Търговски отдел с висококачествени стоки за всеки клиент с богат асортимент, ние предлагаме съвременни системи и професионални решения за Вашия офис, склад, призводство и други помещения на високо ниво. Хигиенни консумативи като, тоалетни хартии, индустриални ролки , кърпи за ръце, почистващи кърпи за еднократна употреба, козметични кърпи и много други, предлагаме също така и пълен набор от почистващи препарати и професионално оборудване
URL: http://www.borivan.com
Добавен: 3.04.2010

Оргард - Защита от вредители
Гарантирано унищожаване на хлебарки, дървеници, бълхи, кърлежи, комари, мухи, мравки, змии, гризачи и пр. в дома, фирмата или двора.
URL: http://orgard.eu
Добавен: 23.02.2016

EVRO VIP - Всякакъв вид вътрешно почистване и системна поддръжка
“EVRO VIP”е специализирана в предлагането на широка гама услуги в областта на хигиената, които намират приложение във всички обществени сфери – производство, администрация, туризъм, здравеопазване, домакинство.
URL: http://evrovip.com
Добавен: 2.05.2011

отпушване на канали
отпушване на канали, изпомпване, отводняване, профилактика на септични ями и шахти, ремонт на вакуум помпи и дистрибуция на дюзи за отпушване на канали и маркучи за високо налягане
URL: http://uval2007.com
Добавен: 22.07.2010

почистване,почистване офиси,почистване домове,пране
професионално почистване вемакс,почистване на домове,офиси,входове,производствени помещения,миене на дограми,прозорци,витрини,абонаментно почистване по домовете
URL: http://pochistvane.saitove.com
Добавен: 20.06.2011

Чистене и извозване на отпадъци и боклуци 088 701 7001
Чисти дворове, тавани, мазета, апартаменти, гаражи, къщи. Фирмата ни извършва почистване на труднодостъпни места (тесни пространства, труднодостъпни и неравни терени, силно замърсени помещения, стръмни и тесни стълби, много тежки предмети и др.).
URL: http://chistene-izvozvane.alle.bg
Добавен: 5.12.2015

Блясък Сървиз - Професионално почистване на домове и офиси
"Блясък Сървиз" е фирма, задоволяваща най-високите изисквания по отношение на чистотата на Вашия дом, oфис, заведение за обществено хранене, производствен цех или обществена сграда.Фирмата работи с техника на лидера в областта на pрофисионалното почистване. "Блясък Сървиз" разполага с екип от професионалисти, перфектно обучени и запознати с всички тънкости, необходими за извършването на едно перфектно почистване!
URL: http://www.pochistvane-bg.biz
Добавен: 13.11.2010

Отпушване на тръби евтино
Имате запушени канали и тръби? Не можете да се справите сами? Значи имате нужда от нас. Ние предлагаме отпушване, което гарантира безпроблемно бъдещо ползване.
URL: http://vzwq.com
Добавен: 30.03.2011

Аквариус Ен Ди- Пречиствателни станции за отпадни и питейни води
Проектиране и изграждане на пречиствателни станции за отпадни - битови, промишлени и питейни води.Проектиране на водоснабдителни системи и канализационни мрежи за населени места. Аквариус Ен ДИ ООД! GSM: 0886 472 697
URL: http://www.aquariusbg.com
Добавен: 6.03.2011

Mrs.Clean „Чисто, Свежо, Икономично”
Mrs-Clean предлага на нашите клиенти: почистване на домове, почистване на офиси, почистване след строително-ремонтни дейности, готвене, охрана.
URL: http://mrs-clean.eu
Добавен: 8.10.2010

Канали отпушване за София
Ефикасно и професионално можем да отпушим проблемните места. Ефективно и качествено ще се справим с проблема, с който Вие не можете
URL: http://qgoj.com
Добавен: 30.03.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [>>]