ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Почистване >>
Стр. 12
 

  сайтове

Вентос ЕООД
Химическо чистене, корпоративно пране, премахваме петна и чистим вашите дрехи, екологично чисти технологии, изделия от кожа, велур, деликатни тъкани.
URL: http://www.ventos-bg.com
Добавен: 14.12.2009

Премахване на боя, ръжда и замърсявания, озеленяване и поливни системи
EcomSystems предлага чистене чрез пясъкоструене, озеленяване и изграждане на поливни системи, строително-ремонтни услуги за дома къщата и офиса, почистване на сняг и лед. Почистване с пясъкоструйка на ръжда, боя, графити, замърсени и омаслени повърхности.
URL: http://www.ecomsysbg.com
Добавен: 17.06.2012

cондажи за вода
cондажи за вода.много евтено тел.0878389307
URL: http://www.kladenci-sondi.com/
Добавен: 7.08.2017

Клийнито ООД Професионално почистване
Фирма "Клийнито" ООД извършва професионално почистване на сгради, офис помещения и домове на територията на град София.
URL: http://www.cleanito.com
Добавен: 14.04.2013

ЕТ„Ечооги”
Отпушване на канали и почистване на септични ями.
URL: http://otpushvanenakanali.org/
Добавен: 6.05.2012

ОЧБ Кърджали-Озеленяване,чистота и благоустройство
Поддържане на тревни площи,цветя,храсти,декоративни дървета,механизация,автовишка,строително-ремонтни дейности,поддръжка и ремонт водни площи,сфетофарни уредби,снегопочистване и опесъчаване,автомивка,пейки,детски площадки,тротоарни настилки
URL: http://ocbkardjali.com
Добавен: 14.10.2011

Извозване на стари мебели с Костови.Бг - София
Извозване на стари мебели в София с помощта на Костови.Бг. Изнасяне на електроуреди директно от дома, демонтаж на паркет, ламинат и ламперии. Изнасяне на посуда, парцали и хартии.
URL: http://kostovi.bg/izvozvane-na-stari-mebeli-v-sofiya/
Добавен: 10.11.2015

Автомивка Speed
Концепцията на автомивката е да предлага високо качество, удобно за клиента работно време и изключително атрактивни цени.
URL: http://www.speedcarwash.eu
Добавен: 1.11.2010

Специалисти по дезинфекция
Имате нужди които изискват услугите на фирма за дизинфекция. Попаднали сте където трябва. Тонифил ООД предлага препарати услуги и пособия за дизинфекция. Разполага с офиси в София Пловдив и Варна.
URL: http://xn--d1acahfbnw7dwa4h.net/
Добавен: 8.06.2011

Абонамент за почистване
Абонаменти за почистване от Вемакс. Цялостно почистване на домове, офиси, производствени помещения, пране на килими, мокети, мека мебел, почистване на твърди настилки и облицовки, на стъкла, дограми и щори, както и след строителство и ремонт и други.
URL: http://www.abonamentnopochistvane.com
Добавен: 11.06.2010

Отпушване на канали София-мивки, тоалетни, сифони
Машинно отпушване на канали София на мивки, тоалетни, сифони.Ние отпушваме всякакви запушени канализационни системи.Ако имате нужда от нас ни потърсете на тел:0878220551
URL: http://otpushvane-kanalibg.com
Добавен: 30.06.2016

Почистване Саймън
Ние предлагаме цялостно почистване на вашия дом, офис, апартамент и др. Професионални машини за почистване и препарати. Пране на мокети и мека мебел. Изчистване на прозорци и дограма след ремонт. Вие получавате бързина, коректност и професионализъм.
URL: http://saimanclean.com
Добавен: 11.05.2011

Пране на мокети
Разгледайте нашата тематична страница за пране на килими София. Желаете пране на килими цени? Можете да намерите сведения за предлаганите пране на мокети също и предлагането на пране на мокети в София.
URL: http://xn--80akjaajijdsl.com/
Добавен: 14.12.2011

експресно почистване на изгребни и септични ями канали и други
Фирмата предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти експресно почистване на изгребни и септични ями, калоуловители, маслоуловители, отпушване на канали с професионална техника. Освен това се е специализирала в точната диагностика на всякакви водопроводни и канализационни системи, без значение от техния вид, възраст и материал на изработка.
URL: http://www.kanalizator.com
Добавен: 28.02.2013

Клас Перфект/Професионално Почистване
Почистване на домове,офиси и др.Нашите услуги се ползват от хора и фирми, които умеят да пестят времето си, ценят бързината и отличното почистване на достъпни цени. Високото качество на услугите се гарантира от използването на ефективни, качествени и екологично чисти почистващи препарати и дезинфектанти. А почистващият инвентар и модерно оборудване от водещи световни производители, съчетано с опита на нашите служители, е залог за професионализъм.
URL: http://www.klas-perfekt.com
Добавен: 29.03.2017
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [>>]