ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Строителство >> Строителни материали >>
Стр. 7
 

  сайтове

Ниг - кол ЕООД
Производство на сухи строителни смеси(лепила,шпакловки)и грундове.
URL: http://www.extracol.net
Добавен: 17.12.2008

Никон 2007 - декоративни бои и мазилки
"НИКОН 2007" - Декоративни бои и мазилки - професионални консултации при избора на материали (бои, мазилки, декорации и др.), както и техническа помощ при изработване на мазилките и работа с материалите.
URL: http://www.nikon2007.com
Добавен: 9.03.2009

НОРТОП ООД
Продажба и монтаж на Покривни прозорци, Сглобяеми дървени къщи, Строителна подемна техника, Скрепителни елементи за дървени конструкции. Изграждане и ремонт на покриви, халета, зимни градини, тераси, барбекюта.Внос на изолационни фолиа, дървен материал, сгъваеми тавански стълби, покривни аксесоари.
URL: http://www.nortop.com
Добавен: 31.07.2006

Новострой инженеринг
Хидроизолация, защита, ремонтна бетонни и стоманобетонни конструкции чрез капилярна кристализация в дълбочина на бетона с използване на материалите и технологията на VANDEX - носител на ЗЛАТЕН МЕДАЛ от Пловдивския Панаир 2002. Изолация на фуги. спиране на пълзяща влага. антикорозионна защита на стомана по метода на студеното поцинковане с прилагане на материала zinga. активна катодна защита на стоманата чрез нанасяне на цинковото покритие с четка и бояджииски пистолет.
URL: http://www.novostroy.com
Добавен: 24.02.2003

Пасивна защита от пожар на сгради. Ниски цени.
Огнезащита до 4 часа. Боя, предпазваща от пожар при сгради, производствени халета, сладове и др.
URL: http://protivopojarnamazilka.saitove.com
Добавен: 20.08.2012

Стоун Декор ММ производство на изделия от мрамор и гранит
Фирмата произвежда камини и барбекюта, стъпала и настилки, подпрозоречни первази и шапки и всякакви изделия от мрамор, гранит, варовик и агломерати
URL: http://stonedekormm.com
Добавен: 3.04.2010

Стоки и материали за изграждане и ремонт от bg-maistor.com
В онлайн магазин bg-maistor.com сме събрали "Всичко за майстора под един покрив". Иновативни и привлекателни предложения за вашия дом на качествени стоки и материали ще задоволят изцяло вашето търсене. Ако сте започнали ремонт или ви предстои строителство на нова сграда, можете да се обърнете към нас и ние ще ви отговорим в най-кратки срокове. Продуктите, които се предлагат са на фирми, които са се доказали с времето.
URL: http://www.blog.bg-maistor.com/
Добавен: 23.04.2013

Парапети, Алуминиеви парапети, Иноксови парапети, Прегради, Козирки
Изработка и монтаж на Алуминиеви и Иноксови парапети, Прегради, Козирки, Навеси, Метални конструкции с поликарбонатен пълнеж. Ние изграждаме парапети чрез комбиниране на различни елементи, което създава уникалност за всеки проект.
URL: http://kaemstil.com/
Добавен: 6.08.2010

Монтаж на парапети
Сайт от типа направи си сам, в който ще намерите полезни майсторски съвети за това как да монтирате сами новите си парапети. По този начин ще спестите пари, а и удоволствието от добре свършената работа ще си остане за вас.
URL: http://parapeti.in
Добавен: 8.02.2012

Бета Мет Парапети Алуминий Инокс
Бета Мет ООД е директен вносител на профили и аксесоари за алуминиеви и иноксови парапети.Фирмата предлага Атрактивни цени,Консултации, Монтаж,складови наличности от най - използваните елементи и цветове
URL: http://www.betamet-bg.com
Добавен: 22.08.2011

Ремонт на покриви
Ремонт на покрив с керемиди,нови конструкции, хидроизолация,улуци,тенекеджийски услуги, надстройка на таванска стая и др.Много добри цени.
URL: http://emi-stil.com/
Добавен: 31.08.2011

Ханко Митев - Хидроизолации и хидроизолационни материали.Ремонт на покриви.
Ханко Митев- перфектно съотношение цена, възможности и 20 години опит в хидроизолации и хидроизолационни системи в строителството. Хидроизолации в основи. Хидроизолации на фундаменти, стени и покриви.
URL: http://www.hankomitev.com/
Добавен: 12.10.2015

www.boyadjiya.bg
сайт за бояджии
URL: http://www.boyadjiya.bg
Добавен: 13.07.2011

Хидроизолационни решения. Фирма “Изо проект ЕООД“
Изо проект ЕООД е инжинерингова компания в областа на хидроизолационните решения и инсталации по покриви. Фирмата е Лицензиран контрактор на Файърстоун Строителни Продукти, компания с 110 годишен опит.
URL: http://www.izoproekt.com
Добавен: 9.08.2012

Акцент фасада официален дистрибутор на фасадни системи Alseco за България.
Alsecco GmbH & Co.KG е професионален производител на фасадни системи бои и мазилки. "Акцент фасада" ЕООД предлага цялата гама от продукти на Alsecco. Натрупания опит ни дава възможността да бъдем полезни във всички фази по изграждането на Вашата фасада. Предлагаме фасадни системи и продукти в категориите: дърво, камък, керамика, мазилка, мазилка за газобетон, метал, саниране на бетон, стъкло, съпътстващи системи, хвърлени камъчета, цимент-фазерни плочи.
URL: http://accent-facade.bg
Добавен: 19.03.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [>>]