ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Строителство >> Строителни материали >>
Стр. 4
 

  сайтове

Елдорадо – класически паркет, ламиниран паркет, дюшеме.
Елдорадо - официален дистрибутор на Bona X за североизточна България; търговия с консумативи за паркет /первази, лепила, лакове, лайсни/; търговия и монтаж на подови настилки /естествен, ламниран, трислоен, дюшеме/; вити стълби от масив, парапети; дърводелски услуги.
URL: http://eldorado-parket.com/
Добавен: 4.12.2008

Елегант Комерс ООД
Фирма "Елегант Комерс" ООД е специализирана в областта на изработване, ремонтно-възстановителна и монтажна дейност на машини и съоръжения за хранително-вкусовата, парфюмерийната, козметичната и фармацевтична промишленост, нестандартно оборудване от неръждаеми материали и арматура, консултантска дейност.
URL: http://elegant-comers.com
Добавен: 20.09.2005

ЕЛЕГО - Строителни материали
Елего ЕООД - От основи до покрив - търговия и транспорт на строителни материали. Само ние доставяме: Това, което желаете, където го желаете, когато го желаете!
URL: http://elego.bg
Добавен: 19.11.2008

ЕТ.ЕЛИТСТРОЙ-Галин Георгиев - строителство,сухо строителство, ремонт
строителни ремонти,преустроиства,реконструкция,сухо строителство,гипскартон, зидарии,мазилки,Замазки,шпакловки, теракот,гранитогрес,камък,фаянс,ел. инсталации, Къртене,тапети,термо и хидро изолации, боядисване,Водопровод и канализация,
URL: http://www.elitstroi.com
Добавен: 14.10.2007

ЕТ "Комертц" - официален дистрибутор на ЕНБРА-ЕООД
ЕТ” Комертц” извършва монтаж на ВиК инсталации, локални парни инсталации, водни пързалки, басейни, напоителни системи. Фирмата е официален дистрибутор на ЕНБРА-ЕООД.
URL: http://www.komertc.com
Добавен: 14.08.2005

Евро Подове
Монтаж на подови PVC настилки, мокети, ламиниран и масивен паркет, антибактериални и антистатични настилки, саморазливни и самонивелиращи замазки и смоли
URL: http://evropodove.com
Добавен: 8.01.2009

ФЕНСТЕР ДП
FENSTER-DP е фирма, специализирана в отрасъл, свързан с повишаване енергийната ефективност на обществени и жилищни сгради-проектиране, производство и монтаж на PVC дограма.
URL: http://www.fenster-dp.com/
Добавен: 2.07.2007

Фирми за дограма в България
Фирми за дограма -проектиране, производство и монтаж на AL и PVC дограма в България поградове
URL: http://www.bg-dograma.com
Добавен: 21.04.2009

Фреш Билд - Италиански декоративни бои и мазилки
ФрешБилд ООД е специализирана фирма в изработката на венецианска мазилка (стуко), декоративни и интериорни мазилки. Предлагаме и всякакви довършително-ремонтни дейности за частни и корпоративни клиенти.
URL: http://www.freshbuildbg.com
Добавен: 29.06.2009

ТЕХНОМАТИКА ЕООД - автоматични врати, гаражни врати, бариери
Директен вносител на гаражни врати, автоматични хотелски врати, паркинг бариери,части и компоненти за тях, продажби с монтаж или на едро.
URL: http://www.technomatica.net
Добавен: 12.11.2008

Гикапласт
Фирмата е оборудвана с последно поколение производствени линии,успешно преминава сертификационен одит по международния стантдарт по качество,което показва отговорност пред клиента и стремеж към качество във всеки аспект.
URL: http://gikaplast.com
Добавен: 8.10.2009

Гипскартон
Окачени тавани
URL: http://www.gipskarton-rumen.blogspot.com
Добавен: 15.03.2009

ГРУП ООД
ФИРМАТА СЕ ЗАНИМАВА С ДОСТАВКА,МОНТАЖ И ДИЗАЙН НА ГИПСОКАРТОН
URL: http://groupood.tk
Добавен: 4.12.2008

PVC, хидроизолация, грундиране, керемиди
Здравейте и добре дошли в света на хидроизолации при старо строителство (ремонти на покриви); хидроизолация на плоски покриви с битумни и PVC, FPO, ECB мембрани; топлоизолация на плоски покриви; хидроизолация на покриви на открити части и тераси; хидроизолация на основи на сгради; хидроизолация на паркинги и гаражи; хидроизолации PVC на водосборници; ремонт на скатни покриви;
URL: http://hidroizolacionniremonti.com
Добавен: 15.07.2009

Отоплителна техника
Внос: алуминиеви радиатори Италия, колектори, фитинги, pex ал. тръби, фитинги,термостатни вентили,лири за баня, помпи Вило/WILO, помпи Grundfos,цялостно изграждане на отоплителни инсталации, лиценз за газ.
URL: http://www.julstrade.hit.bg
Добавен: 13.01.2005
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [>>]