ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Строителство >> Строителни материали >>
Стр. 15
 

  сайтове

ВЕНИК, ЕООД
Склад на едро за ВиК части
URL: http://venikbg.com
Добавен: 10.03.2009

Верига магазини за строителни материали "Еко-Мат"
Всичко за строителството от основите до покрива. За количества на едро допълнителни остъпки. Всяка седмица промоции! Безплатна доставка в рамките на града.
URL: http://www.eko-mat.com
Добавен: 24.06.2004

Веста Инд ООД
Ние сме Веста Инд ООД, българският производител на: материали за шлайфани бетонови настилки; хидроизолационни системи и водоспиращи продукти; добавки за бетон; Средно годишно в България се строят над 2300 сгради и съоръжения. Всяка от тях има нужда от строителна система, за да бъде изпълнена целесъобразно. Ние можем да Ви консултираме и помогнем в избора и доставката на материали, технологията и изпълнението на обекта. Нека заедно да градим по-ефективно и екологично.
URL: http://www.vestaind.com
Добавен: 10.07.2009

ЕТ Видира
Строителна фирма ВИДИРА произвежда дървена и пластмасова стъклопакетна дограма; крепежни изделия за строителството - пластмасови и метални дюбели, укрепващи скоби, профили за шинен монтаж на тръбни инсталации.
URL: http://www.vidira.dir.bg
Добавен: 29.10.2001

Ви Джи Еф ООД - покривни и изолационни системи в строителството
Ви Джи Еф ООД предлага богата гама от цялостни изолационни системи, материали, инструменти, консултации. Продукти - битумни керемиди с минерална посипка Tegola, битумни керемиди с метално покритие Tegola, метални керемиди, мембрани, покривни прозорци, аксесоари и др.
URL: http://www.vjfisosystems.com
Добавен: 20.08.2009

VPSpa
ВП Спа е един от главните производители на дървен материал в региона на Самоков. Фабриката е разположена в Рила планина, най-високата планина на Балканите, където може да се добие най-доброто качество на дървен иглолистен материал.
URL: http://vpspa.com/
Добавен: 13.12.2006

Врачански камък, мрамор, гранит от Хемус-М АД
Добив и обработка на скалнооблицовъчни материали от врачански камък, гранит, мрамор, травертин
URL: http://www.limestone.bg
Добавен: 10.02.2009

WWW.STROIKO.ORG
WWW.STROIKO.ORG - Организирано предствяне на фирми, Пространство без ограничения
URL: http://www.stroiko.org
Добавен: 8.08.2009

"Билдинг груп” ООД
"Билдинг груп” ООД предлага бързина , сигурност и първокласно строителство с качествени строителни материали и техника на реномирани марки. Висококачествен продукт,гъвкави схеми на разплащане,квалифицирана помощ при избора на жилище, офис или магазин.
URL: http://www.buildinggroup-bg.com
Добавен: 11.01.2007

“АЛАКС ДХ” ООД - PVC, АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА И СТЪКЛОПАКЕТИ
“АЛАКС ДХ” ООД - проектиране, производство, остъкляване, доставка и монтаж на РVС, АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА и СТЪКЛОПАКЕТИ. “АЛАКС ДХ” ООД разполага със собствен транспорт и собствена напълно оборудвана производствена база с машини, настроени по немски стандарт.
URL: http://www.nova-dograma.com
Добавен: 24.11.2005

Бетонстрой - гр. Видин
Стоманено-бетонни конструкции и изделия, панели, арматура.
URL: http://www.naj-naj.bg/firmi/beton.html
Добавен: 29.08.1998

Немска PVC и алуминиева дограма
Радо Стил ЕООД. Дограма - производство на PVC дограма, производство на алуминиева дограма, прозорци, комарници, врати, стъклени врати, стъклени витрини, профили brugmann, профили salamander.
URL: http://www.radostil.com
Добавен: 2.10.2008

Поларис Продукт
Фирмата е специализирана в търговия, доставка и монтаж на продукти на водещи фирми в областта на сухото строителство, топло и хидро изолационни технологии, финишни покрития, отводнителни системи и др.
URL: http://polaris-bg.com
Добавен: 24.04.2007

Сайдинг - Фасадно облицоване. Монтаж
ЕТ Венелин Крушков е основен дистрибутор на Инвестинженерин ЕООД. Извършваме монтаж на сайдинг, върху всякакъв вид фасади, в цялата страна.
URL: http://www.vinylsiding.hit.bg
Добавен: 28.02.2007

Строителство и ремонт АД - Девня
Производство и ремонт на машини, апарати, конструкции и резервни частни за химическата промишленост и общото машиностроене. Антикорозийни покрития (гумиовки) на инсталации и бакова апаратура в химическата промишленост. Ремонт на ел. двигатели, генератори, трансформатори. Ремонт и изграждане на строителни обекти. Производство на строителни материали. Дърводелски услуги.
URL: http://www.str.bg/
Добавен: 24.11.1998
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [>>]