ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Строителство >> Строителни материали >>
Стр. 11
 

  сайтове

Платмасови паркинг елементи
BGreenpark пластмасови паркинг елементи, произведени в България! Опростената модулна система и сравнително ниското тегло на елементите ги правят изключително лесни за транспортиране и монтаж. Технически характеристики: Размери 435х435х40мм Брой елементи на 1 кв.м 5.26бр. Тегло на 1 кв. м4.8кг. Товароносимост 200т/кв.м Материал HDPE Кв.М в европале 50кв.м Цвят зелен,черен
URL: http://bgreenpark.com/
Добавен: 4.04.2012

PVC дограма и алуминиева дограма, индустриални и интериорни врати
Фирма Илбупласт 77 – проектиране, изработка и монтаж на дограма (PVC, и алуминиева). Облицовка на сгради с Еталбонд - окачени фасади. Стъкла и стъклопакети от най-високо качество, интериорни и индустриални врати и обков за врати (MACO). Аксесоари за дограма (первази, вътрешни и външни щори).
URL: http://ilbuplast.com
Добавен: 27.06.2010

Монтаж на парапети
Сайт от типа направи си сам, в който ще намерите полезни майсторски съвети за това как да монтирате сами новите си парапети. По този начин ще спестите пари, а и удоволствието от добре свършената работа ще си остане за вас.
URL: http://parapeti.in
Добавен: 8.02.2012

Производител на Сухи строителни смеси
Производител на Сухи строителни смеси KLEPTER
URL: http://klepterbg.com
Добавен: 19.08.2010

Ремонт на покрив и надграждане.
Ремонт на покрив и надграждане. Изграждане на нови покривни конструкци. Преустройство на тавански помещения, тераси, навеси и гаражи.
URL: http://eidstroi.com
Добавен: 11.04.2012

Професионални каменоделски услуги
Професионални каменоделски услуги, дялан камък, огради, пещи, камини, зидария, ниско строителство, каменни чешми и огради.
URL: http://www.kamenodelstvo.com
Добавен: 4.04.2011

Ремонт на покриви
Ремонт на покрив с керемиди,нови конструкции, хидроизолация,улуци,тенекеджийски услуги, надстройка на таванска стая и др.Много добри цени.
URL: http://www.albenastroi.com/
Добавен: 31.08.2011

АБ Витра – Качествени решения за жизнени пространства
Настилки – гранитогрес, теракота, композитен камък на бетонова и кварцова основа; Облицовки - за интериор и екстериор, от керамика и гранитогрес; Санитарно оборудване
URL: http://abvitra.com
Добавен: 22.08.2011

Изитек - подови настилки, подово покритие, мокети, саморазливни шпакловки
Доставка и качествен монтаж на подови настилки от PVC и каучук, мокети, мокетени плочи, Altro, Fatra, Upofloor, Flotex, Artigo, Domo, Grabo, NMC
URL: http://www.izitek.bg
Добавен: 1.12.2010

Ремонт на покриви
Ремонт на покрив с керемиди,нови конструкции, хидроизолация,улуци,тенекеджийски услуги, надстройка на таванска стая и др.Много добри цени.
URL: http://cvetistroi.com/
Добавен: 31.08.2011

Строителни материали,Строителство на сгради
Строителство на сгради,довършителни и ремонтни дейности,търговия със строителни материали,Слънчеви и фотоволтаични системи,Строителство и ремонт,Топлоизолация,Хидроизолация,Сухо строителство,Геотермална енергия от земята,продажба строителни материали
URL: http://www.tisgroupbg.com
Добавен: 10.06.2010

Ремонт на покриви
Фирмата се занимава в областта на покривните и хидроизолационни работи
URL: http://vasilistroi.com/offerts
Добавен: 20.05.2012

e-склад на материали за сухо строителство
Основен предмет на дейност на ДОБИ БИЛД 2000 ЕООД е търговия на едро и дребно с материали за сухо строителство АРМСТРОНГ, КНАУФ, Гайпел и др.Вече може да поръчате всички тези продукти онлайн от нашия е-склад.
URL: http://www.dobi2000.com
Добавен: 27.05.2012

България Декинг - декинг настилки и продукти
Фирмата България Декинг ЕООД произвежда и предлага декинг продукти с отлично качество и цени. Декинг насилки за обществени сгради, паркове пристанища, стадиони и др. С доказано качество. Фасадни покрития от декинг, декоративни тавани от декинг, мебели за градината и други решения. Качество без конкуренция на български пазар.
URL: http://buldecking.bg
Добавен: 4.12.2017

Маглайт ЕООД
Maglite® строителен материал от ново поколение Може да се използва за вътрешни и външни стенни облицовки, строителни конструкции, за монтаж на окачени тавани, интериорни прегради за домове и офиси, при устройството на сглобяема основа за подови настилки, фасадни стени за тавански помещения, kакто и при инсталацията на комуникационни мини, системи за централно климатизиране и вентилация в хотели и ресторанти, училища и други обществени сгради.
URL: http://www.maglite.bg
Добавен: 23.03.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [>>]