ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Строителство >>
Строителни материали
 

  сайтове

"АГРОТЕХСТРОЙ-62"ООД-КЪРДЖАЛИ
хидромелиоративно строителство,корекции на реки,изграждане на горски пътища и микроязовири,механизирани услуги.Продажба на покривни,хидроизолационни и топлоизолационни материали и PVC-улуци на фирмите-Onduline,Nicoll,Neopor.Производство и монтаж на немска PVC-дограма-Thyssen Polimer.
URL: http://agroteh.my.contact.bg
Добавен: 14.09.2005

Ет. "Синята Лавина" Владая
Магазин за строителни материали и всичко за бита.
URL: http://lavinata.net
Добавен: 9.12.2005

"ЕВРОСТИЛ" ООД
"ЕВРОСТИЛ" ООД - всички видове строителни материали от основите до покрива са сградата - осигуряваме качество без компромис и цени без аналог на предлаганите от нас материали !
URL: http://www.eurostyle.bg
Добавен: 6.03.2009

''КОРС КОМЕРС ''- ООД
''КОРС КОМЕРС ''- ООД ви предлага : цимент, вар, гипс, тухли, керемиди, итонг, бетонови изделия, мазилки, бои, лакове, разредители, лепила, изолации, облицовки, инертни материали, ПВЦ, тръби и части, ВИК, ел. Материали, метали, инструменти, железария, водостоци, дървен материал, дърва за огрев, въглища, еко брикети
URL: http://www.kors.hit.bg
Добавен: 3.04.2009

Метални конструкции, огради, врати, парапети, мебели от ковано желязо
Фирма “Ле Форжерон” проектира, изработва и монтира разнообразни изделия от ковано желязо: метални конструкции(промишлени халета), врати, огради, парапети, решетки, мебели, навеси тенти и др.
URL: http://leforzeron.com/
Добавен: 4.11.2008

"Строймикс" ООД
Производство на сухи строителни смеси, лепила, шпакловки, замазки, мазилки, добавки за бетон, бои, грундове и декоративни завършващи покрития.
URL: http://www.stroymix.com
Добавен: 8.08.2007

Фирма 3G гр. Габрово
Фирма 3G гр. Габрово е представител на Valli&Valli за България и предлага луксозен обков и аксесоари за баня. Обков за врати, прозорци и мебели. Секретни брави. Аксесоари за баня. Специални предложения, разработени по програма Десипро за хора с увреждания. Фирмата е специализирана в областта на сухото строителство, интериора и дизайна на административни, търговски, туристически и жилищни обекти.
URL: http://3gltd.bg
Добавен: 24.10.2008

ABC Engineering
Строителство, хидро и топло изолации, сандвич панели, продажба на строителни материали, внос
URL: http://www.abc-engineering.org/
Добавен: 11.10.2007

Търсеното от Вас е при нас!
Фирма “АХАТ” е лидер сред основните доставчици на Ел. материали, ВиК части и железария на водещите фирми в страната и чужбина. Предлаганите от нас над 6000 артикула доведоха до сътрудничеството ни с повече от 1000 клиента в страната, част от които са хипермаркети, строителни фирми, промишлени предприятия, специализирани магазини.
URL: http://ahat-montana.com
Добавен: 10.03.2009

Алтех ООД
Алуминиева и PVC дограма
URL: http://alteh.hit.bg
Добавен: 30.10.2006

Алуминиеви парапети. Облицовки от камък, камък, гранитогрес и паркет.
Висококачествени алуминиеви парапети. Гарантирано дългогодишно качество и стил. Облицовки от камък, камък, гранитогрес и паркет. НАЙ - НИСКИ ЦЕНИ !
URL: http://www.stilvm.com
Добавен: 14.03.2009

Алуминиева и PVC дограма, стъклопакети, щори, комарници
Ние сме специализирани в сферата на производство и проектиране на АЛУМИНИЕВА и PVC ДОГРАМА, СТЪКЛОПАКЕТИ, ЩОРИ. Разполагаме със собствена производствена база и собствен транспорт
URL: http://alumil-dograma.info
Добавен: 25.09.2006

Алвекс ООД - Изделия от метал и ковано желязо по каталог и поръчка.
Проектиране, изпълнение и монтаж за цялата страна на огради, решетки, вътрешни и външни парапети, дворни врати, сенници , мебели други от висококачествени метал и ковано желязо с гаранция за качество.Изработка по каталог и индивидуален проект на клиента.
URL: http://www.alveks-bg.com
Добавен: 5.06.2008

“Анжели”ООД
Основен предмет на дейност на фирма “Анжели”ООД е внос, разпространение и продажба на интериорни бои, фасадни бои, декоративни бои, лакове, грундове, мазилки и аксесоари за боядисване
URL: http://www.angeli-bg.com
Добавен: 23.01.2007

Армормат ООД
Армормат ООД - битумни керемиди с медно покритие
URL: http://www.armormat.com/en
Добавен: 17.11.2007
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [>>]