ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Строителство >> Проектантски услуги >>
Стр. 9
 

  сайтове

Ремонт на покриви, подмяна на улуци, изграждане на нови конструкции ,
Ремонт на покриви, ремонт и подмяна на улуци, изграждане на нови конструкции , тенекеджийски услуги ,надстройка на таванска стая,тротоарни плочки, хидроизолация.Качество и коректност без компромис
URL: http://www.express-building.com
Добавен: 24.08.2010

Търсене, проучване и добив на подземни богатства
Търсене, проучване и добив на подземни богатства. Доставка на метални полезни изкопаеми, индустриални минерали, строителни и скално-облицовъчни материали. Маркетингово проучване на пазара на подземни богатства, изготвяне на екологични оценки и доклади.
URL: http://www.sandy2007.eu
Добавен: 30.04.2010

Взривни работи
Спестете си парите с най-добрата фирма за взривни работи.
URL: http://vzrivniraboti.hit.bg/
Добавен: 4.08.2010

Архитектурно студио Чангулев
Архитектурно студио Чангулев е специализирано в изготвянето (проектирането) на всички видове градоустройствени, архитектурни и интериорни проекти.Изготвяне на инвестиционни проекти за кандидатсване към еврофондове.Архитектурно проектиране.Архитектурни консултации. Подготовка на визуализаций, анимация и представяне на всякакви видове проекти.Изработване на макети. Изработване на рекламни каталози и мултимедийни презентации. Продуктов, лого дизайн и изработка на цялостен фирмен стил.
URL: http://changulev.com
Добавен: 17.02.2011

Геодезия, Кадастър, Проектиране
Геодезия, Кадастър, Проектиране, Трасиране, Вертикално Планиране
URL: http://geodesy-bg.tk
Добавен: 1.05.2012

Готови Проекти | One Click House
Готови проекти | One Click House - Готови проекти за къщи и вили, Архитектурни услуги, Преработка на готови проекти , Изработка на индифидуални проекти.
URL: http://gotoviproekti-och.com/
Добавен: 17.05.2012

Проекти на къщи и вили
Каталог с готови проекти на къщи . Вижте нашите идеи за вашата къща или вила .
URL: http://www.proekt-kashta.com
Добавен: 6.05.2011

Геодезия Кадастър Регулация
Геофо ЕООД - геодезическо заснемане за нуждите на предстоящо проектиране, или комбинирана скица, нанасяне в КАДАСТЪРА на новоизградени сгради и подземни проводи за удостоверение по чл.52, ал.5 от ЗКИР,отстраняване на непълноти и грешки, нанасяне на самостоятелни обекти, тахиметрична снимка, КК и КР, трасиране на контури на имотни граници и УПИ, протокол за даване на линия и ниво, конструктивни оси на сгради, вертикално планиране, издаване на необходимите протоколи
URL: http://geofo.hit.bg/
Добавен: 11.04.2011

"Флай" ООД
Регистрираното в КИИП проектантско бюро към фирма Флай” ООД от състава на „Имотен център Русе”изпълнява проектиране на сгради и съоръжения с високите изисквания за енергоефективно и зелено строителство, прилагайки съвременни технологии – ирландска система за дървени сглобяеми къщи, монолитни конструкции по системата „Термо дом”, комбинирани метало-дървени и метало- стоманобетонови конструкции.
URL: http://flyood.com/
Добавен: 26.04.2010

Етно дом - възрожденски къщи, дърворезба, навеси, възрожденски декорации.
дърводелски услуги, интериор, екстериор, обков, арт, ремонт, обзавеждане, врата, прозорец, дограма,мебели от дърво, Етнографски, дървена декорация, състаряване от дърво, детайли от дърво, дървени къщи, дървени стълбища, беседки, строителство, парапет, огради
URL: http://www.etnohome.bg/
Добавен: 27.06.2013

Строително-инвестиционна компания BLD
BLD е строително-инвестиционна компания, част от групата AG Capital - водещ холдинг в сферата на недвижимите имоти. Фирмата е изцяло фокусирана върху изграждането и строежа на модерни, функционални и реализирани с високо качество жилищни проекти. Нашите жилищни сгради се отличават със съвременен архитектурен дизайн, максимален комфорт и функционалност на жилищните площи, като същевременно са съобразени с характера на заобикалящата ги градска среда.
URL: http://www.bld.bg/
Добавен: 19.01.2018

СС Солар ООД - Проектиране и изграждане на соларни системи за ток
Проектиране, доставка, изграждане и поддръжка на фотоволтаични системи за производство на ток от слънцето.
URL: http://www.ss-solarbg.com
Добавен: 18.07.2016

Проектантска фирма Архитектон
Комплексно проучване и проектиране по всички специалности в областта на устройственото планиране, жилищни, обществени и промишлени сгради, хотели, басейни, църковни сгради, реконструкции и интериори.
URL: http://arhitekton.bg
Добавен: 30.12.2015

дворче
“Дворче” предлага пълната гама услуги в областта на озеленяването – проектиране, изграждане и поддръжка на дворни и ресторантски градини, селски дворове, околоблокови пространства.
URL: http://www.dvorche.com
Добавен: 15.06.2010

Сагримател ООД
Сагримател ООД - Системи за видеонаблюдение, Пожаро известителни системи, Оповестителни системи, Паркинг системи, изграждане на интернет мрежи, телекомуникационни и кабелни телевизионни системи, монтаж и поддръжка на телефонни централи
URL: http://www.sagrimatel.com/
Добавен: 11.08.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [>>]