ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Строителство >> Проектантски услуги >>
Стр. 7
 

  сайтове

Лебоинженеринг
Предпроектни проучвания и проектиране Изготвяне на идейни и технически проекти по части: "архитектурна, конструкции, инсталации, инфраструктура, екология", "вертикална планировка" и др.. Адаптиране и авторизиране на чуждестранни проекти. Съгласуване и одобряване на проекти в различни фази. Земетръсни експертизи Нестандартни инженерни съоръжения със Стоманена, Стоманобетонна и смесена конструкция. НСН и оценяване на съответствието на Инвестиционни проекти
URL: http://www.leboinj.com/
Добавен: 7.11.2005

Ледс лайтинг ООД
Ледс лайтинг ООД е фирма която се занимава основно с проектиране, изграждане на интериорно и екстериорно осветление за бита, офиси,магазини,хотели и заведения.
URL: http://ledslighting-bg.com
Добавен: 23.04.2009

Лира Консулт - Строителен Консултант
Оценка на съответствието на инвестиционните проекти, Осъществяване на строителен надзор и инвеститорски контрол в строителството, Изготвяне на технически паспорти на строежи, Прединвестиционни проучвания, Изготвяне на тръжна строителна документация
URL: http://liraconsult.com
Добавен: 12.12.2008

"ЛП Консулт" ООД - официален сайт
Атанас Панов проект. Съдържа информация за проекти и реализации на архитектурното студио, екип и контакти.
URL: http://lpconsult.hit.bg
Добавен: 5.01.2004

Матрона - Вътрешна и външна декорация, декоративни езера
Фирма "Матрона" изработва декоративни езера, изкуствени камъни и скали, декоративни водопади, облицовки, трайна и временна декорация по индивидуаални дизайнерски решения. Ние превръщаме обикновените строителни материали в приказна обстановка с модерна атмосфера.
URL: http://matrona-dekor.com/
Добавен: 24.10.2008

Мода за дома
Мода за дома! - пътеводител за дизайн, вътрешна архитектура и строителство!
URL: http://www.modazadoma.com
Добавен: 23.02.2009

Архитектурна агенция Никонсулт
Никонсулт е архитектурна агетция с богат опит в проектирането на хотели, жилищни и обществени сгради. Реализирана квадратура на хотели в България от Никонсулт е 212 000 кв.м.
URL: http://www.niconsult-bg.com/index_en.htm
Добавен: 20.01.2005

НИКБИ ООД- Проектиране на електрически инсталации
Фирмата изготвя идейни, технически и работни проекти за електрическите инсталации на административни и жилищни сгради, хотели, търговски обекти, промишлени и складови помещения, спортни съоръжения и други. Ние имаме опит в съвместна работа с други фирми при изпълнение на мащабни инвестиционни проекти.
URL: http://nikbi.com
Добавен: 14.08.2009

Нипроруда ООД - Изготвяне на геоложки доклади.
Нипроруда ООД изготвя инженерно-геоложки и хидрогеоложки доклади, проектиране на мини, рудници и кариери, депа за отпадъци - опасни, промишлени, строителни и твърди битови, рекултивация на насипища, нарушени терени, хвостохранилища и сгуроотвали, изготвяне на проекти по минали екологични щети.
URL: http://www.niproruda.infojoker.com
Добавен: 19.02.2008

Iberobul
Iberobul е строителна фирма ,която използва екологично чисти продукти за своите цели.
URL: http://iberobul.com
Добавен: 23.01.2013

"Флай" ООД
Регистрираното в КИИП проектантско бюро към фирма Флай” ООД от състава на „Имотен център Русе”изпълнява проектиране на сгради и съоръжения с високите изисквания за енергоефективно и зелено строителство, прилагайки съвременни технологии – ирландска система за дървени сглобяеми къщи, монолитни конструкции по системата „Термо дом”, комбинирани метало-дървени и метало- стоманобетонови конструкции.
URL: http://flyood.com/
Добавен: 26.04.2010

СТУДИО М-АРК : Архитектурно Проектиране
Архитектурно и комплексно проектиране на жилищни сгради, къщи, магазини, кафета, гаражи и други видове сгради на най-ниски цени. Гарантирано качество, 3D моделиране и фотореалистични изображения на проектираните сгради . Разполагаме с всички пълни лицензи и осигуряваме безупречно качество на проектираните обекти при най-изгодните цени в бранша.
URL: http://march-studio.ovo.bg/
Добавен: 25.02.2016

Озеленяване, тревен чим, тревни смески
ТОТЕХ предлага озеленяване и зачимяване на малки и по-мащабни частни и обществени терени, озеленяване на вилни селища, хотелски комплекси, заведения и ресторанти, полагане на тревни чимове или затревяване на стадиони, конни бази, игрища – голф, футбол...
URL: http://free.hit.bg/totex/garden.html
Добавен: 7.07.2010

Проектиране къщи архитектура
Проектиране на къщи и вили. Интериор на апартаменти, бани. Архитектура. Архитект Веселин Родопски. Варна
URL: http://www.vr-architect.info/
Добавен: 25.03.2012

Геодезия Кадастър Регулация
Геофо ЕООД - геодезическо заснемане за нуждите на предстоящо проектиране, или комбинирана скица, нанасяне в КАДАСТЪРА на новоизградени сгради и подземни проводи за удостоверение по чл.52, ал.5 от ЗКИР,отстраняване на непълноти и грешки, нанасяне на самостоятелни обекти, тахиметрична снимка, КК и КР, трасиране на контури на имотни граници и УПИ, протокол за даване на линия и ниво, конструктивни оси на сгради, вертикално планиране, издаване на необходимите протоколи
URL: http://geofo.hit.bg/
Добавен: 11.04.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [>>]