ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Строителство >> Проектантски услуги >>
Стр. 7
 

  сайтове

КопиАрт - Плотиране и Копиране на чертежи
КопиАрт д- Плотиране и Копиране на чертежи и всичко свързано с тях!
URL: http://copyart.hit.bg
Добавен: 13.02.2006

Лебоинженеринг
Предпроектни проучвания и проектиране Изготвяне на идейни и технически проекти по части: "архитектурна, конструкции, инсталации, инфраструктура, екология", "вертикална планировка" и др.. Адаптиране и авторизиране на чуждестранни проекти. Съгласуване и одобряване на проекти в различни фази. Земетръсни експертизи Нестандартни инженерни съоръжения със Стоманена, Стоманобетонна и смесена конструкция. НСН и оценяване на съответствието на Инвестиционни проекти
URL: http://www.leboinj.com/
Добавен: 7.11.2005

Ледс лайтинг ООД
Ледс лайтинг ООД е фирма която се занимава основно с проектиране, изграждане на интериорно и екстериорно осветление за бита, офиси,магазини,хотели и заведения.
URL: http://ledslighting-bg.com
Добавен: 23.04.2009

Лира Консулт - Строителен Консултант
Оценка на съответствието на инвестиционните проекти, Осъществяване на строителен надзор и инвеститорски контрол в строителството, Изготвяне на технически паспорти на строежи, Прединвестиционни проучвания, Изготвяне на тръжна строителна документация
URL: http://liraconsult.com
Добавен: 12.12.2008

"ЛП Консулт" ООД - официален сайт
Атанас Панов проект. Съдържа информация за проекти и реализации на архитектурното студио, екип и контакти.
URL: http://lpconsult.hit.bg
Добавен: 5.01.2004

Матрона - Вътрешна и външна декорация, декоративни езера
Фирма "Матрона" изработва декоративни езера, изкуствени камъни и скали, декоративни водопади, облицовки, трайна и временна декорация по индивидуаални дизайнерски решения. Ние превръщаме обикновените строителни материали в приказна обстановка с модерна атмосфера.
URL: http://matrona-dekor.com/
Добавен: 24.10.2008

Мода за дома
Мода за дома! - пътеводител за дизайн, вътрешна архитектура и строителство!
URL: http://www.modazadoma.com
Добавен: 23.02.2009

Архитектурна агенция Никонсулт
Никонсулт е архитектурна агетция с богат опит в проектирането на хотели, жилищни и обществени сгради. Реализирана квадратура на хотели в България от Никонсулт е 212 000 кв.м.
URL: http://www.niconsult-bg.com/index_en.htm
Добавен: 20.01.2005

НИКБИ ООД- Проектиране на електрически инсталации
Фирмата изготвя идейни, технически и работни проекти за електрическите инсталации на административни и жилищни сгради, хотели, търговски обекти, промишлени и складови помещения, спортни съоръжения и други. Ние имаме опит в съвместна работа с други фирми при изпълнение на мащабни инвестиционни проекти.
URL: http://nikbi.com
Добавен: 14.08.2009

Нипроруда ООД - Изготвяне на геоложки доклади.
Нипроруда ООД изготвя инженерно-геоложки и хидрогеоложки доклади, проектиране на мини, рудници и кариери, депа за отпадъци - опасни, промишлени, строителни и твърди битови, рекултивация на насипища, нарушени терени, хвостохранилища и сгуроотвали, изготвяне на проекти по минали екологични щети.
URL: http://www.niproruda.infojoker.com
Добавен: 19.02.2008

Сградна автоматизация
Автоматизация на инженерни системи на сградата (BMS) позволява да се обедени всичките инженерни системи в едно цяло, което се нарича интелигентна сграда. Дружеството «ВС Технолоджис» е интегратор на системите за сградна автоматизация. Ние предлагаме услуги за проектиране, монтаж, програмиране и въвеждане в експлоатация
URL: http://www.vstechnologies.eu
Добавен: 7.01.2013

Геодезисти - геодезическо заснемане, трасиране и кадастър - гр.София
Планирате да започнете да строите вашия дом и имате нужда от квалифицирана информация за геодезическите измервания? Търсите съдействие от квалифициран геодезист за вашия имот, сграда или проект? Имате нужда от вертикална планировка, изграждане на опорни мрежи и изчисляване на обем? Ние ще ви съдействаме!
URL: http://www.geodezisti-bg.com
Добавен: 13.04.2010

remont na pokrivi
Ние извършваме всички видове ремонти дейности свързани с покрви от всякакъв тип.
URL: http://pokriviibg.alle.bg
Добавен: 17.02.2016

Адвансет Дизайн Студио ЕООД
Пълен комплект услуги за строителството на еднофамилни къщи. Проектиране и управление на строителството на жилишни сгради , къщи , хотели , заводи , цехове , складове , пречиствателни станции , бензиностанции. Проектиране , строителство , управление на проекти , консултански услуги
URL: http://ads91.com/
Добавен: 23.06.2010

Астра Г.Б. ООД Архитектура Строителство Рационалност
Предмета на дейност на фирмата е: Комплексно проектиране на жилищни и обществени сгради; узаконяване; частични изменения и силуетни планове; преустройства и обзавеждане на интериора; консултации по проектиране; процедури по одобряване на градоустройствени проекти; проучване на УПИ за строителство; заснемане и изготвяне на екзекутивни чертежи за узаконяване на изпълнени сгради.
URL: http://www.astra-gb.com
Добавен: 5.12.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [>>]