ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Строителство >> Проектантски услуги >>
Стр. 10
 

  сайтове

Проектиране на жилищни, обществени и промишлени сгради
Ние сме проектантско бюро с предмет на дейност проектиране на жилищни, обществени и промишлени сгради от висококвалифицирани строителни инженери и архитекти с дългогодишен опит. Изготвяне на конструктивно становище от строителен инженер.Изготвяне на „План за безопасност и здраве”.Усилване и реконструкция на плочи, фундаменти, колони, греди. Проектиране на дървени къщи, дървени покривни конструкции. Консултации. Инвеститорски контрол.За повече информация свържете се с екипа на Строителни проекти.
URL: http://stroitelni-proekti.com
Добавен: 19.08.2011

строително проектиране
илиев проект - проектиране на сгради и съоръжения
URL: http://www.ilievproject.com/
Добавен: 15.02.2010

Проектиране, изработване и поддръжка на съоръжения с повишена опасност.
ИНОС ИМПЕКС ООД – Варна е фирма, специализирана в проектиране, строителство, поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност/СПО/, която разполага с квалифициран персонал от инженери и специалисти. Инженерите, работещи във фирмата извършват качествени професионални консултации в тази сфера.
URL: http://inosimpex.com
Добавен: 11.11.2012

ВИЛФ-инженеринг ООД, отоплителни инсталации, газови инсталации
Проектиране, доставка и монтаж на: - отоплителни инсталации - газови инсталации - вентилация - слънчеви колектори - термопомпи Поддръжка на съоръжения с повишена опасност. Изготвяне на индивидуални проекти в областите на: - отопление - вентилация - климатизация - газификация - климатизация
URL: http://www.wilf-eng.com
Добавен: 2.03.2010

Сградна автоматизация
Автоматизация на инженерни системи на сградата (BMS) позволява да се обедени всичките инженерни системи в едно цяло, което се нарича интелигентна сграда. Дружеството «ВС Технолоджис» е интегратор на системите за сградна автоматизация. Ние предлагаме услуги за проектиране, монтаж, програмиране и въвеждане в експлоатация
URL: http://www.vstechnologies.eu
Добавен: 7.01.2013

Архитекти Циклоп - проектиране, архитектура, строителство
проектиране, архитектура, строителство, къщи, сгради, жилищни блокове, интериор, архитектурен проект, архитекти, обществени сгради, ремонтни дейности, проектант - Архитектурно бюро Гяуров
URL: http://www.gyaurov-architects.com/
Добавен: 16.02.2011

ВБК Груп – Проектиране, изграждане и узаконяване на електроинсталации.
Монтаж на електроматериали. Проектиране и изграждане на силнотокови и слаботокови електроинсталации, узаконяване и доставка.
URL: http://vbk-group.com
Добавен: 31.05.2010

Архитектурно АТЕЛИЕ МИЛЕНА КОСЕВА
Архитект Милена Косева практикува повече от 20 години в областта на комплексното строително проектиране на еднофамилни и двуфамилни къщи, къщи за гости, вили, вилни комплекси, хотели, жилищни, обществени и промишлени сгради.
URL: http://kushti-sgradi.ovo.bg/index/0-2
Добавен: 25.02.2016

Проектиране на жилищни, обществени, еднофамилни и промишлени сгради
Ние сме проектантски екип с предмет на дейност цялостно проектиране на жилищни, обществени и промишлени сгради от висококвалифицирани строителни инженери и архитекти. Изготвяме конструктивно становище, проект по „План за безопасност и здраве”. Проекти за усилване, реконструкция на плочи, фундаменти, колони, греди. Проекти за пристройки и надстройки. Проектиране на дървени къщи, дървени покривни конструкциил летни кухни и навеси. Проект за ограда. Консултации. Инвеститорски контрол.
URL: http://bgprojects.wordpress.com
Добавен: 5.04.2012

Щампован бетон, изкуствени скали и водопади
Щампован бетон е термин, с който се свързват всички видове настилки и облицовки, които се изпълняват чрез отпечатване на щампа, шаблон върху оцветен пластичен бетон. Щампования бетон спомага за изключително умелата имитация на различни видове естествени строителни материали - естествен камък, скали, плочи, дърво и др.
URL: http://beton-rock.com
Добавен: 18.09.2012

Проектиране къщи архитектура
Проектиране на къщи и вили. Интериор на апартаменти, бани. Архитектура. Архитект Веселин Родопски. Варна
URL: http://arh-rodopski.blogspot.com/
Добавен: 25.03.2012

Дизайнерски интериорни решенния
Ние изработваме интериорни конструкции от ковано желязо. Имаме десетки доволни клиенти от цялата страна и множество реализирани проекти за домове, хотели и други обекти.
URL: http://mndesignbg.com
Добавен: 12.04.2016

Топлоизолация-София
Предлагаме услуги в областта на цялостните вътрешни ремонти и топлоизолации на сгради по алпийски способ и от скеле. Гарантираме професионално и отговорно отношение към работата, качество, добри цени и спазване на срокове.
URL: http://www.alp-vision.com
Добавен: 29.06.2017

Проектиране на сгради и съоръжения.
Проектиране на еднофамилни къщи, жилищни сгради, хотели, административни и производствени сгради, търговски сгради, складове, халета, развлекателни съоръжения и др. Проектиране на стоманобетонни, метални и дървени конструкции на сгради и съоръжения. Изготвяне на комплексен инвестиционен проект. Изготвяне на конструктивни проекти на сгради и съоръжения в т. ч. за реконструкция, укрепване и сеизмично осигуряване на съществуващи сгради и съоръжения.
URL: http://projected.hit.bg
Добавен: 7.09.2010

Бизнес кръг - термопроект
Проектиране и изграждане на отоплителни, климатични, слънчеви и геотермални инсталации.
URL: http://proekti.dir.bg
Добавен: 2.02.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [>>]