ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Строителство >> Бази данни/Каталози >>
Стр. 5
 

  сайтове

Електроуслуги ел.инсталации цени
Електроуслуги и електроинсталации Изграждане, монтаж и поддръжка на електро инсталации в битови, търговски или промишлени обекти, диагностика и ремонт на електро инсталации, инсталиране и смяна на електро табла.
URL: http://jorfii.freehosting.bg/news.php
Добавен: 1.03.2011

Радистрой49 ЕООД
Строителство и ремонт от основи до ключ на: Еднофамилни къщи Кооперации Семейни хотели Апартаменти Промишлено строителсво Високото качество на изпълнение, коректността и професионализма са сред основните ценности, които ни правят атрактивни за нашите клиенти .
URL: http://www.radistroi.com
Добавен: 28.02.2010

Каталог на фирми за ландшафт и озеленяване
Сайтове и списания за озеленяване, ландшафтна архитектура, овощни, декоративни разсадници, градински мебели, магазини за цветя, букети, градински техника и инструменти, Фирми за покривно и вертикално озеленяване, басейни, поливни системи, растителна защита, торове и препарати
URL: http://catalog.gradini.org/
Добавен: 17.10.2010

Строителни ремонти–цялостни решения,довършителни работи
Shop Construction BG извършва строителна и строително–ремонтна дейност.Предлагаме цялостни строителни ремонти и строително–ремонтни услуги в следните направления: –магазини и други търговски площи –индустриални–складове,цехове и др –жилищни–ремонт и преустройство на апартаменти,къщи,вили.
URL: http://shopconstruction.bg
Добавен: 27.04.2011

ГотикСтрой Панагюрище - производство и монтаж на AL/PVC дограма
Собствен цех за дограма, офис и магазин в Панагюрище. Производство и монтаж на AL/PVC дограма, врати, цялостно строителство, конструкции от дърво, метал и стъкло, сглобяеми къщи.
URL: http://gotikstroi.com
Добавен: 4.06.2018

Поставяне на фаянс и теракот
Качествено поставяне на фаянс и теракот
URL: http://faiansologia.blogspot.com
Добавен: 29.12.2011

Ремонт на покриви Ставрострой
"Ставрострой" - цялостно изграждане и ремонт на покриви, преустройство на стари покриви, къщи, кооперации, вили, промишлени и търговски сгради, внос на покривни материали за покриви. Професионален екип с 20-годишен опит, доказал себе си с качествен експертен труд и гаранция за перфектна работа в строителството на покриви.
URL: http://remontiranenapokrivi.4stupki.com/
Добавен: 22.04.2017

Мерджана ООД
Дейността на МЕРДЖАНА ООД обхваща цялостния процес на строителството: от всички фази на проектиране до завършването на обектите и реализацията им на строителния пазар, чрез собствено финансиране или чужди инвестиции. МЕРДЖАНА ООД развива и усъвършенства своите възможности и организация и се специализира в изграждането на промишлени, обществени и жилищни сгради, електропреносни мрежи, ВиК
URL: http://merdjana.bg
Добавен: 30.10.2011

Петер Якобсен Щрасен унд Тиефбау ООД & Kо КД Клон България
Пътно, високо и жилищно строителство, събаряне, пресяване, прокти и други
URL: http://www.jacobsen.bg
Добавен: 22.07.2011

Електроуслугите
Монтаж на всички видове електроинсталации на производствени помещения, жилищни кооперации, хотели, ресторанти, офиси, еднофамилни къщи и вили. Ремонт или подмяна на съществуващи електроинсталации и електро табла.
URL: http://el-instalacii.alle.bg/
Добавен: 11.05.2011

Отпушване на канали и тоалетни
Отпушване на канали с машина, бързо и качествено.
URL: http://otpushvanena-kanali.otpushvam.com/
Добавен: 12.05.2012

Строителен ремонт на дома,офиса,магазина,Груб строеж на сгради
ОБЛИЦОВКИ: фаянс, теракота, гранитогрес, мрамор, полагане на мокет, балатум и др. МОНТАЖИ НА: тоалетни чинии, казанчета, умивалници, батерии, душ кабини, вани, бойлери, аксесоари и др. БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ: шпакловки, боядисване с латекс, блажно боядисване, лепене на тапети, мазилки. ДРУГИ: гипскартон, обръщане на врати и прозорци, ВиК, ел. инсталации, термоизолации Къртене.Груб строеж. 0889240656,0877670055
URL: http://stroiremont.bg
Добавен: 6.06.2013

От ВАС за ВАС
Архитектура, строителство, благоустройство и строителна промишленост
URL: http://www.otvaszavas.bg
Добавен: 31.12.2000

фирма ПИСТРОЙ, ПИСТРОЙ
фирма пистрой, пистрой, сухо строителство,системи за сухо строителство,архитектура и дизайн,стени тавани,растерни тавани гипсокартон
URL: http://pistroiood.hit.bg
Добавен: 6.02.2009

смяна на щрангове,качествени водопроводни и канализационни услуги
Не се колебайте възползвайте се от нашите услуги.За нас клиентът е на първо място и за това работим само с качествени материали,винаги сме коректни и лоялни към нашите клиенти.
URL: http://www.evromontajkorekt.eu
Добавен: 26.02.2009
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 [>>]