ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Строителство >> Бази данни/Каталози >>
Стр. 3
 

  сайтове

топлоизолация,алпинисти,саниране,гипсокартон,АЛПИНА ТОП БГ
Alpinatopbg Топлоизолация,топлоизолации,термоизолация,термоизолации,саниране,изолация, изолации,топлоизолация на къщи,саниране на къщи,топлоизолация със скеле,хидроизолация,хидроизолации,алпинисти,цени,технология
URL: http://www.alpinatopbg.com/
Добавен: 1.05.2011

Битутех
Фирма БИТУТЕХ предлага хидроизолации в основи, хидроизолации на покриви,изработка и монтаж на обшивки и окомплектовки за всякакви тенекеджийски нужди (улами, страници, бордове, калкани),изграждане на нови покривни конструкции, ремонт на стари покривни конструкции.
URL: http://www.bituteh.com/
Добавен: 17.06.2011

Дограма
Изработка , доставка и монтаж на AL и PVC дограма ,вътрешни и външни щори , комарници , тенти и поликарбонатни конструкции
URL: http://www.niteo-bg.com
Добавен: 28.07.2011

РЕМОНТИ.БГ
вик ремонти, боядисване, фаянс и теракот, гипсокартон, продажба и монтаж на слънчеви колектори, полезна информация
URL: http://www.remonti.bg
Добавен: 22.01.2010

Топлоизолация от "Хай Уърк"
Полагане на външна топлоизолация по алпийски способ, почистване на фасади, височинни монтажи на достъпни за Вас цени!
URL: http://high-work.com
Добавен: 1.04.2013

Улуци
Фирма производител на улуци, безшевни улуци. Монтаж на улуци. Строителни дейности, ремонт на покриви, хидроизолация, боядисване.
URL: http://uluci-bg.com
Добавен: 5.04.2012

Електроуслуги ел.инсталации цени
Електроуслуги за дома и офиса : Изграждане и ремонт електроинсталации на обществени и жилищни сгради. Ремонт и монтаж на битова техника/бойлери ,печки и др./ Изграждане на допълнително и аварийно осветление Подмяна на контакти, ключове ,осветителни тела и др. Преференциални цени за редовни клиенти, отстъпки при големи обеми работа.
URL: http://electroexpert.alle.bg/
Добавен: 1.03.2011

Декоративни Мазилки и Бои
Изграждаме декоративни мазилки. Използваме качествени материали на утвърдени фирми в бранша.
URL: http://mazilki.hit.bg
Добавен: 11.02.2010

Хидроизолация и топлоизолация с полиуреа и полиуретанова пяна
Ен-Импекс София ООД предлага - Хидроизолация и топлоизолация с полиуреа и полиуретанова пяна, топлоизолации по алпийски способ, почистване на фасади.
URL: http://www.en-impex.com
Добавен: 5.02.2011

Алуминиеви и иноксови парапети от фирма "ИНОКС" ЕООД
Производство, доставка и монтаж на алуминиеви и иноксови парапети, навеси и козирки. Отлично качество и конкурентни цени! Безплатен оглед и експертна консултация.
URL: http://www.parapeti.org
Добавен: 12.02.2017

Дръстър Строй ООД
Основен предмет на дейността на фирма „Дръстър Строй” ООД е изпълнението на строителни и монтажни работи.Разполагаме с необходимото техническо оборудване и квалифициран персонал за изпълнение на средни и големи поръчки. Ако имате познания и умения, започвайте сам. Ако имате или можете да спечелите пари от друга дейност, възложете ремонта си на нас с гаранция за качество.
URL: http://www.dr-stroi.com
Добавен: 18.09.2011

Електро груп ЕООД електроуслуги
Фирма "Електро груп"ЕООД предлага качествена изработка и монтаж на електроинсталации-ниско,средно и високо напрежение в обществено-административни, жилищни,промишлени сгради. Разполагаме с високачествено технологично оборудване, собствен автопарк, специалисти в областта на електроуслугите. В нашата база се намира и цех за изработка и асемблираме на електро табла.
URL: http://www.elgroupd.com
Добавен: 19.04.2010

http://www.arpa03.com/
Строителна фирма "Арпа 03" дава строителна техника под наем и извършва строителство и ремонтни работи на сгради, пътища и улици, дава под наем автокранове
URL: http://www.arpa03.com/
Добавен: 10.12.2009

Строителна бригада - ремонт и направа на покриви, хидроизолация и др.
Бригадата се занимава с извършване на цялостни ремонти и комплексно строителство. При проблеми с покрива на вашия дом, офис, сграда, учреждение и други, ние от строителната бригада сме готови да ви помогнем да решите вашия проблем по най-бързия, най-лесния и най-удобния за вас начин.
URL: http://stroitelnabrigada.com
Добавен: 4.09.2018

заваряване и метални изделия
Железарска работилница "СТИГИ" Варна предлага заваръчни услуги и изработка на метални изделия: врати, порти, огради, решетки, парапети и други.
URL: http://stigi.hit.bg
Добавен: 10.10.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 [>>]