ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Справки и Услуги >> Строителство >> Бази данни/Каталози >>
Стр. 2
 

  сайтове

Каталог строителни фирми
Каталог на строителните фирми в България - жилищно строителство, строителство на административни и промишлени сгради, ваканционни селища, хотели
URL: http://stroitelnifirmi.start.bg
Добавен: 5.07.2007

maistore.eu: майстори, ремонти и услуги.
Добре поддържан и актуален портал, където всеки потребител може да търси и намери майстор или фирма за изпълнение на ремотни и строителни усуги, идеи и препоръки. А майстори и фирми имат възможност да открият нови клиенти и поръчки. При това безплатно.
URL: http://www.maistore.eu
Добавен: 9.03.2009

Maistors.com
Търсите майстор или строителна фирма? Безплатно конкретни оферти на запитването Ви: ремонт, строеж, архитектура, електричество, ВИК........
URL: http://www.maistors.com/
Добавен: 29.12.2009

Управление на проекти в строителството
Фирма "ТЕКО ГРУП" ООД беше създадена, за да обедини дългогодишния опит на нейните управители в следните направления: Управление на проекти в строителството, Контакти и координация с отделните участници в инвестиционно-строителния процес, Търговия с материали за дома и строителството.
URL: http://tekogroup.biz/
Добавен: 24.04.2009

Мастер ООД
МАСТЕР е една от водещите компании предлагащи на пазара пакет от изделия, покриващи нуждите от уплътнителни материали, лепила, бои, аксесоари за строителството, стъкларската индустрия, автоиндустрията и др., както и за бита.
URL: http://www.master.com
Добавен: 10.03.2009

Мони Естейт
За нас няма тайни в строителството!
URL: http://www.moni-estate.comxa.com/
Добавен: 18.01.2010

Каталог на българските строителни фирми и строителни услуги
Най-новият български строителен портал, създаден с цел да обедини фирми, частни лица и организации, с предмет на дейност в сферата на строителство, в единен строителен каталог.
URL: http://stroeji.bg
Добавен: 7.06.2012

Строителство, производство на бетонови и варови разтвори
"ИМПУЛС-СВ "ООД, е фирма регистрирана съответно през 2001год. Тя е динамично дружевство с утвърден авторитет в строителния бранш, производството на бетонови и варови разтвори, арматурни заготовки ,услуги със строителна механизация, извършваща ремонти на всякакви видове строителни машини,товарни и леки автомобили
URL: http://www.impulssv.com
Добавен: 12.09.2011

: Офис под наем в бизнес сграда в центъра на София
Бизнес център “Кирил и Методий”, разположен в идеалния център на столицата, предлага комфортни офиси под наем. Офис сградата, клас А се намира в непосредствена близост до Лъвов мост, държавни и общински институции, централна ЖП гара, метро станция. За повече информация и контакти може да разгледате сайта ни http://kmoffices.com или да се свържете с нас на телефон 0 884 33 44 30.
URL: http://kmoffices.com
Добавен: 20.07.2015

ПЕРФЕКТ2007ЕООД
покривни-водоотвеждащи системи,строително-тенекеджийство,безшевни улуци,водосточни трьби,хидроизолации,изграждане и ремонт на покриви.
URL: http://www.oluzi-bg.com
Добавен: 4.02.2011

Парапети
Инфомет се занимава с монтаж на парапети. Изработваме алуминиеви парапети. През изминалите години сме доказали качеството си, съчетано с разумни цени.
URL: http://www.infomet.eu
Добавен: 4.10.2011

Stroikonsult71
стоителство и архитектура
URL: http://www.stroikonsult71.com/
Добавен: 20.04.2010

топлоизолация, саниране, фасади
Топлоизолиране и саниране на сгради. Високо качество на цена от 26 лв/м2, toploizolacia, sanirane, remont na fasadi, alpinisti, toploizolacia ot skele, toploizolacia na cena, izolacia, топлоизолация, саниране, ремонт на фасади, алпинисти, топлоизолация от скеле, цена toploizolacia i sanirane na sgradi
URL: http://izolacia.info
Добавен: 9.04.2011

Строителна фирма Скарабей - Бургас
Строителна фирма Скарабей се занимава със строителство на монолитни сгради, строителство срещу обезщетение, груб строеж, довършителни работи, ремонти и топлоизолация в Бургас и цялата страна.
URL: http://www.skarabey-bg.com/
Добавен: 4.01.2016

Дърводелски работи
Ние предлагаме саниране на стените на вашата къща с дървена ламперия.
URL: http://toninocarpentrywork.weebly.com/
Добавен: 7.03.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 [>>]