ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Организации >> Неправителствени >>
Стр. 7
 

  подкатегории
Агенции (26)
Асоциации (157)
Камари (16)
Клубове (61)
Фондации (83)

  сайтове

Съюз на българските пчелари
Съюз на българските пчелари (СБП) е юридическо лице с нестопанска цел за осъществяване на дейност в обществена полза. СБП е доброволно сдружение на физически и юридически лица, произвеждащи пчелни продукти, които с общи средства работят за развитие на пчеларството в България.
URL: http://www.ubb.hit.bg
Добавен: 18.04.2010

Митовете за Белене
АЕЦ Белене - митове и реалност около дебата за централата
URL: http://belene.bghot.com
Добавен: 6.01.2013

кестени
Да спасим в суматохата кестените, проект на Списание Осем, Вашият градинар и Столична община
URL: http://kesteni.bg
Добавен: 6.05.2010

Християнски център Прелом - протестантска църква
Ние сме общност от вярващи в Исус Христос, посветени да занесем светлина в тъмните места, където Той не е познат.
URL: http://Prelom.bg
Добавен: 23.06.2016

сдружение партньори-дупница
Този сайт бе създаден през март 2010 година като резултат от изпълнението на проект "Да участвам в живота си", подкрепен с грант от Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа.
URL: http://www.1oflads.com
Добавен: 1.12.2010

ЖСК Жилищно - строителна кооперация
Информация за ЖСК Научни работници-1
URL: http://jsknr1.weebly.com/index.html
Добавен: 27.11.2012

ГИСДИ "Гражданска Инициатива за Свободни и Демократични Избори"
Основни цели на организацията са: -Защита на българската държавност,демокрация и гражданско общество -подпомагане спазването на кодекса, утвърждаване на справедливостта, плурализма и правото на личен избор на гражданите на Република България -защита на избирателните и гражданските права на българите у нас и в чужбина -подмогане и съдействие на гражданите за свободното упражняване на избирателното им право, както и на другите им политически и граждански права
URL: http://www.gisdi.eu/
Добавен: 10.06.2013

Фондация за изследванe и опазване на биоразнообразието в Европа
Проучване на биологичното и културно разнообразие, тяхното разпределение, поддържане, възстановяване и опазване по целия свят. Консултантски услуги, ориентирани към околната среда, целесъобразното използване и развитие на природните ресурси
URL: http://www.yoluka.eu
Добавен: 26.05.2010

Жена на годината на Благоевград
Информация за регламента на конкурса "Жена на годината на Благоевград", за историята на конкурса, за организаторите му, за досегашните издания, за номинираните и носителите на наградата, за предстоящи събития и инициативи.
URL: http://jenanablagoevgrad.eu/
Добавен: 5.03.2010

Българска Пчеларска Развъдна Асоциация
БПРА е национална организация, чиято мисия е създаването и развитието на високопродуктивни и добре адаптирани медоносни пчели за българските пчелари. БПРА лицензира производители на пчелни майки и пчелни отводки в България.
URL: http://bpra.bg
Добавен: 28.11.2016

Асоциация за превенция и работа със зависимости "Само днес"
Зависимост?! Всички ние сме зависими в една или друга степен от хората, събитията и обстоятелствата около нас. От обществото, чрез взаимоотношенията си с него. От работата си, като такава и като начин да задоволяваме финансовите си потребности. От климатичните условия дори. Налага се да се съобразим с тях, ако ще пътуваме, ако имаме среща или възнамеряваме да си прострем прането примерно, от географското си положение и т.н. и т.н. Но кога говорим за зависимостта като болестно състояние?
URL: http://samodnes.info/
Добавен: 17.12.2011

Милостив
актуална информация за благотворителност и социална дейност. Съдържа адресите на домовете за сираци отбелязани на карта на България.
URL: http://milostiv.org
Добавен: 21.02.2012

Асоциация Несанс
АСОЦИАЦИЯ НЕСАНС със седалище в Северозападна България, 3647 с. Мокреш, общ. Вълчедръм е гражданско сдружение с обществено полезна дейност, създадено да предоставя социални услуги, които са основани на реални потребности.
URL: http://naissance-bg.org
Добавен: 8.01.2013

Ромска младежка организация - Сливен
Ромска младежка организация е основана през 1997 година от група млади роми – представители на ромската интелигенция, мотивирани да работят за повишаването на образователното ниво и квалификацията на ромите, за популяризиране на културата, фолклора, традициите на общността, намаляване на социалната изолация, предразсъдъците, дискриминацията и сегрегацията на малцинствата.
URL: http://rmo.sliven.net/
Добавен: 1.09.2010

Уницеф България
УНИЦЕФ е Детският фонд на Организацията на Обединените Нации и част от голямото семейство на ООН. От 1946 година насам, УНИЦЕФ е водеща организация, работеща в полза на децата, представена в над 150 страни.
URL: http://www.unicef.bg
Добавен: 26.04.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [>>]