ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Организации >> Неправителствени >>
Стр. 7
 

  подкатегории
Агенции (26)
Асоциации (159)
Камари (16)
Клубове (64)
Фондации (84)

  сайтове

Асоциация за превенция и работа със зависимости "Само днес"
Зависимост?! Всички ние сме зависими в една или друга степен от хората, събитията и обстоятелствата около нас. От обществото, чрез взаимоотношенията си с него. От работата си, като такава и като начин да задоволяваме финансовите си потребности. От климатичните условия дори. Налага се да се съобразим с тях, ако ще пътуваме, ако имаме среща или възнамеряваме да си прострем прането примерно, от географското си положение и т.н. и т.н. Но кога говорим за зависимостта като болестно състояние?
URL: http://samodnes.info/
Добавен: 17.12.2011

СНЦ `Ловно Рибарско Дружество - Сокол`
СНЦ `Ловно Рибарско Дружество , гр. Казанлък. Лов и риболов. Структура, ръководство и дейност на сдружението. Галерия със снимки.
URL: http://www.lrdkazanlak.com
Добавен: 9.06.2010

Менса България: Горчивата истина или как Бай Ганьо прави организация ...
Истината за Менса България - как се манипулират хората, как се фалшифицират документи, как се пътува безплатно по света, големите приказки и малките хора който си мислят, че са велики ...
URL: http://mensa.dinoel.com
Добавен: 30.05.2010

Сдружение Равновесие - Бургас
Сдружение “Равновесие” – Бургас е основано от група съмишленици на 16 август 1999 г. Мисията на сдружението е да утвърждава гражданските и човешките права.
URL: http://ravnovesie-bg.com
Добавен: 30.08.2010

Християнски център Прелом - протестантска църква
Ние сме общност от вярващи в Исус Христос, посветени да занесем светлина в тъмните места, където Той не е познат.
URL: http://Prelom.bg
Добавен: 23.06.2016

Онлайн благотворителен базар - подарете Мечта...
Благотворителният базар е създаден с цел, чрез продажбата на предмети на изкуството да се набират средства за изграждане на рампи към културни и други обществени сгради, подпомагане и развитие на талантливи деца с увреждания, както и за реализирането на други благотворителни инициативи.
URL: http://www.blagotvoritelen-bazar.net
Добавен: 28.12.2009

Сдружение Школа за демокрация България
Ние сме НПО, обединяваща хора с интереси в политика, право и др., за реализиране и популяризиране на идеи за повишаване на демократичната култура на обществото, за формиране на гражданското, социално и екологично самосъзнание на младите България.
URL: http://www.schoolfordemocracybg.org
Добавен: 19.10.2012

Български младежки Червен кръст - Варна
БМЧК действа в морската столица от 1922 година насам. Неговите членове са на възраст от 14 до 30 години и са ангажирани в сферата на СПИН профилактиката, борбата с наркомании, популяризиране на кръводаряването като хуманен и животоспасяващ акт и др.
URL: http://youth-varna.org
Добавен: 23.03.2010

Национална асоциация Българско Черноморие
Зелена и чиста България с добра инфраструктура, предвидимо законодателство и ясен инвестиционен хоризонт. Опазване на природата чрез пазарни механизми, защита на частната собственост, правото и на ползване и предприемаческа инициатива
URL: http://nabbs.eu
Добавен: 23.08.2015

Национална мрежа за оценка на компетенциите
Порталът предлага информация за осъществяван от БСК проект по ОП „Развитие на човешките ресурси 2007-2013” и прави връзка към Информационна система за оценка на компетенциите на работната сила по браншове и региони.
URL: http://www.competencemap.bg
Добавен: 21.06.2010

Марсианско общество - България
“Марсианско общество – България” е група от хора, които искат да видят пилотиран полет до повърхността на Марс и по тази причина обединяват своите способности, умения и таланти за разпространяването на идеята, че този полет е постижим и реалистичен за постигане с днешните технологии.
URL: http://marssociety.bg/
Добавен: 30.09.2012

ЖСК Жилищно - строителна кооперация
Информация за ЖСК Научни работници-1
URL: http://jsknr1.weebly.com/index.html
Добавен: 27.11.2012

Съюз на българските пчелари
Съюз на българските пчелари (СБП) е юридическо лице с нестопанска цел за осъществяване на дейност в обществена полза. СБП е доброволно сдружение на физически и юридически лица, произвеждащи пчелни продукти, които с общи средства работят за развитие на пчеларството в България.
URL: http://www.ubb.hit.bg
Добавен: 18.04.2010

Български съюз на оптометристите
Професионална организация на оптометристите в България
URL: http://optometry.bg/
Добавен: 8.02.2016

Местна инициативна група "Разметаница"
интернет страница на МИГ Разметаница" по проект: ,,Придобиване на умения и постигане на обществена активност за потенциална местна инициативна група на територията на Община Бобов дол"
URL: http://www.mig.bobovdol.eu/
Добавен: 29.03.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [>>]