ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Организации >> Неправителствени >> Агенции >>
Стр. 2
 

  сайтове

Сватбени агенции
"Луксика" - Сватбена и парти агенция в гр. Свищов осигурява сватбено планиране, организиране, сватбена декорация и украса, и провеждане на сватбени церемонии и сватбени тържества във Велико Търново и великотърновска област. Консултации, подготовка и декорации на сватбени ритуали и тържества съобразени с вашия вкус и бюджет.
URL: http://luxika.bg
Добавен: 28.03.2016

Биомониторинг
Биомониторинг е консултантска компания основана с цел опазване на Българската природа. Дейността на фирмата е свързана с проучвания на биологично разнообразие, обучения, придружаване на туристи в природо-опознавателни турове, консултации на ПР компании, разработване на информационни материали на природозащитна тематика и др.
URL: http://naturemonitoring.com
Добавен: 30.11.2010

Център за обществена подкрепа гр.Чирпан
Услуги предлагани от центъра за деца и родители
URL: http://copchirpan.eu
Добавен: 6.03.2010

Агенция 21 - Агенция за организиране на Speed Dating
" Агенция 21" е агенция за запознанства, чиято основна дейност е провеждането и осъществяването на срещи за необвързани или така наречените "Speed Dating". На всяко едно наше събитие, вие ще имате възможността да се запознаете с 10 души от противоположния пол и да прекарате една страхотна вечер, в компанията на страхотни хора.
URL: http://www.agency21.bg
Добавен: 31.03.2013

РАСИР Тракийска Бизнес Мрежа
Проектът се изпълнява от: Регионална агенция за социално-икономическо развитие - Хасково в партньорство с: Асоциацията на търговията и малките предприятия на Орестиада и Регионa и Регионална стопанска камара - Хасково
URL: http://thrace-business.com/
Добавен: 2.10.2006

Рика Агенция за реклама и връзки с обществеността
Рекламна агенция Рика предлага изгодни оферти за билбордове в София и по Черноморието, изработка на рекламни материали, създаване на лични и професионални страници в Интернет.
URL: http://rika.hit.bg
Добавен: 23.01.2003

СНЕЛИНГ Пърсънел Сървисиз
Агенция за подбор и обучение на персонал, вонсултации и проучвания в областта на човешките ресурси. Постоянни и временни назначения. HR консултации. Курсове и семинари за компании клиенти. Проучвания на заплатите. Голяма база данни от кандидати за работа в България. Възможност за кандидатстване online.
URL: http://www.snelling.bg
Добавен: 30.09.1999

Телепаспорт България ЕООД
Лицензирана "crew manning & shipping" агенция с основна дейност посредничество между собственици на кораби и всички видове морски специалисти с цел осигуряване на работа.
URL: http://www.agencycrew.com/
Добавен: 10.09.2002

съюз „Младеж България”.
Официален сайт на съюз „Младеж България”.Осъществява дейност в обществена полза. Информация за структурата и дейността на МБ , както и за присъединилите се младежки организации към съюза. Изпълнителен борд, локални комитети, контакти, конгреси, проекти по програма „Младеж”, международни програми за обмен, изследователски проекти. Полезна информация.
URL: http://www.youth-bg.com
Добавен: 26.04.2006

Възстановяване на ДДС от чужбина
Кеш Бек България ООД е агент по възстановяване на ДДС от чужбина за български юридически лица и за чуждестранни юридически лица от България.Част от United Cash Back Holding , верига от офиси в повече от 30 държави
URL: http://www.cashback.bg
Добавен: 9.01.2003

Агенция за регионално икономическо развитие и инвестиции
Българска неправителствена организация, работеща за развитие на малкия и среден бизнес в района на Източните Родопи.
URL: http://www.geocities.com/Vienna/2866/redia.html
Добавен: 6.08.1998
Страници: [<<] 1 2