ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Организации >>
Неправителствени
 

  подкатегории
Агенции (26)
Асоциации (157)
Камари (16)
Клубове (61)
Фондации (83)

  сайтове

ALOB.NET Съюз на ключарите в България
WWW.ALOB.NET е официалният сайт на единственото национално сдружение на ключарите в България. Тук ще намерите и списък на легитимните членове на СКБ, за чиито професионализъм ние гарантираме!
URL: http://www.alob.net
Добавен: 1.11.2001

Анархистичен Фронт
Казвах си, че животът е лесен и широко отворен за интелигентните и енергични хора - опитът пък ми доказа, че само безсрамниците и блюдолизците сядат на неговата богата трапеза. Вярвах, че обществените учреждения почиват върху равенството и справедливостта, а видях около себе си само хитрост и лъжа.
URL: http://www.stand.at/struggle
Добавен: 17.07.2003

Арт Академия Арлет
Арт Академия за фризьорство, фотография, грим, маникюр&педикюр и стайлинг. Академията предлага разнообразие от курсове в отделните програми, провеждани в уютната обстановка.
URL: http://www.arlet.bg/academy
Добавен: 13.11.2007

Асоциация за защита на застраховани и пострадали при ПТП
Асоциацията е първата в България неправителствена организация създадена в защита правата на застрахованите и пострадалите при катастрофи. Ако сте пострадал при катастрофа като водачна МПС, пътник в МПС, пътник в общественияпревоз или като пешеходец, при нас можете даполучите професионални съвети за правата Ви и процедурите по получаване на обезщетения!
URL: http://www.azpt.org
Добавен: 1.03.2007

Асоциация на счетоводните къщи в България
Асоциацията на счетоводните къщи в България съдейства за развитието на дейността на своите членове, чрез популяризиране на техните възможности, продукти и услуги. АСКБ поставя критерии и стандарти за качествено и отговорно счетоводно обслужване, издига авторитета на своите членове и възпрепятства нелоялната конкуренция.
URL: http://www.askb.bg
Добавен: 31.05.2007

Балкански мост за забрана на нарконтиците
Балкански мост за забрана на наркотиците е регионален проект, спонсориран от програмата на Отворено Общество Изток/Изток. Целта е да се обменят най-добрите подходи в региона и да се създаде мрежа от подобни организации.
URL: http://www.drugfreebalkans.org
Добавен: 19.06.2001

Балканска гражданска коалиция
Информация за общини, фирми, неправителствени организации от Видинска област и Тимочки регион, Сърбия. Проект на Информационен Бизнес Център- Белоградчик и Тимочки Клуб-Княжевац, Сърбия.
URL: http://www.balcancoalition.com
Добавен: 5.09.2002

Сдружение „Балкан Интеракти”
Консултиране, разработване, управление на проекти, въвеждане на нови стандарти и технологии, подпомагане развитието на земеделието и селските райони, повишаване конкурентоспособността на предприятията, биологично земеделие, обучения, семинари, квалификации, консултантски услуги.
URL: http://www.balkan-interactie.net/
Добавен: 18.09.2007

Знаме на мира
Фондация Людмила Живкова - Знаме на мира е неправителствена организация,създадена през 1999 година във връзка с 20-годишнината на Международното движение Знаме на мира. Фондацията е правоприемник на идеите за Единство, Творчество и Красота.
URL: http://www.bannerofpeace.hit.bg
Добавен: 2.11.2001

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи
Безплатни консултации на лица пострадали при катастрофи, съвети към участници в ПТП. Съдействие пред застрахователите за получаване на справедливо обезщетение за претърпени вреди, пропуснати ползи и разходи за лечение.Съдействие пред органите на КАТ.
URL: http://bazk.org/
Добавен: 19.01.2007

Проект Красиво Велико Търново
Проект "Красиво Велико Търново" е социален проект, целящ облекчаване на градската безработица. Той се финансира от Правителството на Конфедерация Швейцария, Програма на ООН за развитие и Община Велико Търново
URL: http://www.beautiful-vt.bg
Добавен: 27.11.2000

Асоциация на Българските Футболни Уебмастери!
Сайт на всички уебмастери на страници на футболни клубове в България!
URL: http://bfwa.hit.bg
Добавен: 12.08.2001

Блулинк - виртуална информационна мрежа на природозащитни НПО
Виртуална информационна мрежа на природозащитни НПО, предлагаща множество интернет услуги за всички, интересуващи се от опазване на околната среда и природните ресурси в България; форум за обмяна на мнения и идеи; новини, събития, проекти, срещи, идеи и т.н.
URL: http://www.bluelink.net
Добавен: 5.10.1999

БНС/ГВАРДИЯ Пловдив
Регионалната Организация на младежкия патриотичен съюз БНС в гр. Пловдив
URL: http://www.plovdiv.gvardia.net
Добавен: 11.12.2008

Книга за насилието
Материали и статии относно насилието над деца. Организации. Можете да публикувате ваши материали, да оставите виртуално писмо или да участвате във форум.
URL: http://childabuse.7host.com
Добавен: 3.09.2001
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [>>]