ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Новини и Медии >> Списания >>
Професионални издания
 

  сайтове

Списание за салони "Арена на красотата"
”Арена на красотата”е професионален ориентир за всички специалисти в България в областта на козметиката и фризьорството, предоставяйки експертна информация за нови продукти и техники в сектори лице, тяло, маникюр и педикюр, грим; модните тенденции във фризьорството; добри практики в изграждането и управлението на салони за красота и SPA и wellness центрове;изискванията на държавните институции към салоните;подбора на персонал,маркетинга и рекламата на центровете за красота и др.
URL: http://arena.ask.bg
Добавен: 22.05.2006

БЕЛА
За жените, които знаят и не знаят какво искат.
URL: http://www.bela.bg/
Добавен: 25.09.2009

"Ум и Душа" - списание за психология
"УМ и ДУША" е списание за психология на издателство "Тривия прес" ООД и започва да излиза за първи път на българския книжен пазар от януари 2009 г. Българските читатели за първи път имат възможността да се запознаят със статиите на изтъкнати автори и изследователи от световен мащаб по един научно обоснован и в същото време общодостъпен начин.
URL: http://www.brain-and-mind.bg/
Добавен: 7.04.2009

Българското списание за офиса и мястото на работа
Всеки, който ходи на работа знае колко много са проблемите в офиса. В морето от списания ние предлагаме информация и новини за: електроника, счетоводство, строителство, наеми, недвижими имоти, обяви за работа, снимки на мебели, пари, мода.
URL: http://www.office-press.com
Добавен: 15.01.2004

Ескарго-90
Фирмата издава специализирана литература по здравословни и безопасни условия на труд, издава списание "Безопасност и трудова медицина", извършва обучение на комитети и групи, както и на специалисти по осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд.
URL: http://www.escargot.dir.bg/
Добавен: 11.02.2003

Екстериор
Електронното списание EXTERIOR – онлайн издание за архитектура, строителство, ландшафтна архитектура и дизайн, градоустройство, озеленяване, техника, цялостно външно обзавеждане, лайф стайл. Четиво и място за контакт на всички, които искат да знаят, да видят, да разберат, да потърсят, да научат как и с чия помощ могат да направят екстериора на своя свят по-уютен и красив
URL: http://www.exterior.bg/
Добавен: 1.07.2009

Списание ХИ&Т - Хранителна индустрия и търговия
Всичко най-ново в областта на хранителната индустрия
URL: http://www.businessmagazine.hit.bg
Добавен: 22.12.2008

Kmet.BG - Информационен портал.
Kmet.BG предлага информация относно кметовете в България, тяхната партийна принадлежност по региони и населени места.
URL: http://www.kmet.bg
Добавен: 4.11.2008

Dolls България
Dolls България е онлайн списание, в което ще намерите интервюта, статии и новини! Опитваме се да разчупим стереотипа и да Ви запознаваме с интересни и млади хора, които мотивират и същевременно могат да стимулират вашето развитие. Dolls.bg е насочено към нежния пол и цели да покаже, че жената в днешно време може да се съревновава и с мъжете, и не отстъпва.
URL: http://dolls.bg
Добавен: 1.03.2016

Български Морски Журнал
Научете всичко за морският транспорт в най-големият Български Морски Журнал. Много информация за круизни кораби, товарни кораби и яхти, както и актуални новини свързани с морето и морският транспорт.
URL: http://maritimebg.com
Добавен: 9.05.2012

GranDecor.bg - Идеи за интериор, обзавеждане и декорация на дома
Модерни интериорни решения, идеи за обзавеждане и декорация, дизайн на кухни, бани, всекидневни, спални, детски стаи, съвети и идеи за дома, направи си сам.
URL: http://www.grandecor.bg
Добавен: 20.06.2017

Зооинженер
Специализиран сайт на зооинженера
URL: http://animalbreeding.eu/
Добавен: 13.10.2012

Ателие 16
Списание за фотография
URL: http://www.eunet.bg/media/volumes.html?media=5300476
Добавен: 8.08.1998

Български законник
Счетоводно списание
URL: http://www.bgzakon.bnc.bg/
Добавен: 8.08.1998