ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Други >>
Стр. 27
 

  сайтове

Зъбни снимки в София – рентгенова дентална лаборатория
Всички видове зъбни снимки на най-ниски цени. Качествена диагностика, бързина на изследването (5 минути за снимка), удобство и любезно обслужване.
URL: http://zubni-snimki.com/
Добавен: 24.11.2011

ZenDo - нова възможност за здраве
ZenDo Ви предоставя уникалната възможност за подобряване на всички аспекти от вашия живот. Чрез въздействието на звука можете да възстановите уникалните способности за саморегулиране, само възстановяване и баланс на тялото и подсъзнанието си. Можете да регулирате теглото си. Да се откажете от вредни навици.
URL: http://zendo.blogdns.com
Добавен: 20.07.2010

Канистерапия - терапия с куче
Това са занятия със специално обучени кучета, насочени към корекция, рехабилитация и социална адаптация на лица с различни нарушения.
URL: http://canistherapy.wordpress.com/about/
Добавен: 9.12.2012

Инхалатори
При дихателни и синусни заболявания ( настинка, упорита кашлица, бронхит, грип, ларингит, фарингит и други ) се препоръчва инхалация с пара. Чрез нея се постига отпушване на белодробните пътища и запушените синуси. При инхалация се повишава температурата в дихателните пътища. Атакуват се възпалителните процеси, почиства запушения нос, облекчава болките в синусите и гърлото. Постигат се добри резултати, без да се натоварва стомашно-чревния тракт.
URL: http://inhalatori.info/
Добавен: 25.09.2015

Рейки обучение в ДЕВА Център
ДЕВА Център предлага семинари за обучение по двуканалната рейки система. Възможност за себепознание, постигане на баланс, хармония и здраве чрез рейки терапия, хороскоп, хюман дизайн, регресионна терапия, бахова терапия, юмейхо (сайонджи масаж).
URL: http://devapraktika.com
Добавен: 4.04.2013

Природни и напълно естествени суперхрани и хранителни добавки
Xранителните добавки на компания АкваСорс (AquaSource) са напълно естествени и могат да ни помогнат да сме жизнени, да боледуваме по - малко и да подобрим здравето си
URL: http://www.iskamzdrave.com
Добавен: 3.10.2011

Integral Life
Психологическо консултиране, личностно развитие. Интегрална психология, EFT, TAT, BSFF, интегративни дихателни техники. EMDR - Eye movement desensitization and reprocessing, Life Coaching
URL: http://integrallife.viviti.com
Добавен: 8.12.2009

Един сайт за изцеление, хармония и здраве
Сайт на Станчо Станчев - лечител, учител по Ци Гун, Тай Чи и У Шу, автор, преводач и издател на над 25 книги, посветени на китайската култура, живописец и калиграфист със 20 самостоятелни изложби, радетел на здравословния и хармоничен начин на живот.
URL: http://www.po-zdrav.com
Добавен: 5.10.2010

Професионално срещу магията
НАДЯ ХРИСТОВА е нужна при съмнение за магия, черна магия, магия за смърт, лош късмет, проклятие, негативни въздействия . Попитайте „ имам ли магия „ online и запишете час за разваляне на магия.
URL: http://nadiahristova.tk/
Добавен: 27.07.2011

ОстеоМед Практика по Остеопатия
Остеопатията е мануален подход към диагностика, терапия и лечение на болки в гърба, кръста, врата, мускулите, ставите, както и главоболия и травми. Остеопатията е основана на принципите на анатомията и физиологията и е подходяща за всички възрасти.
URL: http://www.osteopathy.bg
Добавен: 1.03.2016

Терапевтичен крем за масажи на билкова основа КАН КРЕМ
Лечебен масажен крем на растителна основа, по рецептата на българските ханове за благоприятно повлияване на проблеми със ставите, мускулите и периферните нерви.
URL: http://kan-cream.bg
Добавен: 16.11.2017

Психолог, педагог и семеен консултант Ирина Милчева
Ирина Милчева е дипломиран психолог-консултант. Работи в град Пловдив в кабинета за семейно и психологическо консултиране, клиентите и са семейства, деца и възрастни. Предлага и групово и семейно консултиране.
URL: http://irina-milcheva.com/
Добавен: 27.10.2010

Медикокозметично студио Салвия
Медикокозметично студио "Салвия”, разполага с едни от най-съвременните компютърни апарати: 1.LPG Lipo М6 - за лечението на целулита 2.PRISTIN ЗА ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО на кожата на лицето; 3.INFUSION - за електромезотерапия без игли на лице и тяло. И трите апарата са без конкуренция на пазара за медикокозметични услуги и с тях се постигат невероятни ефекти!
URL: http://salvia-bg.com/
Добавен: 27.07.2011

Контактни лещи, диоптрични стъкла, очила | Оптика Ирис
Контактни лещи и консумативи, диоптрични стъкла от реномирани производители-фотосоларни, антирефлексни, стъкла за шофиране и компютър. Поръчка онлайн, доставка с куриер.
URL: http://iris-bg.net
Добавен: 6.01.2011

Дълголетие, младост, билки, здравословно, здравословен живот
Билките в състава на чай „Дълголетие“ са така подбрани, че да въздействат на всички важни функции и органи, които отговарят за по-здравословен и дълъг живот.
URL: http://dalgoletie.com
Добавен: 1.01.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [>>]