ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Софтуер >>
Стр. 2
 

  сайтове

ИНСАЙТЕК ООД - Национален лидер в здравната информатика
Информационни системи в сферата на здравеопазването АКСИОМ-Ф - програма за Общопрактикуващите лекари АКСИОМ-С - картова система за информационно осигуряване в медицината (с използване на лазерни карти) ....
URL: http://www.insitech.net/
Добавен: 16.02.2000

ITM - Informatica Telematica Management - ЕАС БОЛНИЦА-XXI.
ЕАС“БОЛНИЦА-XXI”-Интегрирана система за управнение:Клинично:(Пациенти,ЛДД,МКБ-10, Параклиника,Отчети,Статистики,анализи);Стопанско:(Управл.счет.,CaseMix,DRG’S,Бюджет,Аптека,Банка,Каса,Фактури,Услуги,Хранене,Активи,СМЦ,ТРЗ,ЛС,Деловодство,Анализи);Качество: (Стандарти на ЕС,България);Комуникации:(МЗ,НЗОК,РЗОК,НОИ,Община),Пълен инженеринг и безплатно обучение.
URL: http://www.itm-bg.com
Добавен: 16.02.2006

Програмен продукт за личния лекар и специалиста, за болници и ДКЦ
Програмата е най-новият ни програмен продукт и е предназначен за работа в кабинети на общопрактикуващи лекари и специалисти. Разработен е на базата на изикванията на НЗОК и консултации със специалисти. Осигурява експорт на данните от проведените прегледи на дискета, според изискванията на НЗОК.
URL: http://www.bourgas.org/software/medical/index.html
Добавен: 15.05.2004

Медицинска апаратура
Доставка на нова, с гаранции медицинска апаратура:Ехографи, ЕЕГ, ЕКГ, Фиброскопи, Колпоскопи, Центрофуги, Микроскопи и др.
URL: http://www.acvilon.com/medisat
Добавен: 26.04.2002

Медицински Информационни Системи.
Ние предлагаме комплексни решения за автоматизиране на дейността на медицинските заведения като информационата система за диагностично-консултативни центрове МИС - ДКЦ, информационна система за болнични заведения и др.
URL: http://infomedsys.com
Добавен: 19.10.2004

Софтуер за медицински заведения и кабинети
DOCTOR ver. 1 Програмата е предназначена за следене и водене на документацията за пациентите в медицински заведения и кабинети.
URL: http://jnj-soft.tripod.com/doctor.htm
Добавен: 16.07.2002

"МЕДИК" - софтуер за медиците сключили договор със НЗОК
Този софтуер е предназначен за личните лекари, специалистите, зъболекарите и другите медици сключили договор с Националната здравно осигурителна каса.
URL: http://medik.webbg.com
Добавен: 27.11.2002

Assistant M.D. - медицински диференциално диагностичен справочник
Безплатен медицински диференциално диагностичен справочник. Безплатна експертна система за медицинска диагностика.
URL: http://www.assistant-md.com
Добавен: 29.08.2011

Владимир Георгиев - блог !
Заповядайте в IT technologies блогът на Владимир Георгиев! Тук на уеб адрес http://vgeorgiev.org можете да намерите интересни статии за софтуер, хардуер, също така и за любителите на физика!
URL: http://VGeorgiev.org
Добавен: 8.05.2013

iBAR Електронно меню и поръчки с таблет
Търсите система за управление на бар? Попаднахте на правилното място! iBAR предлага удобно електронно меню със специален софтуер за таблети.
URL: http://ibar.bg/
Добавен: 20.11.2012

Аптека
Pharmacy е информационна система под Windows, предназначена за управление на аптеки и аптечни складове. Има възможност за архивиране на данните. Характеризира се с удобен за работа интерфейс, лесно визуализиране на различни видове справки, възможност за експортиране на справките в MS Excel файл. Ръководството на потребителя е подробно съставено на разбираем език и улеснява работата със системата.
URL: http://www.elis-co.com/pharmacy.asp
Добавен: 22.08.2000

Rescue Soft - Софтуер за лекари
Софтуер за лекари по дентална медицина, лекари от ПИМП, СИМП и лабораториите, които имат договор с НЗОК. Софтуерните продукти са съобразени изцяло с всички изисквания залегнали в НРД.
URL: http://www.rescuesoft.eu/
Добавен: 11.06.2008

Софтуер за лекари
Създаден с цел да улесни всекидневната работа на лекарите от ПИМП, СИМП и лабораториите, които имат договор с НЗОК. Софтуерните продукти са съобръзени изцяло с всички изисквания залегнали в НРД и са одобрени от НЗОК.
URL: http://www.sat1977.com
Добавен: 27.04.2007

Скайуер Груп ООД
Проесионален софтуер за медицинската лаборатория. Връзка с апаратура, работа с НЗОК, перфектен финансов контрол, баркодове, фискални устройства. Софтуер и хардуер по поръчка.
URL: http://www.skyware-group.com
Добавен: 16.06.2004

Служба по Трудова Медицина "МЕДИК КОНСУЛТИНГ" ООД
-извършва оценка на риска -изготвя анализ на заболеваемостта, трудовия травматизъм, злополуките и проф. заболявания -програма за провеждане на начален инструктаж -заповед за определяне на видовете инструктаж -заповед за лицата които ще провеждат видовете инструктаж -длъжностни характеристики -правилник за вътрешния трудов ред -план за действие при аварии,пожари и природни бедствия Работим на територията на цяла България!
URL: http://bgtrudovamedicina.com/
Добавен: 20.09.2014
Страници: [<<] 1 2 3 [>>]