ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Лекарства >>
Стр. 7
 

  сайтове

Crilin® - хранителна добавка спомагаща лечението на рак.
Crilin® спомага при лечение на болни от рак на простатата, редуцира размера на доброкачествена простатна хиперплазия при мъжете, рак на маточната шийка и миомни възли на яйчниците при жените.
URL: http://crilin.eu
Добавен: 9.03.2012

Фемикур Н
Фемикур Н е немски лекарствен продукт, който се прилага при предменструален синдром, мастодиния и някои нарушения на менструалния цикъл.
URL: http://www.femicur.bg/
Добавен: 1.04.2013

Софарма АД - производител на висококачествени лекарствени продукти
Софарма АД е един от водещите фармацевтични производители в България, известен със създаването на висококачествени лекарствени продукти. Високотехнологичният процес по създаването и производството на лекарствени средства е лицензиран спрямо изискванията на Добрата Производствена Практика.
URL: http://www.sopharma.bg
Добавен: 5.05.2011

Крем за ръце Cophasil ® (Кофазил) - 24 часа защита на кожата
COMPRAPHARM GmbH Германия създава Cophasil ® през 1991 като решение за редица проблеми, свързани с кожата. В основта на крема са включени съставки, производни на тревистото растение „Риган”. Cophasil ® е клинично тестван продукт.
URL: http://www.cophasil.bg/
Добавен: 21.07.2010

Натурални хранителни добавки от Германия/ PureVital
Хранителните добавки PureVital са произведени в Германия и отговарят на стандартите DIN, EN и ISO и са полезни за здравословния ни начин на живот.
URL: http://purevital.bg/
Добавен: 20.08.2015

Аналгин - лекарствено средство за повлияване на болков синдром
Лекарствено средство за повлияване на болков синдром от различен произход: главоболие, зъбобол, невралгии, неврити, миалгии, травми, изгаряния, постоперативни болки, фантомна болка, дисменорея, бъбречни и жлъчни колики.
URL: http://www.analgin.bg
Добавен: 21.11.2010

Пептидите - извор на дълголетие
Повечето хора се страхуват от старостта и свързаните с това неприятни усещания. Пептидите действат там където лекарствата са безсилни. Приема на пептидни комплекси забавя клетъчното стареене. Пептидите поддържат информационната матрица в клетките на органите и могат да удължат до 30% продължителността на живота, oсигуряващи активно дълголетие, когато се приемат 1-2 пъти в годината с цел профилактика!
URL: http://www.peptides-health.com
Добавен: 27.07.2019

За диабет тип 2 - Хандо Нопал
Хандо нопал регулира кръвната захар, намалява нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта, намалява повишеното кръвно налягане, стимулира храносмилането, укрепва пикочния мехур при нарушено задържане на урината, действа почистващо и детоксикиращо.
URL: http://handonopal.dir.bg
Добавен: 12.02.2010

Денонощни аптеки Марви вече и онлайн
За да бъде още повече в полза на своите верни клиенти, денонощни аптеки Марви вече са и онлайн. Marvi.bg е интерактивният вариант на една от най-големите вериги аптеки... така седнали удобно пред компютъра, вие имате всички оригинални продукти с гарантирано качество и най-добри цени.
URL: http://www.marvi.bg/
Добавен: 11.07.2011

Buladdent - сайт за дентални продукти
Внос, дистрибуция и продажб на дентални, зъботехнически и медицински продукти (инструменти, апарати и консумативи). Онлайн магазин. Всичко за Вашата практика. Винаги налично на склад. Доставки в цялата страна.
URL: http://buladdent.com
Добавен: 30.04.2013

Медицински изделия , Business Service
Медицински изделия : ЗАГОРА Интернешънъл притежва Лиценз/Разрешение за Търговия на Едро на Медицински изделия и Упълномощен от Производителя за Регистрация и Внос в Р. България на: тестове за Бременност - Blue Dream, тестове за Овулация - Blue Dream
URL: http://www.zagora-inter.com
Добавен: 6.08.2010

FitLine - продукти за здраве
Висококачествени хранителни добавки от Германия за стави и кости, против целулит, за контрол на теглото, за масово спортуващи, за имунна защита, за фитнес, при мениджър-стрес, за деца. Подходящи са за жени, мъже и деца. С отлично качество и сертификати за продукти произведени в Германия. www.6115110.well24.com
URL: http://6115110.go4pm.com
Добавен: 28.08.2011

Фарм 24
Онлайн аптека
URL: http://farm24.bg
Добавен: 10.04.2017

ABC PHARMA - колаген BONFLEX и пробиотик Biotic +
ABC PHARMA предлага продукти за мускулно-скелетната система и стомашно-чревния тракт. Колаген и възстановяващ колаген на BONFLEX и пробиотик на Biotic +.
URL: http://www.abcpharma.eu/
Добавен: 18.09.2019

Цистинол Акут
Цистинол Акут е ефикасен растителен лекарствен продукт за лечение на остър цистит, съдържащ сух екстракт от листа на мечо грозде.
URL: http://www.cystinolakut.bg
Добавен: 1.04.2013
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]