ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Лекарства >>
Стр. 6
 

  сайтове

Денонощни аптеки Марви вече и онлайн
За да бъде още повече в полза на своите верни клиенти, денонощни аптеки Марви вече са и онлайн. Marvi.bg е интерактивният вариант на една от най-големите вериги аптеки... така седнали удобно пред компютъра, вие имате всички оригинални продукти с гарантирано качество и най-добри цени.
URL: http://www.marvi.bg/
Добавен: 11.07.2011

Фарм 24
Онлайн аптека
URL: http://farm24.bg
Добавен: 10.04.2017

Фармацевтична компания Булгермед
Фармацевтична компания Булгермед е дистрибутор на широка гама медикаменти, медицински изделия, салонна козметика и козметични продукти. Булгермед е основен представител на марките Guinot, Pic, Topicrem, NeoStrata, Bioclin, Meda, Dermatix, Disporal и други.
URL: http://www.bulgermed.com
Добавен: 19.03.2012

Buladdent - сайт за дентални продукти
Внос, дистрибуция и продажб на дентални, зъботехнически и медицински продукти (инструменти, апарати и консумативи). Онлайн магазин. Всичко за Вашата практика. Винаги налично на склад. Доставки в цялата страна.
URL: http://buladdent.com
Добавен: 30.04.2013

Вастимен - билков екстракт за премахване на камъни в жлъчката и бъбреците
Вастимен е натурален билков екстракт за профилактика, лечение и премахване на камъни от жлъчката и бъбреците. Лечебното му свойство е открито през далечната 1979 година от Васил Добрев Панчев в китното българско село Чавдар
URL: http://vastimen.com
Добавен: 19.04.2010

Холестенорм - Капките на Иван Качов
Билков препарат, който подобрява обменните процеси в организма и нивото на холестерола в кръвта.Влияе благоприятно при хипертонии. Разтваря холестероловите плаки и разширява кръвоносните съдове. Разтваря плаките и образуваните тромби.
URL: http://holestenorm.com
Добавен: 6.10.2010

Очила с перфорация
Ежедневно прекарвате няколко часа пред компютъра или обичате да гледате телевизия дълго време, но това уврежда очите ви? Вече можете да сте спокойни за зрението си. Изобретени са специални очила на дупки, които спомагат диоптрите на очилата ви не само да не се увеличават, но и да бъдат редуцирани.
URL: http://ochilata.info/
Добавен: 25.09.2015

Лечение на гъбични и бактериални инфекции
Лечение на всички лигавици - устна кухина, хранопровод, пикочен мехур, влагалище,възникнали от продъжително приемане на антибиотици, прием на цитостатици, контрацептиви, лекарства, които подтискат имунитета, възпаление на женските полови органи и др.
URL: http://lechenienagabichniibakterialniinfekcii.com/
Добавен: 21.07.2011

Лекарства и хранителни добавки CELLFOOD
витамини, подсилващи имунната система лекарства, хранителни добавки, противогрипни лекарства
URL: http://moetialo.blogspot.com
Добавен: 27.01.2011

Цистинол Акут
Цистинол Акут е ефикасен растителен лекарствен продукт за лечение на остър цистит, съдържащ сух екстракт от листа на мечо грозде.
URL: http://www.cystinolakut.bg
Добавен: 1.04.2013

Крем за ръце Cophasil ® (Кофазил) - 24 часа защита на кожата
COMPRAPHARM GmbH Германия създава Cophasil ® през 1991 като решение за редица проблеми, свързани с кожата. В основта на крема са включени съставки, производни на тревистото растение „Риган”. Cophasil ® е клинично тестван продукт.
URL: http://www.cophasil.bg/
Добавен: 21.07.2010

Фемикур Н
Фемикур Н е немски лекарствен продукт, който се прилага при предменструален синдром, мастодиния и някои нарушения на менструалния цикъл.
URL: http://www.femicur.bg/
Добавен: 1.04.2013

Натурални хранителни добавки от Германия/ PureVital
Хранителните добавки PureVital са произведени в Германия и отговарят на стандартите DIN, EN и ISO и са полезни за здравословния ни начин на живот.
URL: http://purevital.bg/
Добавен: 20.08.2015

BodyArt бутик
HealthStore е компания с основна дейност внос и търговия на хранителни добавки, здравословни храни и спортни аксесоари: аминокиселини, витамини, минерали, протеини, билки, спортни добавки, протеинови и енергийни десерти, спортни ръкавици, колани и други спортни аксесоари.
URL: http://bodyart-bg.com/
Добавен: 8.12.2009

Медицински изделия , Business Service
Медицински изделия : ЗАГОРА Интернешънъл притежва Лиценз/Разрешение за Търговия на Едро на Медицински изделия и Упълномощен от Производителя за Регистрация и Внос в Р. България на: тестове за Бременност - Blue Dream, тестове за Овулация - Blue Dream
URL: http://www.zagora-inter.com
Добавен: 6.08.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]