ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Организации/Фирми >>
Стр. 6
 

  сайтове

Neways BG
Нюуейс БГ ЕООД осъществява регистрацията, вноса и продажбата на хранителни добавки, съдържащи билкови екстракти и козметични продукти и на Neways, Inc. САЩ, чрез своето представителство в София и развита мрежа от дистрибутори в големите градове на страната
URL: http://www.newaysbg.com
Добавен: 18.12.2002

Системата на Норбеков
Самовъзстановяване на човека по системата на академик М.С.Норбеков. Института работи успешно в USA,Русия,Германия,Изреал и др. Вече и в България - курсове, лекций, семинари. Помогнете си сами!
URL: http://www.norbekovbg.com/
Добавен: 11.02.2004

новини за паническо разстройство, агорафобия, деперсонализация, депресия
новини за дейността на мозъка, паническо разстройство, агорафобия, деперсонализация и дереализация, както и други тревожни разстройства, и света, който ни заобикаля
URL: http://www.evropea.com/
Добавен: 18.11.2007

Ново Нордиск
В нашата рубрика можете да намерите данни за Ново Нордиск, описание на фармацевтичните продукти, полезна информация за лекари и пациенти, медицински образователни програми и др.
URL: http://www.novo.bg
Добавен: 9.08.1999

Национален рамков договор м/у НЗОК, БЛС и ССтБ
Национален рамков договор между Националната здравноосигурителна каса и Българския лекарски съюз и Съюза на стоматолозите в България - пълен комплект от приложения и указания
URL: http://www.paragraf22.com/pravo/drugi/dogovori/27808.html
Добавен: 14.08.2000

Национално сдружение на общопрактикуващите лекари в България
Националното сдружение на общопрактикуващите лекари е: Доброволно сдружение с нестопанска цел на физически и юридически лица, обединяващо български правоспособни лекари, които практикуват "обща медицина" или се подготвят за практикуване на "обща медицина" на територията на Р. България.
URL: http://www.nsoplb.org
Добавен: 10.07.2003

Асоциация БулНозо
Официален сайт на Българската асоциация по превенция и контрол на нозокомиалните инфекции
URL: http://bulnoso.org
Добавен: 4.01.2011

Център "Инсайт" - Фреш старт за младежи с анорексия и булимия
Проектът “Фреш старт за младежи с анорексия и булимия” по Програма “Инициативи за обществено здраве” цели подобряване на достъпа до качествени психично - здравни услуги и подобряване на качеството на грижите за юноши и младежи с хранителни разстройства (анорексия, булимия и др.) в България, като се грижи за подобряване на психичното здраве, предотвратяване и преодоляване на проблемите с храненето и теглото безплатно.    тел.: 0895107905
URL: http://www.bgfreshstart.com/
Добавен: 30.04.2016

Център за диагностика на млечни жлези ДКЦ2 - Русе
Кабинетите се намират на територията на бивша трета поликлиника (сега ДКЦ2) в гр.Русе, ул.Рига 35, етаж 3. кабинет 84 и 85.
URL: http://mamograf-ruse.com
Добавен: 6.08.2010

Служба Трудова Медицина
Годишно обслужване на работещите съгласно изискванията на ЗЗБУТ и Наредба № 3 за условията и реда за осъществяване дейността на службите по трудова медицина – ДВ. бр.14/2008
URL: http://xn----btb4abdfhqcko.eu/
Добавен: 7.04.2012

мултиинженеринг
трудова медицина, технически надзор,
URL: http://multi-eng.com
Добавен: 18.02.2010

Служба по трудова медицина
Служба по трудова медицина"ТИЛ Груп2012"ЕООД извършва комплексно обслужване съгласно закона за здравословни и безопасни условия на труд на ниски цени.
URL: http://tilgroup2012.wix.com/home
Добавен: 23.03.2013

Ортопедичен магазин за колани за кръста
Доктолог е специализиран ортопедичен онлайн магазин за ортопедични колани за дископатия и дискова херния на кръста. Тук ще откриете висококачествени колани за болки в кръста с гаранция за качество. Спри болките в кръста с истински ортопедичен колан за кръста и то с гаранция за качество.
URL: http://doctolog.bg/3-ortopedichni-kolani-za-krsta
Добавен: 29.02.2016

Жулиета Аврамова - психолог, град Варна
Психологът, на когото Варна се доверява. Депресия, паническо разстройство, фобии, анорексия, булимия, висока тревожност, емоционална нестабилност, справяне с неувереност и негативно мислене. За повече информация, моля, посетете www.kakdabg.com.
URL: http://kakdabg.com
Добавен: 18.09.2012

Локални пречиствателни станции
Митев Строй ЕООД е официален дистрибутор на компания Топол Еко на територията на страната. Фирма Топол Еко е сред най-големите производители на локални пречиствателни станции в Русия. В течение на години фирмата се занимава с развитие и инсталиране на методи за пречистване на отходни води за самостоятелни къщи, почивни селища и обществени сгради.
URL: http://www.top-eko.com/
Добавен: 5.09.2012
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]