ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Организации/Фирми >>
Стр. 5
 

  сайтове

Интернационална Медицинска Асоциация 'България' (ИМАБ)
Официална страница на Интернационална Медицинска Асоциация "България" (ИМАБ). Издава онлайн Journal of IMAB - Annual Proceeding (Scientific Papers)представящ лекции, статии и постери изнесени на годишните асамблеи на ИМАБ през м. май.
URL: http://www.imab-bg.org
Добавен: 27.07.2006

ЕФЕКС-ГХ - епитези, патерици, ортези
Лицензирана от АХУ за гръдни протези, бастуни, патерици, ортези
URL: http://efex.parallelbg.com/
Добавен: 19.06.2006

ИСА МИЛЕНИУМ - служба по трудова медицина
Предалгаме измервания и изследвания на факторите на работната среда - шум, микроклимат, вибрации, осветление, химични агенти, прах, електробезопасност, вентилационни и климатични инсталации. Офиси в Пловдив, София, Асеновград, Кърджали...
URL: http://www.isa-millenium.com
Добавен: 9.07.2008

КАЛИМАН РТ
"КАЛИМАН РТ" е търговска фирма, специализирана в областта на вноса, дистрибуцията и търговията на едро с лекарствени средства за нуждите на хуманитарната медицина, санитаро-хигиенни материали и козметика.
URL: http://www.kaliman-bg.com
Добавен: 23.08.2000

Капина - дом за възрастни
Сайта ви запознава с условията, при които живеят Вашите родители, услугите които им предоставяме за да съхраним тяхното здраве и зарадваме сърцата им: Топлият уют на дома; Постоянните грижи от професионалисти; Нови приятели.
URL: http://free.hit.bg/kapina/
Добавен: 20.05.2004

Карина-ИВ-2000 ООД.
Импорт и експорт на хигиенни материали. Богат асортимент от стоки, бързо изпълняване и изпращтане на вашата поръчка по цялата страна.
URL: http://www.karina-bg.com
Добавен: 19.05.2006

Лейди анион-антибактериални дишащи дамски превръзки.
Нанотехнологии в санитарните материали и по-конкретно в дамските превръзки. Антибактериални и дишащи дамски превръзки с аниони и инфрачервени лъчи. Дневни, нощни и ежедневни дамски превръзки. Разпространяват се в аптечната мрежа.
URL: http://www.ladyanion.net
Добавен: 24.11.2009

ЛОТОС-позитивна психотерапия,психологическо консултиране
Извънмедикаментозно лечение на психосоматични оплаквания, диагностика на личността, професионално ориентиране, психологическо консултиране и помощ за самопомощ при трудности в профисеоналния, личния живот и междуличностните взаимоотношения
URL: http://lotos.hit.bg
Добавен: 30.10.2002

“Медконсулт”ООД
“Медконсулт”ООД предлага маркетингови проучвания и анализи, регистрация и пререгистрация на лекарствени продукти и медицински изделия, хранителни добавки и медицинска козметика, разработване на досиета за продукти на чужди производители за регистрация.
URL: http://medconsultbg.com
Добавен: 23.03.2007

Медицински Център ФЕЯ
Козметика, Антицелулитни програми, SPA терапии за отслабване и възстановяване, Масаж, Рейки, Астрология, Йога, Маникюр, Ноктопластика, Педикюр, Радиестезия, Солариум
URL: http://feia.nwebi.net
Добавен: 12.04.2006

Международен център “Екология на човека”
Международен център “Екология на човека” се занимава с преодоляването на хроничната умора и стреса. Методите ни се базират на откритият през 1989 г. от Михаил Лежепеков синдром на хроничната умора. Организираме тренинги за борба със стреса и умората.
URL: http://www.mihaillezhepekov.bg/
Добавен: 21.04.2009

Милрей.
Милрей.
URL: http://www.milray.org
Добавен: 21.07.2004

Национален център по наркомании
Координация и методическо ръководство на дейностите, свързани с превенция на злоупотребата с наркотици, с лечение, с намаляване на здравните щети и рехабилитация на лица, злоупотребяващи или зависими от наркотични вещества; специализиран контрол на лечебната дейност, научна и научно-приложна дейност и следдипломно обучение на медицински и немедицински кадри. Експертен държавен орган в областта на наркоманиите. Осъществява международно сътрудничество в областта на проблемите на наркоманиите.
URL: http://www.ncn-bg.org
Добавен: 16.12.2002

Натурални пробиотици и козметика
Фирмата предлага оригинални и изцяло натурални пробиотиотични функционални храни, синбиотици, натурална пробиотична козметика и др.
URL: http://mlm.daflorn.com/
Добавен: 19.10.2006

Неврологичен кабинет д-р Петров
Д-р Петров има дългогодишна практика като невролог и приема болни в частния си кабинет.
URL: http://dr-petrov.hit.bg
Добавен: 11.09.2001
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]