ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Организации/Фирми >>
Стр. 2
 

  сайтове

Балканска Фондация за Психично Здраве
БФПЗ е първата организация, която въвежда в България модела на "защитеното жилище" за хора с психично страдание. Нашата мисия е промоция на психичното здраве в България. Сайтът е обновява редовно.
URL: http://www.bfmh.org
Добавен: 2.04.2002

Българска асоциация по хипноза
Представени са дейността на асоциацията (обучение по хипноза и хипнотерапия, професионални срещи, конференции; консултативна и терапевтична работа с клиенти с различни проблеми и заболявания); устав на асоциацията, професионални и етични принципи, публичен регистър на членовете, актуална информация.
URL: http://www.bah.hit.bg
Добавен: 4.04.2003

Мъдростта на богатия житейски опит
уебсайт за пенсионери и хора в предпенсионна възраст – за възрастта 50 и повече години. Нашата основна цел е да направим полезен и приятен сайт , който да информира и забавлява хората в тази възрастова група. На преден план са поставени проблемите и въпросите, свързани с тя хното здраве и дълголетие, доходите им ( основни и допълнителни), както и възможностите за тяхното увеличаване. Ще информираме аудиторията относно промените в пенсиите, пенсионното и здравното осигуряване
URL: http://bgopit.com
Добавен: 28.09.2009

Биомеда - внос, износ, производство и търговия с лекарства
Описание: Биомеда е водеща българска фармацевтична фирма с основна дейност - внос, дистрибуция и търговия на едро с лекарствени продукти, производство на твърди лекарствени форми, възлагателно производство.
URL: http://www.biomeda.net
Добавен: 6.10.2003

Официалната Страница на Биопрограма ЕООД
Биопрограма ЕООД се занимава основно с износ на билки, подправки, и производство на билкови чаеве. В момента фирмата е водещият производител на чай в България.
URL: http://www.bioprogramme.net/
Добавен: 21.01.2002

Българска асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия.
Българската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия е създадена през 2000 г. Тя обединява изтъкнати специалисти по пластична хирургия от цялата страна.
URL: http://www.bulapras.org
Добавен: 15.06.2005

Съюз на зъботехниците в България
Съюз на зъботехниците в България
URL: http://www.szb-bg.org
Добавен: 11.04.2004

Българска здравна компания
Компания за доброволното здравно осигуряване. Ще се концентрирате върху възстановяването си, защото няма да мислите за финансовото обезпечение на лечението Ви. Свободата да избирате между най-добрите специалисти.
URL: http://www.bzk.bg
Добавен: 30.04.2002

“Български Здравноосигурителен Фонд” (“БЗФ”)
“Български Здравноосигурителен Фонд” (“БЗФ”) е фонд за доброволоно здравно осигуряване, лицензиран по Закона за здравното осигуряване. БЗФ ви дава финансовата независимост да изберете най-доброто за вашето здраве.
URL: http://bzf.bg
Добавен: 2.09.2004

Българска Интернет Асоциация по Кардиология - БИАК
Сайт на Българска Интернет Асоциация по Кардиология - БИАК
URL: http://www.bisc.sannus.info
Добавен: 31.10.2006

Асоциация на Чернодробно Трансплантираните в България
Асоциацията на чернодробно трансплантираните в България е доброволна, неправитествена организация, чиято основна ЦЕЛ е да подпомага децата с извършена чернодробна трансплантация, както и тези, чиито живот би могъл да бъде спасен чрез нея.
URL: http://members.fortunecity.com/jelev1/
Добавен: 5.06.2001

Българска асоциация по менопауза и андропауза
БАМА е доброволна и неправителствена организация. Основната й цел е да разширява чрез дейността си познанията и интереса на обществото към климактеричната медицина. Една от най-важните задачи на БАМА е да разширява приложението на хормонално-заместителната терапия.
URL: http://www.climacterium.com/bama
Добавен: 11.03.2003

Сдружението на службите по трудова медицина в България
Сдружението на службите по трудова медицина в България
URL: http://www.sstmbg.eu
Добавен: 18.08.2007

ЗОД „Булстрад Здраве” АД
ЗОД „Булстрад Здраве” АД предлага доброволно здравно осигуряване на индивидуални и корпоративни клиенти и осигурява медицински услуги, с качество, отговарящо на европейските стандарти.
URL: http://www.bulstradhealth.bg
Добавен: 4.09.2007

Една добра бизнес възможност
Продукти на компанията Forever Living Products /Форевър Ливинг Продъктс/ - най-големият производител, преработвател и дистрибутор на Алое Вера /Aloe Vera/ в света. Търговия с напитки, храни и хранителни добавки, продукти за лична хигиена, грижа за лицето и тялото, за контрол на теглото с Алое Вера. Компанията набира дистрибутори. Гарантирана печалба и допълнителни доходи.
URL: http://www.aloeikrasota.com
Добавен: 6.11.2007
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]