ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Болници, клиники >>
Стр. 9
 

  сайтове

Медицински център и Клиника САНУС 2000
Частно здравно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ. Висококвалифицирани здравни услуги. Клиниколабораторни изследвания. Високоспециализирани дейности. Медицинска козметика и естетични корекции.Физиотерапия и масажи.
URL: http://www.sanus2000.com
Добавен: 4.02.2008

Медицински Център Арсенал ЕООД - Казанлък
Уеб сайт на Медицински Център Арсенал - Казанлък. Здравното заведение предлага своевременна и качествена профилактична, диагностична и лечебна високо специализирана помощ.
URL: http://www.mc-arsenal.hit.bg
Добавен: 16.03.2007

Медицински център "Деца с проблеми в развитието"
Сайтът на новооткрития медицински център към фондация "Деца с проблеми в развитието". Дневен център за рехабилитация, дневни занимания и грижи за деца с проблеми в развитието. Място, където родителите могат да споделят проблемите си и да получават подкрепа за тяхното превъзмогване. Центърът също подпомага закупуването на ортопедични средства и приспособления и осигурява възможност за тяхната обмяна между семействата.
URL: http://medicalcenter.dpkids.org
Добавен: 11.11.2009

Медицински център за асистирана репродукция и ендоскопски операции
Медицински център за асистирана репродукция и ендоскопски операции
URL: http://ivf-varna.com
Добавен: 6.05.2007

Медицински център за биокорекция
„Mедикор интернейшънъл”ООД е генерален представител на „Biocorrection”–Тел Авив с права да рекламира,съгласува и набира пациенти от България,Сърбия,Македония и Румъния за лечение в ММЦ”Биокорекция” в Израел по метода на проф. доктор Василиев В.Н.
URL: http://www.medicor-bg.com
Добавен: 2.05.2009

Медицински център за пластична хирургия "Тривия"
Пластични, реконструктивни и естетични операции на главата и тялото. Професионален екип с главен хирург доц. д-р Хр. Бояджиев, МД. Клиниката е разпложена в парковата част на хотел "Тривия Антик". Спокойствие и дискретност далеч от шумния градски център.
URL: http://www.trivia-clinic.com
Добавен: 18.07.2002

Медицински център за отслабване - гр. Лъки
Лечението се осъществява чрез диетично, хипокалорично разделно хранене в рамките на 1000 - 1200 калории. Провежда се оптимален двигателен режим под формата на комбинирана гимнастика, фитнес, сауна, масаж, танци, походи. Ежедневно се провеждат организирани разходки от 6, 10, 12 км., походи и екскурзии от 16-20км. сред красива природа от смесени гори, многоцветни поляни и чисти реки.Всичко това осъществява намаляване на наднорменото тегло, придобиване на стегнато и елегантно тяло.
URL: http://www.otslabni-bg.net
Добавен: 9.07.2007

Медицински Център Ретина
Диагностика, лечение и профилактика на очните заболявания. Високо специализирани дейности: флуоресцеинова ангиография и лазерна терапия на заболяванията на ретината и глаукома. Оптика. Всички видове контактни лещи.
URL: http://www.pantev.org
Добавен: 25.06.2008

Медицински Център СИНУМЕД - Пловдив
Медицински Център СИНУМЕД - Пловдив. Специализирана диагностика по УНГ заболявания и ендоскопия на носа и синусите. Вътрешни заболявания. Хирургични болести и ортопедия.
URL: http://www.sinumed.net
Добавен: 7.11.2003

МЦ “Св.Николай Чудотворец”
гинекологични прегледи; ултразвукова диагностика в акушерството и гинекологията; водене на интензивна женска консултация; ангажиране за програмирано, дерижирано и безболезнено водене на раждането; ранна диагностика на злокачествени образования на женската полова система; колпоскопия,цитонамазки,профилактични и онкопрофилактични прегледи; диатермокоагулация – изгаряне раничка на маточната шийка(безкръвно); адекватно лечение на “бяло течение” с използване на нативна микроскопска диагностика
URL: http://zdrave-vt.hit.bg
Добавен: 22.04.2007

Медицински център Света Анна
Това е сайтът на варненския медицински център Света Анна
URL: http://www.sveta-anna.com
Добавен: 28.08.2006

Диагностично-консултативен център “Филипополис” - гр. Пловдив
ДКЦ “Филипополис” е частно лечебно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ. Осъществяват се изследвания и лечения по специалностите: Неврология, УНГ, Психиатрия, Кардиология, Урология, Очни болести, Белодробни болести, Гинекология и Онкология.
URL: http://philipopolis.co.cc
Добавен: 2.10.2008

Медицински център "Хоризонт"
Диагностика, консултиране и лечение при злоупотреба и зависимост към вещества, психични и поведенчески разстройства. Центърът предлага възможност за включване в програма за заместващо и поддържащо лечение с метадон, както и различни форми на психологическо консултиране и психотерапия.
URL: http://www.horizont-bg.com
Добавен: 14.08.2006

Медицински център Charcot
Медицински център Charcot - Водещи Специалисти Консултации и лечение в Израел
URL: http://charcotclinic.com
Добавен: 17.09.2008

Медико-Диагностична Лаборатория “КАНДИЛАРОВ”.
Лабораторията извършва над 200 вида изследвания.Работи със Здравната каса.Поддържа най-ниските цени.Използва качествени и еднократни консумативи.Проверка на резултатите през интернет.
URL: http://www.kandilarov.com
Добавен: 13.03.2005
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [>>]