ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Болници, клиники >>
Стр. 4
 

  сайтове

д-р Ковачев акушер - гинеколог в СБАГАЛ гр. Варна.
Сайт на д-р Ковачев акушер - гинеколог в Акушеро гинекологична болница -СБАГАЛ ЕООД гр. Варна.
URL: http://kovachev-ag.hit.bg/
Добавен: 11.01.2006

Д-р Недялков ортопед-травматолог
Ортопед-травматолог. Американска частна клиника. Съвременни диагностика и лечение. Мощни лаборатория и физиотерапия. Консултации с водещи специалисти от всички области.
URL: http://nedjalkov.tripod.com
Добавен: 14.01.2001

Д-р Валери Нецов - специалист акушер-гинеколог
Д-р Валери Нецов - специалист акушер-гинеколог Description: Личен сайт на д-р Валери Нецов. Специалист акушер-гинеколог, извършващ безкръвни операции, съвременна контрацепция, лапароскопия и хистероскопия, както и диагноза и лечение на множество заболявания.
URL: http://www.netsov.com
Добавен: 9.01.2007

ДКЦ XXV - София
Диагностично-консултативен център ХХV София ООД е заведение за извънболнична специализирана медицинска помощ. Намира се на територията на район Младост в гр. София. Работи със НЗОК.
URL: http://www.25dkc.com
Добавен: 25.02.2008

ДКЦ18 - София. Професионално медицинско обслужване, диагностика, лечение.
Професионално медицинско обслужване, диагностика, лечение, лабораторни изследвания, физиотерапия.
URL: http://www.dcc18.com
Добавен: 30.07.2002

Денонощен медико-стоматологичен център " Кардия"
Стоматологични кабинети хирург керамика фотополимери избелване физиотерапия -йонофореза -лазерно лечение Лекарски кабинети вътрешен ортопед кожен физиотерапевт акупунктура лазерно лечение масаж и ел. масаж
URL: http://www.kardia.hit.bg
Добавен: 24.02.2003

Стоматолог - д-р Хатер.
Кабинетът се намира на удобно място в центъра на София и е оборудван с най-модерна стоматологична техника. Главен приоритет е максимално безболезнено извършване на стоматологичните манипулации, за което допринася над 9 годишния стаж на д-р Хатер.
URL: http://hater.homeunix.com/
Добавен: 15.09.2004

Дермато-козметичен център ”Естетик Лaйн”
Дерматологичен център Esthetic line се намира в центъра на старата столица Велико Търново, в четиризвездния хотел Премиер. Работи се с най-новите материали и технологии, които осигуряват максимален резултат за постигане на здрава и красива кожа.
URL: http://www.estheticline-bg.com/
Добавен: 23.09.2008

Дермато-козметичен център MagicLine София (филиал на MagicLine - Париж)
Д-р Мадлен Кокева специалист по дерматология и естетична медицина. Консултации. Трайна епилация с IPL. Химически пилинги. Корекция на бръчки. BOTOX за лечение на хиперхидроза. Лечение на целулит. Стягане и скулптуриране на цяло тяло. Фотоподмладяване
URL: http://www.magicline-bg.com
Добавен: 13.09.2007

Дерматологичен център Леге Артис
Извършва: IPLTM - терапия на пигментни белези по кожата - лунички, възрастови петна, петна след слънчево изгаряне, операции, акне; IPLTM - фотоепилация с окончателен ефект. Процедури:Изпълване на бръчки и дефекти по кожата със съвременни имплантанти, корекция на мимически бръчки с ботулинов токсин, лечение на бенки, кожни тумори, врастнали нокти.
URL: http://www.legeartisbg.com
Добавен: 7.05.2007

ДиаДент е стоматологичен кабинет
Диадент е стоматологичен кабинет. Сайтът предлага полезна информация за всеки който иска да поддържа зъбите си здрави и красиви! усмивка :)
URL: http://diadent.hit.bg
Добавен: 31.08.2001

Диадент - Нов Офис
На стриниците на Диадент ще намерите информация за това как да поддържате зъбите си здрави и винаги бели. Ще наверите и здравната помощ коята предлагаме.
URL: http://www.diadent.net
Добавен: 4.12.2003

Диагностично-консултативен център Гургурят
Диагностично-консултативен център Гургулят е разположен в центъра на София до Националният Дворец на Културата. Центърът е оборудван с модерна апаратура и компютърна техника.
URL: http://www.gurgulyat.com
Добавен: 3.01.2003

Динамика - център за психотерапия, психологично и психиатрично консултиране
Предлага психотерапия, психологично и психиатрично консултиране: психоаналитична терапия, фамилна терапия, когнитивна терапия, медикаментозно лечение, групова терапия и обучения за терапевти. Регистриран в София като групова практика по психиатрия.
URL: http://www.dinamika-sofia.com
Добавен: 6.01.2005

ДИВНА - Медицински център по пластична хирургия и козметична дерматология
„Дивна” предлага комплекс от квалифицирани медицински услуги за подобряване на Вашия външен вид, за красота и здраве. Съчетавайки съвременни оперативни методи с неинвазивни процедури и лазерни технологии, ние ще Ви предложим адаптирано към Вашия проблем решение.
URL: http://www.divna.eu
Добавен: 25.01.2009
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [>>]