ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Болници, клиники >>
Стр. 18
 

  сайтове

Специализиран неврологичен кабинет
Според статистиката близо 90% от хората поне веднъж в живота си са имали някакви болки в гърба, кръста, крайниците, главата или други неврологични оплаквания, които не само развалят качеството на живота, но понякога са и симтоми за сериозни заболявания.
URL: http://www.nevrolog.eu
Добавен: 25.08.2010

Доктор Вяра Ангелова
Кабинет по естетична дерматология в Добрич
URL: http://www.vyaraangelova.com/
Добавен: 29.12.2015

Медицински център Офталмология Кардиология Ендокринология
Диагностика,лечение и профилактика на очните заболявания.Високоспециализирани офталмологични дейности:флуоресцеинова ангиография и лазерна терапия.Оптика.Консултанска дейност по кардиология и ендокринология.
URL: http://mcretina.com
Добавен: 30.07.2010

Логопед / Логопедичен кабинет / Логопедичен център
Логопедичен център „Звезден водопад” се занимава с диагностика, превенция, корекция и терапия на езиковите и говорни нарушения.
URL: http://www.logoped-sofia.com
Добавен: 10.02.2012

Христо Генчев- психолог, невротерапевт
Персонална страница-Христо Генчев, психолог, Варна
URL: http://hristogenchev.hit.bg
Добавен: 14.11.2011

Медефект Център за естетична медицина Medefect
Антицелулитни процедури с VELA SHAPE.elos Подмладяване,Ботокс, Филъри с хиалуронова киселина,лечение на стрии и белези, Лазернa епилация за всякакъв тип и тон кожа и косъм c Технологията elos,третиране на венозни проблеми,стягане на кожата Refirme™,ЛИФТИНГ БЕЗ СКАЛПЕЛ,Медефект предоставя процедури с високотехнологични уреди и медицинска апаратура от последно поколение, професионални, дерматологични, и естетични терапии, за постигане на желания ефект.
URL: http://www.medefect.com
Добавен: 25.12.2009

Ветеринарна Клиника Алги Поморие
Ветеринарна Клиника Алги Поморие осигурява както стационарно лечение на рискови пациенти, така и денонощен прием. Разполагаме с две чакални, където различн животни могат да чакат без да си пречат взаимно. Заповядайте още днес - профилактичните прегледи могат да спасят живота на вашия любимец!
URL: http://pomorievetclinic.com/
Добавен: 29.05.2016

Медицински център `Сано`
Медицински център `Сано` е частно лечебно заведение с предмет на дейност извънболнична, специализирана, медицинска помощ. В него работят над 20 лекари - специалисти от 17 различни области на медицината.
URL: http://www.mc-sano.net
Добавен: 5.06.2010

Др. Стефан Комитски - Пластичен хирурург, Ботокс, Филъри.
Др. Стефан Комитски - Пластичен хирурург.Специалист по пластично-възстановителна и естетична хирургия. Ботокс, Филъри, Липосукцич, Увеличаване на гърди, Лифтинг, Лицево-челюстна хирургия, изгаряния, пластична хирургия
URL: http://plastichna-hirurgia.com/
Добавен: 7.12.2012

Биомедис - Сливен, Център по интегративна медицина
Медицински център - обединение на лекари, терапевти, научно-изследователски екипи, споделящи холистичния модел за лечение и профилактика на човешкото здраве
URL: http://biomedis.info/
Добавен: 15.04.2016

Лазерна епилация, термодин и микролифтинг от "Борекс"
Лазерна епилация, готоепилация, пилинг, микролифтинг, лечение на акне и стрии от медико-козметична верига "Борекс"
URL: http://borex-medical.eu
Добавен: 18.08.2010

Ортопедична болница “ВИТОША”
Разполагаме с модерна диагностична и терапевтична апаратура и професионален екип, специализиран в лечението на счупвания при стари хора и в ендопротезирането. Доверете се на 13-годишния ни опит в ортопедията и травматологията – свържете се с нас!
URL: http://vitosha-hospital.com/
Добавен: 10.10.2016

Катаракта, Лазерна Корекция на Зрението, Oперация Катаракта.
Очна клиника ДЕН - Катаракта, Лазерна корекция на зрението, Oперация катаракта. Ние сме един от първите частни очни центрове в страната. Очна клиника „Ден” разполага с две нови сгради в самия център на София, лесно достъпни с всякакъв транспорт. Оборудвана е с най-съвременна апаратура за извършване на високо- технологична диагностична,хирургична и лечебна дейност на Катаракта, Лазерна корекция на зрението, Oперация катаракта.
URL: http://www.eyeclinic-den.com
Добавен: 23.03.2011

Център за психотерапия и личностово развитие
В условията на пълна конфиденциалност можете да получите консултация и професионална когнитивно-поведенческа психотерапия за: поведенчески и емоционални проблеми в юношеска и зряла възраст, тревожни разстройства – панически атаки, хипохондрия, депресия,обсесивно-компулсивно разстройство, хранителни разстройства (булимия, анорексия), зависимости, остри и хронични реакции на стрес, преживяна травма и други житейски предизвикателства.
URL: http://www.cbt-bg.com
Добавен: 7.12.2009

фризьорски и козметичен салон фънки
фризьорски салон сливен,фризьор,козметик,маникюр,педикюр,солариум,масаж
URL: http://www.funky-style.com/
Добавен: 21.03.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [>>]