ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Болници, клиники >>
Стр. 14
 

  сайтове

Доктор Вяра Ангелова
Кабинет по естетична дерматология в Добрич
URL: http://www.vyaraangelova.com/
Добавен: 29.12.2015

ДОМ "МОРЕНА" за възрастни и стари хора
Това не е обикновен хоспис или старчески дом. В дом за възрастни и стари хора"Морена" работи висококвалифициран и обучен персонал от медицински кадри: доктор-рехабилитатор, медицински сестри, санитарки.На разположение е високо квалифицирана медицинска помощ за възрастни и тежко болни пациенти. Стриктно следим и се грижим за изпълнението на назначена терапия. На разположение в дома е индивидуална рехабилиционна програма.
URL: http://www.jordanna.eu
Добавен: 17.01.2012

Ветеринарна клиника `Свети Георги` и зоомагазин
Ветеринарна клиника `Свети Георги`, който предлага информация относно дейността на клиниката и други ветеринарномедицински въпроси.
URL: http://www.svetigeorgibg.com
Добавен: 26.04.2013

Д-р Лечев - Център за цялостно зъболечение
Центърът за Цялостно Зъболечение на Д-р Иван Лечев осигурява безопасно, внимателно и съвременно лечение на Вас и Вашето семейство. Естетично възстановяване, Фасети, Импланти, Коронки, Избелване, Пломби
URL: http://dr-lechev.com
Добавен: 19.01.2011

Ортопед Стамен Сталев
Ортопед Стара Загора Стамен Сталев
URL: http://www.stalev.eu
Добавен: 4.07.2010

Неврологичен кабинет
Специалисти - невролози : Д-р Иванов, Д-р Йорданов, Д-р Чалова, Д-р Диева. Високоспециализирани дейности - ЕМГ,ЕЕГ, Дуплекс скениране, Доплерова сонография. Най-съвременна техника за диагностика.
URL: http://doctor-bg.info
Добавен: 29.07.2012

МБАЛ "Света Екатерина" Димитровград
Многопрофилна болница за активно лечение "Света Екатерина" Димитровград.
URL: http://www.mbalstekaterina.eu/
Добавен: 13.05.2012

Кабинет за психологична помощ - Пловдив
Специализиран кабинет за психологична помощ в град Пловдив. Арт терапия, Вътрешен баланс и хармония, Реална адаптация към бързо сменящите се темпове на живот, Подобряване на отношенията в дома и семейството Ви, Работа за намаляне стреса и агресията във вашата среда.
URL: http://v-velkova.info
Добавен: 19.02.2011

Медефект Център за естетична медицина Medefect
Антицелулитни процедури с VELA SHAPE.elos Подмладяване,Ботокс, Филъри с хиалуронова киселина,лечение на стрии и белези, Лазернa епилация за всякакъв тип и тон кожа и косъм c Технологията elos,третиране на венозни проблеми,стягане на кожата Refirme™,ЛИФТИНГ БЕЗ СКАЛПЕЛ,Медефект предоставя процедури с високотехнологични уреди и медицинска апаратура от последно поколение, професионални, дерматологични, и естетични терапии, за постигане на желания ефект.
URL: http://www.medefect.com
Добавен: 25.12.2009

Свети Лазар | стволови клетки | СЪХРАНИ БЪДЕЩЕТО
Първата официално акредитирана банка за стволови клетки у нас - “Св. Лазар`, е създадена през 2005 г., за да даде възможност на българските семейства да защитят бъдещето на своите деца
URL: http://www.stemcellsbg.com
Добавен: 28.04.2011

Биотонус - Ирисова диагностика, иглотерапия, дебелариум д-р Емил Младенов
Ирисова диагностика, иглотерапия, дебелариум - Лечебен център по източна медицина, лекува: наднормено тегло, стресови състояния, депресивни състояния, безсъние, слединсултни състояния, невроза, мигрена, алергии, дископатия, артрит и др..
URL: http://www.biotonus.bg
Добавен: 9.08.2012

МБАЛ Иван Скендеров-качественото здравеопазване
МБАЛ „Иван Скендеров” ЕООД оказва диагностициране, лечебна и рехабилитационна активна болнична помощ на жителите и гостите на Гоце Делчев. Дейностите са разделени в консултативно-диагностичен и в стационарен блок. Болничната аптека е добре заредена.
URL: http://mbal-gocedelchev.com/
Добавен: 18.04.2016

Wave Estetic Center
В специализирания център Wave Estetic Center в Стара Загора се осъществяват услуги като диодна лазерна епилация с Elysion Pro и почистване и грижа на лицето с HydraFacial. Процедурите се извършват от специалисти с модерна апаратура. Погрижете се за вашата красота в Wave Estetic Center
URL: http://waveestetic.com
Добавен: 26.04.2018

мамограф
Професионални рентген и мамограф Исперих.Работим с Национална здравноосигурителна каса.
URL: http://www.rentgenvarna.com
Добавен: 9.09.2015

Наднормено тегло
Клиника по пластична хирургия и наднормено тегло SYMETRIA CORPORIS CLINIC (S'C'C) е основана от Д-р Ангел Енчев - Специалист по пластична хирургия и хирургия при наднормено тегло. Прилагат се иновативни техники в естетичната и пластичната хирургия при работа с последно поколение силиконови импланти за уголемяване на бюст и наднормено тегло. В нея се извършват над 30 вида пластични операции, естетични интервенции нa лице и тяло. Ботокс терапия, мезотерапия, хиалуронова киселина.
URL: http://www.teglo.bg/
Добавен: 29.07.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [>>]