ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Болници, клиники >>
Стр. 13
 

  сайтове

Eлектронни системи за тренировка на мозъка , релаксация и концентрация
Електронни системи за тренировка на мозъка. Подкрепа на терапията на неврологични и психосоматични разстройства. Дълбока релаксация и редуциране на стреса.
URL: http://brain-amigo.com
Добавен: 26.01.2011

Филъри - STYLAGE и HYALURONICA от Енерджи Контрол
Филъри - STYLAGE и HYALURONICA от Енерджи Контрол
URL: http://energycontrolbg.com/za_nas.html
Добавен: 3.05.2010

Логопедичен център Логита. Спрете заекването за 25 дни!
Заекването е проблем в човешката психика, който може да бъде преодолян с помощта на логопедичен център Логита. Тук логопедите постигат 100% успешен резултат в 98% от случаите. Благодарение на новаторският метод за постигане на гладък, мелодичен и плавен говор, логопедичен център Логита е променил хиляди съдби. Заекването никак не е вечно, а в това може да се убедите в нашият център по логопедия.
URL: http://loggita.net
Добавен: 3.12.2010

Специализирана болница за рехабилитация „Стайков и фамилия”
Специализирана болница за рехабилитация „Стайков и фамилия” ЕООД разполага с отлична материална база и медицинско оборудване, което съчетано с морския климат, е гаранция за успешен рехабилитационен процес.
URL: http://www.sbr-staykov.com
Добавен: 21.05.2010

медикъллоулбг.ком
Медицинско право. Болница. Болнични услуги. Адвокатски услуги. Лекарска грешка. Обезщетение от небрежност на лекар. Текущо правно обслужване на лечебни заведения. Най-добрият в медицинското право. Проучване медицинска документация. Регистрация ЛЗ.
URL: http://www.medicallawbg.com
Добавен: 10.02.2017

Лечение в чужбина, Лечение в Израел
ИсрамеД Ние сме координационен медицински център предлагащ на своите пациенти широка гама от услуги в областта на медицинското диагностициране, лечение и рехабилитация в Израел За да поддържаме най-високото качеството на услугите нашия екип от специалисти Ви предлагаме индивидуален подход и лично отношение към всеки пациент.
URL: http://isramedbg.com
Добавен: 16.11.2012

МБАЛ Добрич - Грижата за Вашето здраве е наша отговорност
Официален сайт на най-голямото болнично заведение в област Добрич.
URL: http://www.mbal-dobrich.com
Добавен: 2.03.2010

Хоспис 'Света Елена' Стара Загора
Вашите близки, за които нямате възможност да полагате грижи в домашни условия, могат да бъдат настанени в нашият нов хоспис, далеч от градския шум , сред тишината и спокойствието на село Маджерито.
URL: http://hospis-svetaelena.com/
Добавен: 4.04.2012

Медицински Център Medic One
Специализирани медицински прегледи от водещи специалисти
URL: http://medicone.bg
Добавен: 9.05.2013

Криогенна терапия
продукти и услуги в сферите здравословно хранене, функционален спорт, терапия и софтуерни приложения за планиране и управление на дейностите и грижите за здравето и физиологическия комфорт
URL: http://www.cryobg.biz
Добавен: 31.12.2015

болница Люлин
Единствената (открива се началото на 2010), многопрофилна болница "Люлин" в кв.Люлин,София. Доболнична помощ със специалисти. Диагностично консултативен център. Отделения - оропедия и травматология, вътрешни болести, АГ,рехабилитация. Аптека. Линейки. Допълнителна информация за нашата болница можете да намерите на уеб страницата ни, а можете и да ни изпращате коментари в блога ни - www.lyulinhospital.blogspot.com
URL: http://lyulinhospital.com
Добавен: 21.12.2009

Д-р Страхил Ефремов: Пластична, реконструктивна и естетична медицина
Личния сайт на Д-р Страхил Ефремов ще Ви даде представа за медицинските процедури, които са обект на пластичната хирургия и възможност да вземете своето правилно решение при избор на пластичен хирург. Д-р Страхил Ефремов е един от водещите лекари, в областта на пластичната хирургия.
URL: http://drefremov.eu
Добавен: 28.11.2011

Биотонус - Ирисова диагностика, иглотерапия, дебелариум д-р Емил Младенов
Ирисова диагностика, иглотерапия, дебелариум - Лечебен център по източна медицина, лекува: наднормено тегло, стресови състояния, депресивни състояния, безсъние, слединсултни състояния, невроза, мигрена, алергии, дископатия, артрит и др..
URL: http://www.biotonus.bg
Добавен: 9.08.2012

Лечение в Израел от Bridge Medical
Бридж Медикал Център има за цел предоставяне на точна и бърза информация и организация за консултация на пациентите във връзка с профилактиката, диагностиката и лечението на български пациенти във водещи клиники в Турция и Израел.
URL: http://bridgemedicalbg.com
Добавен: 7.04.2016

Акушер гинеколог д-р Стефанов
Кабинет по стерилитет в град Стара Загора, в който се извършват прегледи, цялостна диагностика и терапия на стерилитет, както и подготовка на пациенти за ин витро. Прегледи в кабинета по стерилитет се извършват само след предварително записване по телефон : 0886 474 665 Д-р Стефанов дава безплатни он лайн консултации в реално време по проблемите на стерилитет и ин витро - skype адрес - dr_s_stefanov.
URL: http://stefanovbg.com/
Добавен: 19.03.2012
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [>>]