ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Оборудване >>
Стр. 5
 

  сайтове

Nora Research - Иновативни технологични продукти
Сайт на фирма "Nora Research" - София. Разработка и производство на иновативни електронни уреди за биорезонансна терапия, сребърна вода йонизатори за въздух и др.
URL: http://noraresearch.co.cc/
Добавен: 11.09.2009

Лабприм
„Лабприм“ ЕООД е директен вносител на лабораторна апаратура и мебели, пилотно и промишлено оборудване от водещи европейски и световни производители.
URL: http://labprim.com/
Добавен: 18.07.2016

Лечение на астма и бронхит с английския уред Salitair
Английският уред Salitair лекува Астма, Бронхит, Ринит, Магарешка кашлица, Хъркане, Дихателни алергии, Простуди, Проблеми следствие на пушене.Подходящо е използването му и в домашни условия, и в медицински заведения. CE регистрирано устройство.
URL: http://salitair.alle.bg
Добавен: 20.07.2011

Терапевтичен очен масажор NURIEYE-5800
Традиционна корейска медицина, магнитна терапия, термотерапия и терапия масаж, Очния масажор е предназначен да третира акупунктурните точки около зоната на очите, симулира пръстово масажиране на очния мускул, подобря ва кръвообращението и повишаване на клетъчния метаболизъм
URL: http://migunbg.com/component/content/article/102-icetabs/1285-nur...
Добавен: 16.03.2011

Продаваме нови оригинални американски ГЛЮКОМЕРИ и тест-ленти.
Продаваме нови оригинални американски ГЛЮКОМЕРИ - за редовно и точно измерване на кръвната захар. Гаранция - 5 години, упътване на български език. Цена 30 лв. без ДДС! Продаваме и тест - ленти, 50 бр. - 35 лв. без ДДС!
URL: http://glukomer.dir.bg
Добавен: 5.04.2011

Jet Dryer - Изсушаване на ръце
Санстар Трейд ООД представят нов стандарт в санитарното оборудване - високотехнологичен сешоар за ръце. Той генерира високоскоростна струя въздух и мигновено издухва водата от всички страни на ръцете. Това е най-бързият, хигиеничен и елегантен начин за изсушаване на ръце.
URL: http://www.jetdryers.bg/
Добавен: 14.02.2013

Сребърна вода магнезиево олио и родопско чудо
Търсите доставчик на пластири за детоксикация. Погледнете нашата виртуална страница за масажор детоксикатор лепенки за отслабване магнезиево олио сребърна вода магнитни гривни запер пластири за отслабване магнитни наколенки йонизатор родопско чудо.
URL: http://www.infozdrave.com/
Добавен: 7.11.2011

Медикал Експрес
Медикал Експрес АД създаде първия каталог за доставка на медицински изделия в България, разделени в няколко категории: ОБЩА МЕДИЦИНА, ГИНЕКОЛОГИЯ, УНГ, ХИРУРГИЯ, ХИГИЕНА, ПРЕВЪРЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ и БОЛНИЧНО ОБОРУДВАНЕ. В екипа ни работят високо квалифицирани професионалисти, които следят последните тенденции в областта на медицинското оборудване и обзавеждане и са готови да Ви помогнат да откриете оптималните решения за Вашата практика.
URL: http://mdexpress.net/index
Добавен: 24.06.2010

ОРТОШОП - Внос и търговия с високотехнологични медицински изделия.
Изключителен представител за България на неврологично-ортопедичната гама и гамата за съдова недостатъчност на френската фирма THUASNE. Дистрибутор на испанската фирма FRESCO и немската SALAMANDER-специализирани в производството на продукти за ходило
URL: http://www.orthoshop.bg
Добавен: 31.10.2012

Zariyana Sports Med
Спортна медицина
URL: http://zariyana.com
Добавен: 11.04.2012

Тактически обувки
Оборудване и облекло за охранителна дейност от Viper. Тактическо оборудване и облекло от дрехи и обувки през раници до белезници, палки и други. Viper.bg - Онлайн магазин за тактическо оборудване.
URL: http://www.viper.bg
Добавен: 8.08.2012

Авто Инженериг Холдинг Груп
Фирмен сайт на Авто Инженеринг Холдинг Груп – дистрибуция и производство на различни видове оборудване и специализирани превозни средства – аварийно спасителни автомобили, пожарогасителни коли и много други.
URL: http://avto-engineering.com/
Добавен: 25.11.2011

Артлика ЕООД
Верига от магазини във Варна, Русе, Шумен и Разград предлагащи помощни технически средства, ортези за горни и долни крайници, ортопедични и диабетни обувки, ортопедични и индивидуални стелки, глюкомери и тест ленти.
URL: http://artlika.bg
Добавен: 19.08.2016

"Шумел М" АД - производител на медицинска и козметична апаратура
Апарати за: йонофореза, пилинг, дарсонвализация, вакуум, епилация, кислородна терапия, физиотерапия, електрохирургия, ЕКГ мониторинг и диагностика. Кушетки:козметични, лекарски, масажни; Столове:хемодиализа, манипулации, АГ; Шкафове и масички за апарати.
URL: http://shoumel-m.com
Добавен: 26.01.2010

Облекчаване на болката с английския уред PainGone
Английският уред PainGone облекчава и лекува болките. Продадени са над 1 милион бройки в световния пазар. Чрез него се лекуват и редица заболявания чрез електроакупунктура. Подходящо е използването му и в домашни условия, и в медицински заведения.
URL: http://paingone.alle.bg
Добавен: 20.07.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [>>]