ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Оборудване >>
Стр. 5
 

  сайтове

Nora Research - Иновативни технологични продукти
Сайт на фирма "Nora Research" - София. Разработка и производство на иновативни електронни уреди за биорезонансна терапия, сребърна вода йонизатори за въздух и др.
URL: http://noraresearch.co.cc/
Добавен: 11.09.2009

Медицинска апаратура
ИЛАН МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА ООД е директен вносител на висококачествени медицински изделия в съответствие с Европейските стандарти. Предлага разнообразна апаратура, инструментариум и оборудване за хуманитарна и ветеринарна медицина.
URL: http://ilan.bg
Добавен: 19.11.2015

Дентал депо `Вея 2010` гр.Силистра
Дентално депо „Вея 2010` е основано през 2010 г. с основна дейност търговия с лекарства, медицински и зъболекарски материали, уреди и пособия. Търговия със стоматологична апаратура и материали. Рентгенови кабинети и стоматологични практики. Зъботехни
URL: http://www.dental-veya2010.bg
Добавен: 29.04.2011

Оптически Дискусионен Форум
Целта на този форум е да бъдат представени и дискутирани актуални и основни теми, касаещи въпросите свързани с очната оптика, да събере цялата информация и проблеми на едно място.
URL: http://optoforum.com
Добавен: 25.02.2011

Биомед
Биомед е основана през 1997 с дейност - доставка на реактиви за клинична лаборатория. B момента Биомед е един от лидерите в предоставянето на комплексни решения за оборудване и безпроблемна работа на Вашата клинична лаборатория.
URL: http://www.biomedbg.com
Добавен: 29.03.2011

Уред за йонно пречистване
Уред за йонно пречистване, детоксикатор,изчистватне на токсини от черния дроб, жлъчния мехур и жлъчните пътища, изхвърлят се камъни от жлъчката, билирубинови камъни, холестерол, киселини и др.
URL: http://www.aquamagics.eu/index.php?main_page=index
Добавен: 25.01.2013

Електронен автоматичен апарат за кръвно налягане и пулс
Електронен автоматичен апарат за кръвно налягане и пулс. От италианската фирма Medel. Две години гаранция, упътване на български, изключително точен. Безплатна доставка до цяла България! За повече информация тел. 0888 670 637
URL: http://aparatizakruvno.dir.bg
Добавен: 19.09.2011

Фрактални матрици и Платонови тела-лечение без лекарства
Разглежда плоските фрактални матрици и пространствените Платонови тела като алтернативно, безлекарствено средство за лечение на ДНК-ниво чрез използване на апликатори и като средство за предпазване от вредностите на околната среда, предизвикани от използването на електрически и електронни уреди, предпазване от вредното въздействие на геопатогенните зони и „енергийните вампири”,начина на действие и използване за лечение, структуриране на питейната вода.
URL: http://www.fraktal.dir.bg
Добавен: 1.06.2010

Булдентекс -дентално депо
Булдентекс ЕООД осъществява доставки в цялата страна на апаратура, материали и консумативи необходими за ежедневната работа на лекарите по денталната медицина.
URL: http://buldenteks.bg/
Добавен: 30.09.2012

ЛабТрейд ВиА ООД - Лабораторно оборудване, апаратура и анализатори
ЛабТрейд ВиА ООД извършва доставка и инсталация на лабораторна апаратура, оборудване, анализатори и консумативи от водещи световни марки.
URL: http://labtrade-va.com
Добавен: 22.03.2012

Козметично оборудване
"Еврокозметикс 28" ЕООД е вносител на козметично оборудване и партньор на сертифициран от Министерство на образованието център за професионално обучение по козметика, СПА и Уелнес - "Евростандарт Център 28"
URL: http://www.eurocosmetics28.com
Добавен: 24.07.2012

Сребърна вода магнезиево олио и родопско чудо
Търсите доставчик на пластири за детоксикация. Погледнете нашата виртуална страница за масажор детоксикатор лепенки за отслабване магнезиево олио сребърна вода магнитни гривни запер пластири за отслабване магнитни наколенки йонизатор родопско чудо.
URL: http://www.infozdrave.com/
Добавен: 7.11.2011

Лабприм
„Лабприм“ ЕООД е директен вносител на лабораторна апаратура и мебели, пилотно и промишлено оборудване от водещи европейски и световни производители.
URL: http://labprim.com/
Добавен: 18.07.2016

Медикалпарк
Вносител на медицинско и дентално оборудване, материали и консумативи. Гарантирано качество на нашите продукти подкрепено със CE и ISO сертификати.
URL: http://medicalpark.bg
Добавен: 18.12.2009

Лечение на астма и бронхит с английския уред Salitair
Английският уред Salitair лекува Астма, Бронхит, Ринит, Магарешка кашлица, Хъркане, Дихателни алергии, Простуди, Проблеми следствие на пушене.Подходящо е използването му и в домашни условия, и в медицински заведения. CE регистрирано устройство.
URL: http://salitair.alle.bg
Добавен: 20.07.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [>>]