ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >>
Оборудване
 

  сайтове

"МИКРООПТИКА" - Сервиз оптически прибори.
Специализиран сервиз за оптически прибори: лабораторни, изследователски и специални микроскопи, ръчни и настолни рефрактометри и други оптико-механични уреди. Резервни части и консумативи.
URL: http://www.microoptica.com
Добавен: 28.01.2005

Фирма "RDS" - Ремонт на стоматлогични турбини
Смяна на износени лагери на турбини, микромотори и наконечници. Ротори за турбини
URL: http://free.top.bg/rds
Добавен: 26.06.2001

"Т.Т.-Тонев" Рентгенова техника
Доставка,монтаж,гаранция,проектиране,лъчезащита,консумативи за всички видове рентгенова техника - Компютърни томографи, Графични и скопични уредби, Мамо, Стоматологични кугели.
URL: http://www.tt-tonev.hit.bg
Добавен: 2.10.2003

Г и Т ЕООД – Внос на медицински консумативи.
Г и Т ЕООД Внос на медицински консумативи. Всичко необходимо за работата на вашите апарати. Помощник на личния лекар и стоматолога.
URL: http://www.gandt-bg.com
Добавен: 14.04.2006

3 МЕД ЕООД
Фирма 3МЕД е вносител на медицински продукти - тестове за наркотични вещества, бременност, овулация, инфекциозни заболявания; стерилни хирургически ръкавици, латексови ръкавици за преглед, хипоалергични лепенки, превръзки, екг електроди, апаратура и др.
URL: http://www.3med.net
Добавен: 13.11.2003

ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛИ - Уреди за пречистване / филтриране на въздуха
Внос на високоефективни True Hepa въздухопречистватели / филтри за пречистване на въздуха в затворени помещения . Подходящи за медицински кабинети, болнични стаи, жилища с домашни любимци, възрастни хора или пушачи.Препоръчва се за детски стаи, болни от алергия или астма.
URL: http://www.dishay.com
Добавен: 13.03.2008

Алмасоник - медицинска ултразвукова апаратура
Дистрибутор на водещи производители на ултразвукова апаратура за образна диагностика. Предлага: ехографи Medison с приложения в акушерството и гинекологията, кардиологични, съдови, педиатрия, урология, неврология и др.; хирургически системи Luxtec за визуализация и осветление; монитори Pulsion; видеколпоскопи и костни дензитометри Econet.
URL: http://www.almasonic.com
Добавен: 30.01.2007

Алфа Ориндж консумативи за клинична и микробиологична лаборатория
Алфа Ориндж консумативи за клинична и микробиологична лаборатория
URL: http://www.alpha-orange.com
Добавен: 21.11.2008

Антонимекс EOOД
Внос и сервиз на медицинска апаратура и консумативи. Локален представител за българския пазар на: Hamilton AG, SpaceLabs, Medical Burdick Inc., Thermo Clinical Lab systems
URL: http://www.antonimex.com
Добавен: 23.04.2003

Aviva Medical – Първият виртуален магазин за медици в България!
Доставка и продажба директно, по пощата, по телефона и он-лайн на медицински апаратура, оборудване, инструментариум, консумативи, санитарни материали, дезинфекционни препарати и облекло.Сервиз. Узаконяване на здравни обекти. Финансово посредничество.
URL: http://www.aviva-bg.net
Добавен: 1.08.2006

АВТОАПТЕЧКА Медика
АВТОАПТЕЧКАТА отговаряща на новите изисквания на инструкция № 1 от 20.02.2008 г. за съдържанието на аптечките на моторните превозни средства, издадена от МЗ.
URL: http://www.avtoaptechka.com
Добавен: 23.05.2008

Лечебен кабинет "Биорелакс".
*Диагностика с апарат “АМСАТ” *Лечение на костни, ставни и неврологични заболявания-плексит,дископатия,радикулит,остехондроза,артрози и др.
URL: http://biorelax.hit.bg/biorelax.htm
Добавен: 31.10.2004

Фирма АНКА
Предлага дигитални слухови апарати Widex, аудиометри и тимпанометри Interacoustics, глюкомери и апарати за лактат Infopia и Arkray, говорни апарати (ларингофони) и канюли Servox, инсулинови помпи и инжектори Diamesco, както и сервиз, консумативи и аксесоари за всички свои продукти.
URL: http://www.anka.bg
Добавен: 10.02.2009

Данс Фарма
Внос и търговия на лабораторно оборудване и консумативи.
URL: http://www.danspharma.com
Добавен: 8.06.2006

ДАРИС-МС
ДАРИС-МС ЕООД е упълномощен дистрибутор на световния лидер в образната диагностика - Дженерал Електрик Хелткеър за продажбите и сервиз, изключителен представител на КЛС Мартин Груп и е представител на фирма ВИАЗИС ХЕЛТКЕЪР
URL: http://www.darisms.com
Добавен: 10.11.2005
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [>>]