ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Здравеопазване >> Зъболекари >>
Стр. 2
 

  сайтове

Стоматологичен център - Усмихнете се със самочувствие!
Стоматологичен център "Ведра Дентал" предлага цялостно съвременно лечение за Вашето семейство в самия център на София. Холистичният ни подход гарантира трайно възстановяване на дъвкателния апарат и естетиката. Модерно оборудване и рентгеново отделение
URL: http://vedradental.com/
Добавен: 30.06.2006

Дентален център Д-р Динкова - стоматологично лечение, Варна
Прилагане на новостите от стоматологичната наука в практиката, усъвършенстване на новите технологии, качествено ново и различно отношение към пациента, работа с Националната Здравно-Осигурителна Каса (НЗОК) и частни здравно осигурителни фондове, разширяване на дейността.
URL: http://dinkova.com
Добавен: 20.12.2008

Дентален център д-р Иван Иванов, Варна
Предлага високоестетични възстановявания, безметални конструкции от цирконий , Имекс и Емпрес на Ивоклар Вивадент АГ,Лихтенщайн , металокерамика, безболезнено лечение, имплантология, ортодонтия, избелване и инкрустация на зъбите. Оборудване и висококачествени материали на най-елитните фирми в света. Фасети, корони, мостове, протези -ще създадем мечтаната от вас усмивка с професионализъм и индивидуално отношение !
URL: http://www.varnadent.com
Добавен: 21.08.2009

Център по Дентална Медицина Свети Георги
Съвременно зъболечение за деца и възрастни. Комбинация от обща, естетична и специализирана дентална медицина и съвременна апаратура. Зъбна имплантология, пародонтология, лазерна дентална медицина, образна рентгенологична диагностика.
URL: http://dc-st-george.com/
Добавен: 6.01.2009

Стоматологичен център „Биодент” – зъболекари и стоматолози
Стоматологичен център “Биодент” – гр. Елин Пелин – импланти, коронки, зъбно протезиране, пломби, хирургични дейности, избелване на зъби, коригиране на захапка(зъбни редици), абцес.
URL: http://www.biodent-bg.com
Добавен: 21.07.2006

Зъболекарски кабинет - Д-р Сотирова.
Зъболекарският кабинет предлага пълна орална диагностика, профилактични прегледи и план-лечение на пациента, избелване на зъби, зъбопротезиране, съчетани с комфортна и уютна атмосфера.
URL: http://www.sotirova.com
Добавен: 24.01.2006

Дентален център І - Варна ЕООД
Дейността на Центъра покрива целия спектър от дентални услуги в доболничната дентална помощ.
URL: http://www.dentalcentre-varna.com
Добавен: 16.10.2009

Стоматологичен кабинет
Стоматологичен кабинет - район "Надежда" София
URL: http://stomatolog.net23.net/
Добавен: 23.11.2008

Център за зъболечение "Д-р С. М. Нури"
Ние можем да предложим на Вас и Вашето семейство цялостни профилактични, лечебни, функционално- възстановителни и козметични услуги, включвайки избелване на зъбите, инстантна ортодонтия, естествено-изглеждащи пломби, корони, фасети, силанти и т.н.
URL: http://www.drnuri.com
Добавен: 14.01.2009

Дентална клиника Diamond smile - д-р Д. Манасиева и д-р Хр. Манасиева
Диамантена усмивка, създадена с любов! Естетична и козметична стоматология за Вашата перфектна усмивка. Пълна промяна за красива усмивка – нашето изкуство, изпълнено със страст за красота, творчески дух и точен анализ на Вашата уникална идентичност. Дентална козметика. Циркониеви коронки. Порцеланови. Металокерамика. Фасети. Професионално офис избелване на зъби.Абонаментна програма за корпоративни клиенти. Модерна дентална техника и лечение.
URL: http://www.diamond-smile.net
Добавен: 20.06.2010

Kабинет по дентална медицина Д-р Сергееви
Кабинетът е оборудван с необходимата база съвременни апаратура и консумативи, отговарящи на европейските стандарти. Материалите, с които работим, са продукти на утвърдени световни лидери в производството на дентални консумативи.
URL: http://sergeevident.com/
Добавен: 29.06.2009

Стоматологична клиника “Д-р Цветкова”,Варна.
Предлага високоестетични възстановявания, безметални конструкции с Емпрес на Ивоклар Вивадент АГ,Лихтенщайн,металокерамика,безболезнено лечение,лазер и физиотерапия, имплантология,ортодонтия,избелване и инкрустация на зъбите. Оборудване и висококачествени материали на най-елитните фирми в света. Безплатни прегледи и план за лечение. Договор с НЗОК.
URL: http://drTzvetkova.com
Добавен: 7.12.2004

Клиника ДСДЕНТ
Ние се грижим за Вас
URL: http://www.dsdent.com
Добавен: 15.11.2005

Стоматологична клиника Медикъл Дент Консулт
Медикъл Дент Консулт е стоматологична клиника, предлагаща цялостни и задълбочени решения за вашето орално здраве. За нас развитието на имплантологията е важна предпоставка за пълноценното лечение на пациентите ни. Ние сме екип от висококвалифицирани специалисти, работещи с най-новите и утвърдени методики и технологии, за да можем да Ви предоставим винаги оптимален в естетически и функционален аспект план на лечение.
URL: http://c-mdc.com
Добавен: 15.05.2006

стоматологичен кабинет-д-р Светлана Милина
Ортодонтия, естетична и козметична стоматология. Лечение и профилактика. Избелване на зъби
URL: http://free.hit.bg/orthodental
Добавен: 11.05.2007
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [>>]